TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Luminosity Beach Festival, 2 – 3 cervence 2011

• Toto téma obsahuje celkem 100 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 105)
  • Autor
    sheva
    Člen

to DjDkD@ve: lupeny by měli bejt sehnání v poho přes timoco.eu, spíš to přespání… hostely, bungalovi apod. v Zandvoortu jde většinou rezervovat jen na týden, tuším od pátku do pátku. Protože Zandvoort je vyhlášený rekreační středisko kousek od Amstru a je tam všude plno nehledě na Luminosity. A kempy neberou rezervace, první rok sme se chytli až ve třetím kempu, je to podle místa, kam se člověk v máčkne. Myslim, že by to bylo obtížní narvat do nějakýho kempu celý autobus. Každopádně zájezd by nebyl marnej, odpadlo by řízení atd sm3

DjDkD@ve
    Člen

Zjistím jak je to s lupeny na tuto akci a když bude zájem, tak by se mohl udělat nějaký zájezd s přespáním

Schmidt
    Člen

Jojo, minulej ročník byl naprosto mega, to mohu potvrdit, takže se jede zase letos, to je jasan. sm3 Jen Aly And Fila mi tam chybí…

Btw. akorát škoda, že se z tohohle v podstatě komorního fesťáku klubovýho rázu stává pomalu akce, která bude rok od roku asi čím dál víc profláklejší a tím pádem i navštěvovanější, jak tak sleduji…sorry, že to tak říkám, ale jen doufám, aby tam letos nebylo narváno, že by se tam nedalo pomalu hejbat…

iamek
    Člen

Stoupa : +1 .. Jedno ze tri kvalitnich jmen 🙂

Stoupa
    Účastník

DuMonde??????

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jimmy-Gellar
    Účastník

A Schmidt řikal že jede určitě už na začátku roku 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

Já se taky předběžně hlásim 🙂

Tak co, kolik by se nás heclo na pártybus?
    Já, Newman, Flash, Monča… kdo dál?

sheva
    Člen

fesťák začíná ve 12 a končí v 24, není větší energie, než sluníčko, vánek od moře a pořádnej techtrance sm2

No do pytle…. sm10

D4ve
    Člen

Sunrise: souhlas.. sm3 o tomhle budu hodne uvazovat sm5

Sunrise
    Člen

Ale zase se začíná odpoledne a v případě takovýchto beach akcí si myslím, že to je právě super…Nejvíc se tak využije krásného slunného počasí (když teda vyjde a není zrovna nějaký tajfun), headliner hraje při západu slunce a když je pak tma, stejně si prd užijete toho moře a atmošky, když to nevidíte…:)
    Aspoň toť moje dojmy…

to je škoda 🙁

Sunrise
    Člen

Nene, do půlnoci…max do jedný..

D4ve
    Člen

davvveetrance: festaky v holandsku jsou max do 10ti do vecera mam pocit…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 105)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.