TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Luminosity Beach Festival, 2 – 3 cervence 2011

• Toto téma obsahuje celkem 100 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 105)
  • Autor
    Boxi
    Člen

Ahoj,

my bydleli tady v hotelu:

Hem Budget Hotel
    Voorburgstraat 250
    Amsterdam

Behem tydne to stoji 10 Ecek !!! JInak jsme nasli pak na plazi jeden z mnoha kempu co tam je. Chteli to curaci na 3 dny, mín to neslo, a platilo se snad za vse. Ale zase jsme nemuseli jezdit busem ci vlakem do centra jako vseci. Behem 5 min jsme byli doma. Adresu nemam. Staci jet podel plaze a je jich tam min 3.
    Uz se tesim na pristi rok !!!

J.

Marky79: [url=http://www.booking.com]www.booking.com[/url] používají to i Holanďani. sm3

marky79
    Člen

ahojky,chystáme se do amstru,nemáte někdo nějaký tip na ubytování někde v okolí,kde jste třeba byli na Luminosity.Díky moc

Boxi
    Člen

…no a pocasi, je pravda, ze bylo sice lehce zima, ale slunce bylo porad.

Boxi
    Člen

….. Tak,

nema smysl rikat ze tobyl asi muj nejlepsi festak !!!! Nejlepsi atmoska, lineup bez konkurence !!!!! LIdi nejlepsi!!!!! Beach k tomu. Jojo, jak psala Sarka, radsi to tu ani nebudu rikat, jinak se tam ty lid priste nevlezou pac tenhle festak nema konkurenci. A to chodim 10 let na party !!!!!
    Uplne mam slzy v ocich kdyz jsem sem prijel, do zkurveny zeme kde se hadaji politici a nikdo tu poradne nema rad trance…

J.

Boxi
    Člen

….. Tak,

nema smysl rikat ze tobyl asi muj nejlepsi festak !!!! Nejlepsi atmoska, lineup bez konkurence !!!!! LIdi nejlepsi!!!!! Beach k tomu. Jojo, jak psala Sarka, radsi to tu ani nebudu rikat, jinak se tam ty lid priste nevlezou pac tenhle festak nema konkurenci. A to chodim 10 let na party !!!!!
    Uplne mam slzy v ocich kdyz jsem sem prijel, do zkurveny zeme kde se hadaji politici a nikdo tu poradne nema rad trance…

J.

Schmidt
    Člen

Počasí bylo mnohem lepší než v ČR, po oba dva dny sluníčko až do večera, teplota přes 20 samosebou. Ani kapka za víkend. sm16sm16

Pocasi asi nic moc jak tak koukam,aspon nejaka utecha kdyz jsem nejel

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote D4ve]kdyz uz nic, tak aspon live prenos sm3

http://forum.ah.fm/livesets-ah-fm/32964-02-03-07-2011-live-broadcast-luminosity-beach-festival.html%5B/quote%5D

Jsem zvědavej hned na start na Tucandeo 🙂 , to bude určo skvělej set…tady je nemám šanci nidky vidět

dardic
    Člen

D4ve: Tomu se říká pešek sm15

D4ve
    Člen
    D4ve
    Člen

dardic: ne, ani tam mi to letos nevyjde sm8

dardic
    Člen

D4ve: Nakonec ti zbyde jít jen na Pleasure Island co? sm15sm2

D4ve
    Člen

Boxi: zavist, uzijte si to.. Preju, at vyjde pocasi, jinak by to bylo asi o hovne.. Sere me to, ze mi letos opet nevyjde zadny festak v zahranici sm8

Anonymní uživatel
    Host

…uvidíme se :-)) …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 105)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.