TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse M.I.K.E. 11.10.2008 v Mecce na akci MUSICA (soutěž o VIP vstupenky a o CDčka)

• Toto téma obsahuje celkem 118 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 178)
  • Autor
    drobex
    Člen

super, těšíme se

Kamca_
    Člen

tak sem to promyslela a dorazim taky sm3 s tim, že hned po emotion jedu do Phy

drobex
    Člen

sm15 sm15

drobex
    Člen

ooops, co se to tu dělo? sm6

deivis
    Člen

majklhauske – diky za smazani.. vyresim to emailem 🙂

drobex
    Člen

jasně Dance-girl – rozjedem to jako v Anubisu :o))) ……….to byl for.

dance-girl
    Člen

dvě akce za dva dny opravdu nejsou problém, navíc když je to obojí večer a mezitim se dá vyspat… sm4sm3

Newman
    Člen

Tak já zatím nejvíc dal jeden den E-Motion v Brně, druhý den Dopler v Blavě (s mezipřistáním doma), takže Brno – Praha no problem. Pokud si nezlomím nohu, tak tu budu sm11

drobex
    Člen

To jsme 2

Luuca_m
    Člen

aaaaaaaaaa uvidíme se tamsm0

drobex
    Člen

GiGiDAGia: To bychom se moc brzo opakovali. Marcuse jsme měli v dubnu. No ale kdo ví … sm5

GiGiDAGia
    Člen

OT: Je brzy, ale kdyby Švédsko doplnilo tuhle akci sm13 sm5 tak by to byl kotel … je to sice jen můj sen, ale myslím, že (nejen) strejda by měl radost sm13

drobex
    Člen

Nocleh respektive denleh se vždycky najde.

drobex
    Člen

ja jsem dal kdysi v patek Berlin (Vandit night s Ferrym) a v sobotu Innercity
    a jednou taky v pátek Berlin (Vandit s Nu-NRG a Seccond Sun) a v sobotu Belgickou Mayday

Tak co je za problem dát 2 akce v rámci jedný země. Kdyžtak si předem pořádně odpočiňte, protože M.I.K.E. to bude mazec

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 178)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.