TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Loveparade 2010

• Toto téma obsahuje celkem 163 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Showman a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 164)
  • Autor
    Nevim
    Účastník
    Paya
    Člen

trochu mrazí, psal jsem to v noci na čtvrtek …

[url=http://www.rave.cz/clanek/14337/paul-van-dyk-laka-na-berlinsky-festival-we-are-one/]www.rave.cz[/url]

[url=http://navratdoreality.cz/?p=view&id=5086]http://navratdoreality.cz/?p=view&id=5086[/url]

Monique
    Člen

neměla sem dneska ty reakce číst, já to tušila (včera nebyl čas) humus … nemá cenu se rozčilovat, sou to omezení a netolerantní lidi co tam píšou a většinou naprosto mimo …..
    a reportáž na Nově … klasika … co dodat ….

navrhovala bych minutu ticha na všech tanečních akcích min. po dobu jednoho roku … za lidi co byli v nesprávný moment na nesprávném místě … tohle se nemělo stát, jak moh tohle někdo povolil, copak nikdo nemá zkušenosti s víc než větším množstvím lidí v uzavřeném prostoru, tohle je přeci největší blbost, co moh někdo „podepsat“ …. ale nejsem pořadatel, tak mi nezbývá nic jinýho než se nerozčilovat a nečíst tamty příspěvky a říkat si, že snad holt nikdo takovým rozhodnutím a přístupem neovlivní moje „prožívání života a hudby “ jako se stalo tady …..

Anonymní uživatel
    Host

Ja byl jen na posledni Berlinske , ale tohle je velká škoda . Rest in peace 😉

Gizmo
    Člen

Velmi slušná reportáž… Add komenty na českých zpravodajských serverech … končím s tim nemá to cenu číst – to neni možný co za hovada se tam ukazuje

iamek
    Člen

DIky 🙂 … Fakt prekvapive dobra reportaz. Na novu se divat radsi nechci .)

ChunKi
    Člen
    iamek
    Člen

Mike : Ze zaberu docela mrazilo :-X
    Monique : Nemas pls odkaz na reportaz na prime ?

Monique
    Člen

… tak tahle primacká reportáž mě taky pozitivně překvapila, i když je to bohužel za této tragické situace

M.i.k.e
    Člen

diskuze na novinkách atd nemá cenu číst (a to neplatí jen v tomhle případě).Docela mě překvapila velmi dobrá (pokud se to tak dá říct v tomhle případě) reportáž na primě.Tu nováckou sem neviděl…buď jak buď,tragédie to je,to určitě (ačkoliv není první a ani zdaleka ne poslední),ovšem jinak absolutní souhlas se škvárou.Docela dost se mi nelíbí ten postoj organizátorů.Z toho mála co sem čet mi to příde,že za celý incident může samotná akce a nikoliv blbá organizace.Co se viděl fotky a TV záběry,tak blbější místo na podobnou akci snad ani organizátoři vybrat nemohli a tohle celý de jasně za nima…

iamek
    Člen

Gizmo : Jojo nebo jak je nejlepsi sedet doma nebo byt na vesnicke tancovacce … Nazvali me fetakem, smazkou, dredarem, mel jsem se tam taky udusit atd atd … Jo a pry mam poslouchat poradnou hudbu … Metal 😀 …

Gizmo
    Člen

Třeba zase zítra budu mít nabranou sílu to pročíst … ale názory jako „Všechno bych jim to zakázala , na co to je … Zlatý kulturáky“ ufff

iamek
    Člen

Gizmo : Na idnesu jsem se snazil obhajovat EDM … ty kravo dostal jsem solidni cocku 😀

Gizmo
    Člen

Tak diskuze na novinkách je nad moje síly … ne opravdu nemám na to dočíst ji celou … sm17sm17sm8

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 164)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.