TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse M.I.K.E. 11.10.2008 v Mecce na akci MUSICA (soutěž o VIP vstupenky a o CDčka)

• Toto téma obsahuje celkem 118 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 178)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

kdy hraje Mike? od 2?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak jestli budou nějaký oldskůlový pushovky a plactic boyovky, tak pudu do kolensm11

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak na můj výhružnej mail jsem dostal od Mikea odpověď, že se bude držet těch rad co jsem mu poslal 😀
    (to jsem nečekal takovou odpověd, spíš sem si myslel že mě pošle někam) – psal jsem mu at zahraje tranceově a at kouká zahrát hodně své produkce

2Sexy
    Člen

Casovej lineup by me taky dost zajimal, jelikoz ten vecer pred MIKEm budu na opacnym konci Prahy. Drobku, nevis? Díky.

Anonymní uživatel
    Host

Ahooj. Prosím Vás všichni říkáte, jak je Mecca drahá-kolik tam třeba stojí panák vodky ? Dík

Flash: a jo, to mě nenapadlo, se tam domluvíme sm4

Flash2001
    Účastník

beyond infinity: pozvu tě rád, akorát v Mecce se mi do toho moc nechce (je na chlast drahá). Ale počítám s tím, neboj (btw, jaký máš teď akce dál v plánu?)

Flash: noha doroste, ale na na bechera mě doufám pozveš, dlužíš mi ho ještě ze Strahova sm0sm4

Flash2001
    Účastník

Freezer: tak aspoň nebudu sám, kdo bude spíš sedětsm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo a zajímalo by mě teda časové rozvržení, neví se to aspon přibližně? od kdy bude Mike hrát a taky jak dlouho?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak nakonec i přes ty horečky a kašel co mám vyrazím, když už mám někdy zemřít, tak at je to aspon na Mikeovi sm15 ale ne, asi to tam jen odsedím, ale i tak to snad bude stát za to 🙂
    Napsal jsem Mikeovi výhružný mail, at kouká zahrát silverbath nebo strange world a taky at hraje více tranceově, že jsme spíše trance nation 🙂 no uvidíme…

Flash2001
    Účastník

Stejne jako v pripade patecni E-Motion budu i tady spis jen sledovat a posedavat, jelikoz jsem vcera blbe doslapl na schodech, kdyz jsem valil na metro. Ta haksna mi bohuzel neumozni parit jako jsem obvykle zvyklysm13
    Jinac, 200 Kc je na pohodusm4

Ligaya
    Člen

milan: Heslo si pamatuju, jen jsem byla poslední dobou zticha sm16

Partygirl
    Člen

tady se nekomu zda vstup na MIKA do Meccy za 200 drahej? sm10

drobex
    Člen

koukám Ligi tady má ctitele :o)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 178)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.