[quote D4ve]Tak, a je to za námi, ne že bych byl rád, ale bohužel sm9
Párty jak ma být, nechyběla mi tam jedinná věc a není co vytknout, až na nedělní jednu stage, na druhou stranu, kde uvidíte hrát Le Saux b2b Kandi b2b Taylle ? sm15
Prostě bez komentáře.
V sobotu to vyhrál na plné čáře Indecent, klobouk dolů před tím Varšavských bláznem, btw, do konce roku by měl být prej v ČR, tak jsem zvědav.
Sobota viz výše zmiňovaný set od tří mušketýrů no a samozřejmě Gielen, jedna pecka za druhou sm5 Talla po něm na konci přidal lehce na tempu a rozsekal mě ještě více..[/quote]
Indecent je dost do pohody clobrda 😉 stejne jako Arctic. Mne zase rozsekaval Bryan na zaveru sobotniho vecera.
Stage v nedeli museli zavrit, kvuli velkemu mnozstvi pisku. Uz v sobotu to Pioneery nemohli rozdychat no a v nedeli toho pisku bylo mnohem vice 🙁 Fila byl celkem unaveny, priletel jen na otocku, vecer totiz jeste hral na Ibize. Kandi Tayle Lesaux byla pohoda. Chlapcum bylo jen trochu lito, ze si kazdy soupne jen 3 tracky, ale snazili se to brat sportovne. Signumaci byli zruseni kompletne. Dlouho jsem s nimi diskutoval. Brali to taky celkem sportovne. Museli dat prednost „zahranicnim“ djs.