TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse M.I.K.E. 11.10.2008 v Mecce na akci MUSICA (soutěž o VIP vstupenky a o CDčka)

• Toto téma obsahuje celkem 118 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 178)
  • Autor

voorna si klidne odpustím ten mi nikdá moc neštymoval..
    zato mike to byly léta… tedka mi kua napadá že bych si mohl vzít Universal Nation original cover a nehcat podepsat sice podpisům moc neholduji ale na tuhle klasiku kterou jsme horko težko sehnal bych si ho dát nechat mohl..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Andrews: jasná volba – MIKE 😉

SHP
    Člen

Andrews: Já jdu zkusit Voorna sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak nevím, váhám mezi tímhle a Voornem v Roxy. Až mě to překvapuje, páč by to pro mě měla bejt jasná volba.

sompet
    Člen

Njn, ale tak asi někde na metru je nedostanu 🙂 Vím, že kdysi nabízeli lidi nějaké volnásky do Meccy na Václaváku, ale to už bylo dávno….tak drobku…dej typsm4

drobex
    Člen

i dneska a i zitra budou ještě k dostani mezi lidma, je potreba se dobre koukat 🙂

sompet
    Člen

A nemáte náhodou někdo navíc zminovanou slevovou kartičku?? Ať to zbytečně nepropadnesm6

drobex
    Člen

voky: koukam že vy nikdo ti tiskovky nečtete.

Ti z vás, kteří máte své jméno na guestlistu, nebo jste držiteli slevových kartiček Musica, přijďte do klubu nejpozději do půlnoci. Po půlnoci budou zvýhodněné vstupy zrušeny a guestlist se stane neplatným.

Voky
    Člen

To Drobex: helej ty tvoje slevový kartičky jsou nějak časově omezený, bo si můžu přijít kdykoli? Já jen abych se pak nedivila že už to třeba po 23h nebude platit, nebo tak něco.

drobex
    Člen

scott: v pohode, nic se nestalo :o)

Scott
    Člen

Sorry,moje chyba.na titulni stran jsem nebyl,chodim jsem pres http://forum.trance.cz/.Dik za info

drobex
    Člen

ehm Scott sviti to na titulni straně ale ze si to ty tak i tady

start – 00:30 Shape and Dusk
    00:30 – 02:00 Bon Finix
    02:00 – 04:00 M.I.K.E.

04:00 – end Revolt

Scott
    Člen

Ehm,mohl by uz nekdo konecne upresnit v kolik zacina hrat M.I.K.E. ?

Partygirl
    Člen

takze ve 2 v 1. rade sm4 a zase sem nevyhrala ach jo sm15

drobex
    Člen

Tak už zítra. To bude rachot :o)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 178)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.