sm16To počasí se dalo, čekat.Od rána jsem koukal na snímky z družice, který přesně ukazovali že cca okolo 21 hod. začne pršet a v noci se přižene velký liják…. A proto jsme se s kámošem pěkně vyzbrojili, nejdříve spousta lidí ze mě měla srandu jak mám sebou pláštěnku, ale pak mi jen záviděli a několik lidí se chtělo ke mě schovat sm13 ….
Teď ale k festivalu..I přes tu nepřízeň počasí jsem si tento festival užil jako jeden z mála…..Když jsem viděl na projekci tu hlášku otechnické pauze, zhačal jsem vzpomínat na Creamfieldsa měl jsem obavy…. Když ale nastoupila Laydee Jane(dobrý tah pánové aby hnedka nezačal Tiesto), tak obavy utekly.Tiesto me osobne hodneee moc prekvapil a jeho set stál za to a to rekl i kamos a to je uz treba neco rict (on posloucha drum n bass a nikdy na tohle neparil).Pro me vsak samotneho byli hvezdou vecera to co nasledovalo po Tiestovi, Filo and Perry.Necekal jsem od nich tak dobry set. Takže jsme si to tam pěkně užili a taky bych chtěl poděkovat pořadatelům že to při tom slejvanci nazabalili. Zvuk super, ohňostroj super, dokonce i místo na tancování bylo …..