TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2008 with Tiesto

• Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (69 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 159)
  • Autor
    kuchtajz
    Člen

To jsem jedinej kdo vydržel na Tijse až do konce? sm6
    Tak já musim ohodnotit,že nebejt toho deště,tak je tam slušná tlačenka,ale jak začlo chcát,tak půlka lidí hned utekla pryč,já sem se hezky schoval pod stan co se tam mačkalo nějakejch 100 lidí,potom na Tiesta přestalo,tak jsme si díky menší návštěvnosti vybrali skvělý místo na paření,ale co předved Tiesto jsem od něj ještě nezažil,nezahrál ani jeden svuj „hit“,ale hrál naprosto úžasnej energy set,první půl hodka sice nic moc,ale zbytek nářez jak prase a na konci parádní ohňostroj,kdo nevydržel nebo se neschoval může jen litovat,sice ten festival celkově stál za prd,ale ten Tiesto hodně překvapil sm11

kuchtajz
    Člen

Tak jsem se zrovna vrátil a musim říct,že o půlnoci už jsem rozmejšlel jak budu nadávat pořadatelům,ale pak nastoupil Tiesto a já změnil názor,takovej energy set jsem neslyšel od dob PvD v roce 2004,nevim čeho se Tiesto napil nebo co si šlehnul,ale dneska jsem slyšel ten nejlepší set od něj,DÍKY sm0

FUGAZ
    Člen

…a proto jsem si na tohle ani listek nekupoval… sm15 chcanec + zima = nemoc…. nevim kolik tam bylo lidí, ale spoustu mych znamych tam ani nejelo… takže teď ty lupeny za 1100 😀 bo kolik to probůh stálo v červenci sm15 vyhoděj jen tak z okna…. sm6

Anonymní uživatel
    Host

[b]Před chvílí[/b]
    Jsem se vrátil z mácháče – absolutně durch jsem byl, ale to by ani tak nevadilo. Jen mě zajímá, proč PAN Tiësto začal hrát o hodinu později – chápu, že měli problémy, nevím, co se tam stalo, jestli jim zmokly přehrávače nebo co, ale myslím si, že to Tiësto chtěl zabalit..
    Jinak přijel jsem, když hrál ENRICO – to bylo průměrný, ke konci super, Laydee Jane – dobrý, energický trance, moc mi nesedl ten uplift, co hrála docela dost.. John Dahlbäck – luxusní začátek, průbeh byl taky super, líbil se mi moc (zejména na něj jsem byl zvědavý, jsem rád, že jsem ho slyšel celého), Tiësto začátek super, Wasted je můj oblíbený track, Chain saw, taky super, ty další dva tracky šly, pak jsem ho neslyšel, protože jsem se šel zahřát a vychutnat si celé cígo do Red Zone, která byla narvaná k prasknutí, bylo tam jak v parníku, kapalo na mě ze střechy 😀 zrovná hráli Dirty South – Let it go, líbilo se mi tam, zaskočili mě magoři, co se cpali do Red Zone východem – málem jsem si rozbil držku, když jsem ocházel.. Pak jsme jeli domů a cesta probíhala relativně v pohodě, až na ty vyfréízovaný silnice cestou zpátky a čekáním na provizorních semaforech 10 minut… Jsem doma, doufám, že si z Mácháče nepřinesu zápal plic nebo něco..

deivis
    Člen

iamek -já vím kde.. v takovém to rádoby dokumentu pro sponzory kde se píšou občas neskutečné kecy jen proto aby se nějakej sponzor chytl 🙂 ano v tom to bylo a dovi zdali ten dokument byl vubec pravej..

takze toho bych se nechytal..

iamek
    Člen

deivis: Dpc jen kdybych vedel kde to bylo 🙁

deivis
    Člen

Iamek – no to je kec. To by museli sahnout dost hluboko. Spis na to nikdo nema.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    iamek
    Člen

nakej typek na rave.cz :

hmm.. tak ted jsem dorazil z machace dom. totalni chcanec. zacalo lehounce poprchavat uz kolem 09pm-10pm a pak se to protrhlo uplne. mrte lidi se najednou vracelo zpatky takze vsechno ucpany. auta zablokovany, problem i pro sanitky se dostat na plaz.. je to fakt skoda 🙁 pocasko je pocasko… s tim nikdo nic nenadela

iamek
    Člen

deivis: Taky jsem to nekde cetl …

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hehe to je vlastně dneska… no to bude plavajzník

K1aptcha
    Člen

no v Liberci je teď krásná průtrž mračen s bouřkou a podle online zpráv na technu.cz to na Mácháči vypadá podobně a hlavní stage má technickou pauzu… to jsem zvědav na dojmy…

deivis
    Člen

prochi [sz] – a na tom jsi byl kde? 🙂 ohledně té Sazky? 🙂

prochi
    Člen

tiesta v sazce se pravdepodobně nikdy nedočkáte,alespon ne do te doby dokud na něj má výhradní právo agentura pinkdot,protože UM má zase výhradní právo pořádat taneční akce v Sazce a nikdo jiný nemůže

Anonymní uživatel
    Host

2 Jamie

PvD na Mácháči byl před 3 roky…to jen pro pořádek.Ale vždycky si tam najdeš nějaký to místo.A jde tam hlavně o tu atmosféru že je to venku a podobně..sm4
    Ale jinak diskantů tam bude určitě přehršlesm8

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 159)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.