TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2008 with Tiesto

• Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (69 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 159)
  • Autor
    Czernousek
    Člen

tak letos asi beze mě, ještě uvidím .. navíc pak stejně hned v neděli letím na ibizu sm16

extaze
    Člen

Vytvoř si vlastní HUSTÝ TRIČKO!

Tiesto u vody juuu 🙂

harrycarry
    Člen

sm15sm15sm15sm15
    jinak úplný souhlas s andre…tak nějak sem se to pokusil vystihnout i já…ale líp bych to nenapsal

jak sem řek počkám na další jména…ale jelikož je to od mého domova nějakejch 50 kiláků tak zvažuju že pojedu i tak to jen tak omrknout

Flash2001
    Účastník

Tiesto mě fakt neláká, taky nejedu. Jedna podobná sardinkoidní akce už mi fakt stačila a na zvýšenou koncentraci šampónů nemám náladu..

„nači
    14. 4. 2008 | 23:30:18
    jdu si koupit metr ctverecni na plazi kterej si oplotim pac jinak se tam ani nehnu ….“ sm15 sm15
    viz: diskuze: festivaly.poslouchej.net]

tak něco na tom bude … sm15 , jinak souhlas s Czech smejd

Dostatečně a stručně sem se k tomu vyjádřil už zde: http://festivaly.poslouchej.net/7089-Tiesto-headlinerem-Machace-2008.html

Jen dodám, že nejedu… sm3

SHP
    Člen

Ty vole ještě, že už vim co znamená zkratak DD, ty krávo

andre: to se dá říct o každém, kdo se dostane na vrcholek „slávy“, to neovlivníš ani ty, ani já,nikdo. Tijs není jediným ( i když s tebou souhlasím, že to odskákal nejvíc), kdo se v jednom čase doslova propadl, jenže ty omíláš neustále jen jej. Jsou i jiní dj´s , kteří měli dříve výbornou produkci a dnes by toho měli raději nechat, jelikož je to spíše zabíjí. Hotovo, tečka.

andre
    Člen

sm10 tady někdo mimo něco nechápe… já na Tiesta neplivu! proti jeho setům nic nemám! to co proti tomu mám, tu už napsal zbytek – nemám rád lidi, co maj natuněná auta jak dementi, a objíždějí každou vesnickou diskotéku v horní dolní, kde zahrajou adagio a piráty, aby ukázali, jaké že to jsou vymatlaná mača – a pak samozřejmě nesmí toho když „the one and only“ sem přijede… z toho je mi na blití… sm17
    bohužel že to odnes tijs, je smůla, ale někdo to odnést asi musel… já se tiesta nabažil dost, ať už u nás, nebo za hranicema, takže naštěstí tahle přehnaná mánie mě teď minula, a vím,že macháč letos nenavštívím… sm6

pokoko
    Člen

Nj jenže pokoko takovy nenism15 moje reputace se ve fabru jen a jen lepšism15

Lukin_
    Člen

pokoko : Nooo když sem tě neznal tak sem si myslel že si jeden z těch „štangastů“ sm15

pokoko
    Člen

ja všem vřele doporučuju se jednou za život podivat na DD se nasmejete tak že nakonec vas to tam začne aji bavitsm15…..jinak lukin doufam že se nepustiš i do me že s mym stylem oblikanim se tam hodimsm15sm15

Lukin_
    Člen

Tohle jsou DD lidi co chodí pouze na Dirty Dancing(DD) sm16

versusio
    Člen

sm15sm15sm15

dukelak
    Člen

a já sem si myslel,že těch 5 podobnejch panáku ve Fabricu byla nějaká mejlka a oni to štamgasti sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 159)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.