TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse M.I.K.E. 11.10.2008 v Mecce na akci MUSICA (soutěž o VIP vstupenky a o CDčka)

• Toto téma obsahuje celkem 118 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 178)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Binary: tak já nakonec nevim jestli dorazím, nějak jsem omarodil a nevim jestli se to do soboty zlepší, trochu pochybuju, v každým případě mě to bude hodně hodně štvát jestli mi to ta nemoc překazí

Binary
    Člen

Tak děcka, jak to s váma vypadá? Hlaste se, kdo jde. Já stále váhám, ale vzhledem k tomu, že na Emo nejedu, tak asi na 80% dorazim. sm3

btw. drobku, šla by zařídit fotka s M.I.K.E.m? Ještě žádnou s polobohem nemám… sm0

Partygirl
    Člen

tak uz soutezim doufam,ze vyhraju to bych snad ozelela i tu rodinnou zalezitost sm0

drobex
    Člen

jsou pro vás připraveny bleskové soutěže o vstupy a CDčka. Stačí jen kliknout na odkaz.

soutěž na technu.cz
    [url=http://www.techno.cz/souteze/751]2×2 VIP VSTUPY + 2CD kompilaci TECHNOCLUB (mixed by M.I.K.E. & Talla 2XLC)[/url]

soutěž na poslouchej.net
    [url=http://www.poslouchej.net/soutez914-Techno-Masters.html]2×2 VIP VSTUPY + 2CD kompilaci TECHNOCLUB (mixed by M.I.K.E. & Talla 2XLC)[/url]

celkem tedy rozdáváme 8 VIP vstupenek a 4 kompilace Technoclub a to od nikoho jiného k tranceově laděné párty tento víkend rozhodně nedostanete.

Anonymní uživatel
    Host

Odkdy je Belgie na severu Evropy? :-))
    Jinak já byl na Mikeovi loni v červnu na Beautiful Things v Bratislavě a tam mě teda super překvapil dynamickým a melodickým trancem.

Partygirl
    Člen

no nevim porad sem ve fazi rozmejsleni.. i kdyz uz sem ho parkrat slysela.. tak uvidim..

jinak co tu zase resite za kraviny? mam pocit,ze tady toto forum uz nejak ztraci ucel a posledni dobou se tu kazdej jen do nekoho navazi sm8

Kamca_
    Člen

bohužel nakonec nemůžu jet 🙁 tak si to užijte i za mě!

drobex
    Člen

deivis ne nehledám ja se za svý chyby nestydim a nenechávám svý neznalosti maskovat nějakym korektorem.

deivis
    Člen

drobex – nehledáš korektora? Kámoš by si rád přivydělal..

drobex
    Člen

Partygirl: No rozmysli se dobře. M.I.K.E. zas hned tak neprijede.

Partygirl
    Člen

no bohuzel asi jo, i kdyz mam od tebe tu slevu tak sem ji chtela vyuzit… jenze sem pozvana na jednu akci uplne mimo Prahu a je to taky v sobotu vecer tak mam dilema sm19

drobex
    Člen

partygirl: V Mecce bude hrát ještě líp, tak snad si to nenecháš ujít jako toho Sana.

Partygirl
    Člen

tak sem vcera poslouchala v radiu a hral skvelesm4

drobex
    Člen

Tak a line-up máme kompletní

[img]http://www.inmusic.cz/flyers/mus100801.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Host

Tak to je paráda 🙂 děkuji… teším se moc… ještě mít v kapse V.I.P. lístek:-) ale soutěž zkusím….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 178)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.