TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Luminosity Beach Festival, 23 – 24 cervna 2012

• Toto téma obsahuje celkem 144 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ronny K. a poslední změna proběhla před 12 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 165)
  • Autor
    Ronny K.
    Člen

[quote Sandeagle]počasí, přepolněnosti, pak sem ještě dostal kusé informace o nějakých menčích incidentech, týkajících se bezpečnosti či co atp,[/quote]

Pocasi je na pytel to ano. Diky silnemu vetru v patek vecer, ktery prakticky kompletne smetl Fiji beach, museli Fiji postavit na jinem miste, takze byla o dost mensi. Lidi bylo vcera fakt dost, ale co jsem je videl a diskutoval s nimi, tak vsichni byli spokojeni. Kecal jsem s lidmi z Japonska, Australie, Indonesie, Singapuru, Belgie apod.

Ja jsem si svuj set dost uzil a ani nevim, kde jsem si pripekl svou hlavu tak, ze svitim jak zarovka namalovana na cerveno 😀

Jedine co bylo dost otravne bylo to, ze diky vetru, byl pisek naprosto vsude.

Sandeagle
    Člen

počasí, přepolněnosti, pak sem ještě dostal kusé informace o nějakých menčích incidentech, týkajících se bezpečnosti či co atp,

Ronny K.
    Člen

[quote Sandeagle]Někdo nějaké novinky? dostal sem řadu nepěkných zpráv tak doufám že to není pravda, čekám až mi to nějaký účastník potvrdí nebo vyvrátí :)[/quote]

Otazka, ceho se ty nepekne zpravy tykaly.

Sandeagle
    Člen

Někdo nějaké novinky? dostal sem řadu nepěkných zpráv tak doufám že to není pravda, čekám až mi to nějaký účastník potvrdí nebo vyvrátí 🙂

Ronny K.
    Člen

[quote Obelix]Přeju celé české výprávě v čele s Ronnym pěkný víkend!sm3[/quote]

Dix

Obelix
    Člen

Přeju celé české výprávě v čele s Ronnym pěkný víkend!sm3

Ronny K.
    Člen

No snad se to poco umoudri.

D4ve
    Člen

Je to u toho moře pěknej ranec, pokud se to počasí nezlepší, tak tam zmrznem sm15

Ronny K.
    Člen

Uz zitraaaaaaaaaaaa 😀

Ronny K.
    Člen

Ja bych to nechal na sobote. U more se pocasi meni velmi rychle. Tady v Londyne je to taky zcela normalni. Hlasi pocasi takove a za 2 hodky je to zcela naopak 😀

D4ve
    Člen

Dardic: destnik to jisti sm15

dardic
    Člen

D4ve: V sobotu má být celý den zataženo a v neděli dokonce pršet, takže si nezapomeň pláštěnku, bo jak tě znám tak si ji určitě brát nebudeš sm15

D4ve
    Člen

To počasí, to počasí!! Doufám a věřím, že bude tak, jako na tomhle videu sm3

Ronny K.
    Člen

Kdyby to nahodou nekoho zajimalo, tak tady je vide z mista, kde se bude konat Luminosity BEach Festival 2012.

D4ve
    Člen

[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180271_402711696441500_646547260_n.jpg[/img]

Fiji beach v sobotu jasná volba sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 165)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.