TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Loveparade 2008 – 19.7. in Dortmund

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (65 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 261)
  • Autor
    deivis
    Člen

Takže to nejlepší dle mě, ze včerejší LOVEPARADE:

AUDION live – best!! tento zvuk zde chybí a Matthew Dear doufám brzo navštíví ČR. M_NUS miluji takže tak 🙂
    DUBFIRE live – naprostá nádhera a bomba a to i bez nezařazení svých největších hitů 🙂 Pane jo. Těším se na něj do Flexu.
    ANJA SCHNEIDER – krásné pomalé techno, výborný výběr desek, i když pro mě docela známých..
    RICHIE HAWTIN – zrychlil a i když ne úplně to je to co mám na něm rád tak i přesto dokázal že je prostě dokonalý.
    ITALOBOYZ – překvapení večera alespoň pro mě. Tito angláni fakt uměj 🙂

Naopak David Guetta si u mě drží pomyslnou laťku „braku večera“ a to již docela dlouho.. To co hraje tomu na chuť nepřijdu snad nikdy..

deivis
    Člen

Díky moc!!!

M.i.k.e
    Člen

Deivis :

Audion [url=http://depositfiles.com/en/files/6661453]tu[/url]

a Hawtin [url=http://depositfiles.com/en/files/6662073]zde[/url]

deivis
    Člen

M.i.k.e [sz] (20. 07. 2008 09:31) – pls kde se dá stáhnout AUDION a HAWTIN? je nějaký link prosím.. dekuji

M.i.k.e
    Člen

tak,sety už mám skoro všechny (Bůh žehnej internetu)…chybí zatim jen Underworld…akorát teď poslouchám znovu Hawtina a je to mazec…čekal sem od něj ten jeho klasickej minimal,ale tenhle nářez mi dost překvapil…

jinak něco málo z tracklistů sem hodil [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,83657]sem[/url]

Nevim
    Účastník
    milan
    Člen

Tož jsme si konec Loveparade poslechli v naší oblíbené vinárce, kde to jeli na plný pecky, takže tam byli jenom lidi co měli rádi taneční muziku..Na Underworld to prostě nešlo neposunout stoly a udělat si tam taneční parket. Ještěže tam mají plazmovku s plátnemsm15…Pořád je lepší si LP vychutnat ve společnosti (ať už třeba 40ti lidí), než sedět doma u pc….

M.i.k.e
    Člen

tak sem na konec stihnul akorát Hawtina,kterej mě příjemně překvapil.Nečekal sem,že zahraje takhle svižně.No a Underworldi snad ani nejsou potřeba komentovat…prostě náářez…hlavně moje nejoblíbenější Cowgirl…

hudo
    Člen

no prase si asi ty lebo moby bol super neriesim komerciu ale moby to tam rozjel teda dost

marmar
    Člen

no ty kraaaaso,MOBY JE STRASNEJ SHIIIIIT,to byl mix jako kdyby to namixovalo PRASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malda
    Člen

kravo membrni

Nevim
    Účastník

pekne to tam sviti sm5

BoRo
    Člen

ja chci storm!!! 2000 lp!!!!sm5

ceero
    Účastník

love is everywhereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

BoRo
    Člen

technooouuuu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 261)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.