TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Luminosity Beach Festival, 23 – 24 cervna 2012

• Toto téma obsahuje celkem 144 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ronny K. a poslední změna proběhla před 12 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 165)
  • Autor
    Michal
    Účastník

A kvuli tomu tam taky jedeme prece 🙂 a jak oznamili Ronny K tak jsem mel taky radost 🙂

Ronny K.
    Člen

Podle mne to nebude jen o muzice, ale hlavne o lidech a zabave.

Michal
    Účastník

Ronny: Diky moc za super zpravu, nejpozitivnejsi z celyho dne !!! At uz kterykoliv z nich bude to mazec !!!!

D4ve
    Člen

Ronny: abych pravdu rekl, tak se mi tam ani jeden z nich nehodi .. Ale tezko rict, nechame se prekvapit no sm3 Radsi bych bral teda Bryana sm16

Ronny K.
    Člen

[quote Michal]At je Kearyney a Arnej 🙂 Listky uz mame zakoupené :)[/quote]

Tak jeden z nich by tam mel byt sm4. Ale nnic jsem nerekl sm15 A vic uz neprozradim.

D4ve
    Člen

sm15 sm15 at se po ceste neZadrhnete sm15

Michal
    Účastník

Radsi se ani neptej sm18 Treba na Zadrhela a Aviciiho do Vidne taky máme sm15

D4ve
    Člen

Michal: rekni mi, na co ty nemas listek? sm15 blazne sm16

Michal
    Účastník

At je Kearyney a Arnej 🙂 Listky uz mame zakoupené 🙂

D4ve
    Člen

Nic, pockam na line-up a beru dovolenou v praci sm14

Jimmy-Gellar
    Účastník

jj už se taky těšim na odhalení….zatim odhalili akorát tebe Ronny

Vrečus
    Člen

no spíše bych radši ty co jsem neslyšel , ale tak uvidíme co vykouzlí 🙂 hlavně at je Kearney 😀

Ronny K.
    Člen

[quote Vrečus]je to moje priorita, jsem zvědavý na Line up :)[/quote]

V sobotu jsou 100% vsichni djs, co znas velmi dobre. Vetsina z nich uz byla v CR

Vrečus
    Člen

je to moje priorita, jsem zvědavý na Line up 🙂

Ronny K.
    Člen

Luminosity Events have just announced that Luminosity Beach Festival it’s 5th edition will be on 23-24 June at Beachclub Riche, Zandvoort.

Line-up
    The line-up will be released early 2012. [b]Lineup by mel byt zverejnen behem 1-2 tydnu[/b]

Tickets
    Early bird weekend tickets of € 59,- are available at http://www.luminosity-events.nl/tickets/ or at your local Free Record Shop. Only 300 early bird tickets are available.

Accommodation
    Hotels are every year very quicky fully reservated so if you need a place to stay, make sure you book your room as soon as possible before all are full. Haarlem is only 5 min away from Zandvoort, and Amsterdam 15/20min away! There is also a camping just across the street.
    Check here for the best hotel deals: http://www.hotels.nl/in/luminosity.rxml?page=%2Findexen.html

Time: 12.00-00.00
    Genres: hardtrance, trance, progressive
    Presales: buy your tickets online at http://www.luminosity-events.nl/tickets

Slysel jsem ze vetsina vstupenek je jiz vyprodana (a to neni jeste zverejnena lajna) sm15
    Kdo z Vas se tam chysta ? Videl jsem predbeznou lajnu pro 23.6. a vypada luxusne sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 165)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.