TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Luminosity Beach Festival, 2 – 3 cervence 2011

• Toto téma obsahuje celkem 100 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 105)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

sakra chlapci robte s tím něco sm7 dejvis no řekni sm16 plaž koktejly palmy zapad slunce + DJs každý si vybere sm5

DjDkD@ve
    Člen

Hele, je to na pikaču….

Z pár hotelů mi sice odepsali, ale všude chtějí za rezervaci platbu předem…..

D4ve
    Člen

Boxi: zatim se prej nevi.. ceka se, jak se dozvi(m), dam vedet sm3

Boxi
    Člen

Nevi nekdo o nejakym pohodovým obytovani ?? Mozna je to brzy ale na Machac jsem si bookoval chatky uz v tuto dobu.

Anonymní uživatel
    Host

pokoko: promin rozhodně jsem nechtěl být vykradač.snad ygagegu už tu nikdo nemá.

pokoko
    Člen

Nn to určitě ne….Měl by dostat ban za použivání mého legendárního nicku:D

Boxi
    Člen

Zdravim,

kdyztak se k zajezdu pridam. Jestli nekdo bude kupovat hromadneji listky za levneji tak bych jeden bral.

J.

D4ve
    Člen

pokoko: bracha? sm15

pokoko
    Člen

Pokoloko chce být asi mým následovníkem:D

D4ve
    Člen

a kdyby nahodou ne, dej vcas prosimte vedet Dejve, at si muzu zajistit lupeny a cestu sm14

Anonymní uživatel
    Host

DjDkD@ve: kdyby se našel tak bych určitě jel.5000 mi nepřipadá nějak moc na 2 dny do holandska a na ten skvělý lineup

D4ve
    Člen

Hunter: tak kdyby se naslo vice lidi, tak by slo domluvit nejake vetsi auto, pro 5, nebo 7 lidi .. treba sm3

Hunter
    Člen

D4ve: ja bych ale nejel svym, to bych si nedovolil sm0 ale jestli bude misto tak dam vedet, nicmene autu stejne velke nadeje nedavam…

D4ve
    Člen

Hunter: a pokud by to nevyslo ten zajezd, a jel by jsi fakt autem, tak dej vedet sm4

Hunter
    Člen

DjDkD@ve: hlasim se do prvni rady sm5 pokud bych teda nejel autem, ale samozrejme bych dal vcas vedet sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 105)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.