TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Luminosity Beach Festival, 23 – 24 cervna 2012

• Toto téma obsahuje celkem 144 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ronny K. a poslední změna proběhla před 12 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 165)
  • Autor
    D4ve
    Člen

sm15

Aly nehraje.

Ronny K.
    Člen

[quote mich0lin]jestli je to mozne by me zajimalo za kolik tak hraje Aly[/quote]

Na tohle se musis ptat jeho managementu, ale ja bych si tipl, ze pod €1000 to urcite nebude.

mich0lin
    Člen

jestli je to mozne by me zajimalo za kolik tak hraje Aly

Ronny K.
    Člen

[quote D4ve]Tak, a je to za námi, ne že bych byl rád, ale bohužel sm9

Párty jak ma být, nechyběla mi tam jedinná věc a není co vytknout, až na nedělní jednu stage, na druhou stranu, kde uvidíte hrát Le Saux b2b Kandi b2b Taylle ? sm15

Prostě bez komentáře.

V sobotu to vyhrál na plné čáře Indecent, klobouk dolů před tím Varšavských bláznem, btw, do konce roku by měl být prej v ČR, tak jsem zvědav.

Sobota viz výše zmiňovaný set od tří mušketýrů no a samozřejmě Gielen, jedna pecka za druhou sm5 Talla po něm na konci přidal lehce na tempu a rozsekal mě ještě více..[/quote]

Indecent je dost do pohody clobrda 😉 stejne jako Arctic. Mne zase rozsekaval Bryan na zaveru sobotniho vecera.

Stage v nedeli museli zavrit, kvuli velkemu mnozstvi pisku. Uz v sobotu to Pioneery nemohli rozdychat no a v nedeli toho pisku bylo mnohem vice 🙁 Fila byl celkem unaveny, priletel jen na otocku, vecer totiz jeste hral na Ibize. Kandi Tayle Lesaux byla pohoda. Chlapcum bylo jen trochu lito, ze si kazdy soupne jen 3 tracky, ale snazili se to brat sportovne. Signumaci byli zruseni kompletne. Dlouho jsem s nimi diskutoval. Brali to taky celkem sportovne. Museli dat prednost „zahranicnim“ djs.

D4ve
    Člen

Tak, a je to za námi, ne že bych byl rád, ale bohužel sm9

Párty jak ma být, nechyběla mi tam jedinná věc a není co vytknout, až na nedělní jednu stage, na druhou stranu, kde uvidíte hrát Le Saux b2b Kandi b2b Taylle ? sm15

Prostě bez komentáře.

V sobotu to vyhrál na plné čáře Indecent, klobouk dolů před tím Varšavských bláznem, btw, do konce roku by měl být prej v ČR, tak jsem zvědav.

Sobota viz výše zmiňovaný set od tří mušketýrů no a samozřejmě Gielen, jedna pecka za druhou sm5 Talla po něm na konci přidal lehce na tempu a rozsekal mě ještě více..

rado
    Člen
    Ronny K.
    Člen

Hodne djs nedovolilo zaznam vubec, takze bude tezko dostupny 🙁

Chelseaplayer
    Účastník

No taky shanim Basila a Aerofoila,zatim nikde nicsm4

rado
    Člen

diky

Ronny K.
    Člen

[quote rado]Nemáte volakto link na sety(ak boli nahrávané), zaujímal by ma set od Basila O'Glue[/quote]

Z hawai beach sel live broadcast na ah.fm, takze urcite neco sezenes. Z ostatnich se nahravalo jen pokud djs dovolili nahravat a to jich z Waikiki moc nebylo.

rado
    Člen

Nemáte volakto link na sety(ak boli nahrávané), zaujímal by ma set od Basila O’Glue

D4ve
    Člen

jojo na té dolní stagi to byl masakr jak to ztoho vysypávali sm15

Ronny K.
    Člen

[quote D4ve]Sandeagle: a co jsi slyšel? sm3 to že se Tabovi sekly playery kvůli bordelu? sm0[/quote]

Ten pisek delal bordel vsude. Ja hral na Fiji a cdj2000vky byly pokryte slusnou vratvou pisku. A to Fiji byla od plaze nejdale.

D4ve
    Člen

Sandeagle: a co jsi slyšel? sm3 to že se Tabovi sekly playery kvůli bordelu? sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 165)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.