TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Loveparade 2010

• Toto téma obsahuje celkem 163 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Showman a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 164)
  • Autor
    SHP
    Člen

24.7. No to jsou dementi…

mun
    Člen

tak Loveparade konečně na 100% potvrzena http://www.duisburg.de/news/102010100000319478.php

milan
    Člen

Tak že by letos v Duisburgu? Neměla být v Bochumi?
    http://www.festivalpig.com/Love-Parade-2010.html

Anonymní uživatel
    Host

mno pokud by LP byla fakt potvrzena na 24.7.10, tak by to bylo bohužel (důvod jasnej – Pleasure island). Ale kdo se nechystá a eště na LP nebyl, doporučuju, byl sem eště na poslední „originál“ v roce 2003 a je to nezapomenutelnej zážitek:-) Třeba hustej byl dědek v trenclík sedící za bicíma dávající si tam něco čím chtěl napodobit hardstyle:-DDD…ale měl úspěch:-)…ale i tak myslim, že ten závěr před půlnocí u Vítěznýho oblouku je enapodobitelnej, njn hold magistrát Berlína LP hold zatrhnul:-( btw. má v tom vůbec eště prsty stále Westbam a Dr. Motte a spol.? já mám pocit, že nikoliv…btw2. kdo dělá od r. 2006 vůbec hymny?

Anonymní uživatel
    Host

Jéééžiš, to jsou ale looseři sm13

DjDkD@ve
    Člen

Zatim je ticho po pesine…….

Sleduji to kazdy den, ale uz mesic delaji webovky sm15

Anonymní uživatel
    Host

Už jsou nějaké nové informace?

Anonymní uživatel
    Host

jeduuuuuu….sm5

Anonymní uživatel
    Host

Cuss prosimte jak to teda je s tou love parade kdy to bude?a nebylo to nahoudou?napish mi na muj email jo prosimte. k.a.s.s.h.a@seznam.cz dikec rad bych tam jel a vubec newim kdo mi da nejaky info….

SHP
    Člen

Karol: Vstupné na Love Parade není. Funguje to tak, že si stoupneš k nějaký stagi
    nebo za float, vezmeš si drogy a pak tancuješ. sm0 V roce 2008 pořádal DJDKDave
    zájezd z Prahy. V pátek vyjely dva autobusy a v sobotu jsme tam i přes hodinovou
    protidrogovou prohlídku dojeli a pařili. V noci ze soboty na neděli jsme jeli zpět.

Anonymní uživatel
    Host

Prosím, řekětě mi náký bližší info o týhle akci vůbec.Jak je to vůbec se vstupným, jak to funguje, , jak se tam dostavate..?
    díky moc

DjDkD@ve
    Člen

to ondrab:

Jo, ale dokud to nebude na ofiko strankach, tak se tomu neda verit (tam to zatim zprovoznuji)

ondrab
    Člen

hmm..ze bych si letos konecne supnul Love Parade :)dejve…premyslis o zajezdu jo?

mun
    Člen

tak Loveparade potvrzena na 24.července, aspoň podle tohoto zdroje: http://www.innenhafen-portal.de/html/loveparade.html

DjDkD@ve
    Člen

Tak dokud to nebude na ofiko strankach, tak to muze byt jen nejaka kachna…….
    Jinak 17.7. je letos treti cervencova sobota sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 164)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.