Úvod›Fóra›Trance Diskuse›M.I.K.E. 11.10.2008 v Mecce na akci MUSICA (soutěž o VIP vstupenky a o CDčka)
Toto téma obsahuje celkem 118 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 178)
tak na můj výhružnej mail jsem dostal od Mikea odpověď, že se bude držet těch rad co jsem mu poslal 😀
(to jsem nečekal takovou odpověd, spíš sem si myslel že mě pošle někam) – psal jsem mu at zahraje tranceově a at kouká zahrát hodně své produkce
beyond infinity: pozvu tě rád, akorát v Mecce se mi do toho moc nechce (je na chlast drahá). Ale počítám s tím, neboj (btw, jaký máš teď akce dál v plánu?)
tak nakonec i přes ty horečky a kašel co mám vyrazím, když už mám někdy zemřít, tak at je to aspon na Mikeovi sm15 ale ne, asi to tam jen odsedím, ale i tak to snad bude stát za to 🙂
Napsal jsem Mikeovi výhružný mail, at kouká zahrát silverbath nebo strange world a taky at hraje více tranceově, že jsme spíše trance nation 🙂 no uvidíme…
Stejne jako v pripade patecni E-Motion budu i tady spis jen sledovat a posedavat, jelikoz jsem vcera blbe doslapl na schodech, kdyz jsem valil na metro. Ta haksna mi bohuzel neumozni parit jako jsem obvykle zvyklysm13
Jinac, 200 Kc je na pohodusm4