Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Luminosity Anniversary Special @ Club Players 15 November 2008
- Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
majklhauske a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21. 10. 2008 v 20:30 #103324
ortevor
Člen[quote Princezna]ortevor: tak ujetý to zase tak neni, jsou lidi, který jezdili ze dne na den z Německa do Holandska.
Do Krnova já určitě nejedu, na nějaký čas mám zase vybrány dálkové spoje ČD. Do Ostravy a zpět 660 km. Místo odjezdu na Luminosity by se odvíjelo od toho, jakým autem by se jelo a odkud by byla posádka. Pokud by někdo neměl nějaký novější vůz, tak bych navrhovala půjčovnu, nerada spolíhám na své auto, protože mám na ně smůlu. A určitě by to chtělo minimálně dalšího řidiče a zkušeného. Není to žádná sranda odřídit po akci 1000 km. Nebo s pár hodinami spánku někde na benzínce, pokud tedy byste to nechtěli rozjet ve velkym a investovat popřípadě ještě do hotelu. Takže, prosím nějaké bližší info, odkud jste.
Jinak o kvalitě akce nepochybuji. Není nad malou akci v klubu. Atmosféra se proti velké halovce v Holandsku nedá srovnat. Na dancefoundation.nl je video z Luminosity before the Energy a to mluví za vše.[/quote]
Ja na Luminosity byl na vsech 3 letosnich jejich akcich…a mazec…a myslim ze v tom Club Players bude jenom jedna stage – necham se teda prekvapit, naposled uz na Luminosity byly 2 stage ale to byl masivni event s mrte DJs…
Navic Ferry Tayle tam hraje b2b s Airwavem..uvidime…Auto nemam a s tim autem by asi byl problem noo…bohuzel
Jinak ja sem z Cesky Lipy..ale pokud bych daval i ten Krnov predtim tak bych dojel odnekud z te Moravy…
Jo jako zkusenej ridic urcite nejsem :))21. 10. 2008 v 20:15 #103320Honzin
ČlenPrincezna: jen tak OT mluvis o svem starem aute co te neposlouchalo, neo uz mas nove a to opet zlobi. Jinak do nl bus, ale to je opruz pak cekat na spoj zpet. Jina smer NL jedu az o tyden pozdeji….
21. 10. 2008 v 20:06 #103318TWElight
Člen[img]http://www.ah.fm/events/15-11-2008%20Luminosity%201%20year%20anniversary.jpg[/img]
21. 10. 2008 v 13:25 #103282Voky
Členmyslim že maj být 2 stage…teda aspoň sem to někde slyšela bo četla
21. 10. 2008 v 11:01 #103270Muff
ČlenHezky lineup, dal bych si říct, ale to každý bude hrát jen hodinu nebo budou 2 stage ?
21. 10. 2008 v 10:28 #103267Princezna
Členandre: my před jízdou dáváme minimálně 2 hodiny, ale i tak je to málo. Pak se nadopujem energy drinkem a jedeme , co to dá, abychom byli, co nejdřív doma
21. 10. 2008 v 10:18 #103266andre
Člen660 km se zpáteční cestou není moc – to mám pokaždé při cestě do práglu sm3
cesty zpět autem nejsou fakt žádný med… my tak jeli jednou 800 km zpět domů po akci, před jízdou jsme se trochu prospali, ale i tak jsme museli stát snad co 50-80 km a dávat si pauzu….celkem masakr neusnout a dávat furt bacha sm1721. 10. 2008 v 9:46 #103264Princezna
Členortevor: tak ujetý to zase tak neni, jsou lidi, který jezdili ze dne na den z Německa do Holandska.
Do Krnova já určitě nejedu, na nějaký čas mám zase vybrány dálkové spoje ČD. Do Ostravy a zpět 660 km. Místo odjezdu na Luminosity by se odvíjelo od toho, jakým autem by se jelo a odkud by byla posádka. Pokud by někdo neměl nějaký novější vůz, tak bych navrhovala půjčovnu, nerada spolíhám na své auto, protože mám na ně smůlu. A určitě by to chtělo minimálně dalšího řidiče a zkušeného. Není to žádná sranda odřídit po akci 1000 km. Nebo s pár hodinami spánku někde na benzínce, pokud tedy byste to nechtěli rozjet ve velkym a investovat popřípadě ještě do hotelu. Takže, prosím nějaké bližší info, odkud jste.
Jinak o kvalitě akce nepochybuji. Není nad malou akci v klubu. Atmosféra se proti velké halovce v Holandsku nedá srovnat. Na dancefoundation.nl je video z Luminosity before the Energy a to mluví za vše.20. 10. 2008 v 22:01 #103212ortevor
Člen2 Princezna – Cauky tedka sem si toho vsim…ja sem ten kamos o kterym psala Voky…ohledne Luminosity – uz asi 2 mesice s ni otravuju pac eventy od Luminosity sou jedny z mejch nejoblibenejsich parties vubec 🙂
Tkze bych do toho urcite sel…Nejak bysme se snad dohodli…
A napadla mne jeste jedna vec…Nevim jak moc ujety a realizovatelny to je…Den pred tou Luminosity je ta Akce Trance Session v Krnove, o ktery sem uvazoval…ale predpokladam ze dat to a pak jet na tu Luminosity by byl asi ulet a nevim jak bys to pak odridila (jako kdybys tam jela taky..a to ani nevim jestli bys vubec chtela a kde bydlis atd..)..ale jestli by to nejak treba slo spojit ze bych dal v tom Krnove Akessona a Anguilla Project a hnedka potom nejak sme jeli, ze bych z Krnova dojel tam odkus bysme do Holandu vyjizdeli …nevim jestli by to bylo mozny to stihat…mam na tu akci listek tak kdyztak abych ho stihnul prodat…
Jinak Luminosity by samozrejme hrala prim noo..:)A ad Luminosity – Tyhle akce maji kvalitu a myslim ze to je urco dobrej napad ny vyjezd 🙂
20. 10. 2008 v 21:58 #103211Voky
Členehm, tak díksm2
20. 10. 2008 v 21:55 #103209majklhauske
Členzde pokračujte v debate na toto téma započaté ve foru BAM ..;) z toho fora to bude odstraněno..;)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.