TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2008 with Tiesto

• Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (69 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 159)
  • Autor
    harrycarry
    Člen

koukám zlatej vydlákov teda….. tohle potkat trochu nalitej tak se leknu tak že se propadnu do pekla…..sm15sm19sm19 to už je snad i k pláči

Lukin_
    Člen

harrycarry : welcome in Ostravasm15

harrycarry
    Člen

to iamek: já to nemyslel bráno proti tiestovi, ale proti těm lidem co tam kvůli němu pojedou… ale to bych tu opakoval to co tu už rozepisovalo asi 20 lidí sm15sm15 …. jinak fotky jako naložený….. hlavně ten s tím zastrčeným tričkem aby šel vidět jeho super asia pásek…. umírám sm15sm13sm15sm13sm13sm15sm6

pokoko
    Člen

Pobavili jste z fotkama hošism15 Když na DD tak už jenom nahořesm3 jedine co je na DD pekne jsou ty mrdnysm15….jo a jinak tias…nosm15…….použil bych jedno slovo a to :težkesm15

GiGiDAGia
    Člen

To je fajn, do Doks to není zas tak daleko, ale děkuji iamekovi a Lukinovi za super fotky, mě dostávají ještě borci s gangsta vzhledem 😀

jinak k OT sm0 bohužel i mí kamarádi, kteří nechápou moji hudbu (naší hudbu) jsou na místních disco parketech vyplácaní, že hrál pan DJ Tiesta … já tam taky začínal, ale každý víkend slyšet Adagio a Traffic není trance ani pan Tiesto sm18

M.i.k.e
    Člen

po zkušenostech z Mácháče s PVD bych tohle asi nedal…leda tak možná z toho ostrůvku uprostřed jezera…

eXrate
    Člen

jestli to je ta ISOS tour tak by to mohlo bejt good sm4 uvidim podle ostatního osazení ale asi se tam neukážu…

Lukin_
    Člen

kocoure +1sm15sm15

Joooo DD lidi jsou úžasní a ještě lepší je když hrajete přímo na DDsm15sm15

PULPI
    Člen

ty vole co to je za lidi?asi jsem uz dlouho imo cr nebo nevim,ale co to je?
    drnsaci asi naky:-D

iamek
    Člen

harrycarry : Kdyby Tijs zahral jako na TE bylo by to jine kafe :)…

iamek
    Člen
    harrycarry
    Člen

tím tiestem je to fakt….u nás ve vydlákově když se na dýze zahrajou 2 písničky Tiesta ( vždy pouze ale jenom Break my fall a Sweet things sm15, nic jiného ti vesničtí „Djs“ totiž neznají ) tak se ti blbečkové a děcka můžou utrhat ze řetězů… jako zajdu tam z nudy se občas podívat a nasměju se s kámošem do zásoby na tejden dopředu…sm0sm15sm15 něco takového tuším i na mácháči..ale tak jak sem jednou už psal vemu lodku a budem se kochat z jezera… doufám že bude měsíc zářit o sto šest a bude to paráda sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

lukin: tady budou i ty, co si trhaj obočí sm15

Lukin_
    Člen

iamek ano.ano máš pravdu tohle je fakt luxus sm15
    pro odvážnésm15

hoky
    Člen

asi nejspíš nee i když Mácháč už mě pár let láká,to by musely dohodit další zajímavý jména

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 159)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.