Úvod›Fóra›Trance Diskuse›M.I.K.E. 11.10.2008 v Mecce na akci MUSICA (soutěž o VIP vstupenky a o CDčka)
Toto téma obsahuje celkem 118 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 178)
voorna si klidne odpustím ten mi nikdá moc neštymoval..
zato mike to byly léta… tedka mi kua napadá že bych si mohl vzít Universal Nation original cover a nehcat podepsat sice podpisům moc neholduji ale na tuhle klasiku kterou jsme horko težko sehnal bych si ho dát nechat mohl..
Njn, ale tak asi někde na metru je nedostanu 🙂 Vím, že kdysi nabízeli lidi nějaké volnásky do Meccy na Václaváku, ale to už bylo dávno….tak drobku…dej typsm4
Ti z vás, kteří máte své jméno na guestlistu, nebo jste držiteli slevových kartiček Musica, přijďte do klubu nejpozději do půlnoci. Po půlnoci budou zvýhodněné vstupy zrušeny a guestlist se stane neplatným.
To Drobex: helej ty tvoje slevový kartičky jsou nějak časově omezený, bo si můžu přijít kdykoli? Já jen abych se pak nedivila že už to třeba po 23h nebude platit, nebo tak něco.