Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Mácháč 2009 – 22.8.2009
- Toto téma obsahuje celkem 168 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jules a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
28. 7. 2009 v 17:12 #135877
*_Marek_*
ČlenJá jedu na Máchač,z trancu si poslechnu maximálně Sied van Riela,i když nevím jak ho dlouho vydržím,zbytek není opravdu pro mě zpívánky a ještě se bude hrát na přáni u trancu to je mega lol už,ale není se čemu divit no -> trance sm13 Spíš tam dám Orbtiha,Bela En apod 🙂
27. 7. 2009 v 11:57 #135757Anonymní uživatel
Neaktivníto DjDkD@ve:
tak o tomhle jsem zase četla že prej celkem dobrý 😀 ale to je fakt no že děsný to je asi všude 😀 no tak my tam neplánujeme být nějak dlouho takže to tam snad nějak přežijem no 😀
26. 7. 2009 v 21:49 #135733DjDkD@ve
Člento Mary:
Tam jsem nikdy necampoval, byl jsem jen v campu Klucek, neni to nic extra (sprchy humus, ale to je vsude – na vlastni nebezpeci), ale da se tam prezit par dni………
26. 7. 2009 v 14:49 #135703Anonymní uživatel
NeaktivníČaute .chci se zepatat jak to je na Mácháči těma kempama.. na netu jsem četla že ten Bilý kámen je prej docela humus.
22. 7. 2009 v 20:41 #135467f1d0
Člen[quote deivis]
My nikdy nikoho nenutili.. Oni jen nechápali, že lidé to chtějí i po takové době slyšet. Navíc jedna písnička u 2 a 3 hodinového setu je docela rozdíl jako napsal si na Facebook tyto věci a nebo posílat někomu na mail tracklist atd..
Lange měl Follow Me sebou.. jen ne v originále 🙂 A dost rychle pochopil proč jsme se na to ptali, stačilo mu říci, že první hraní v ČR a lidé se na jeho největší hit těší a bylo by divné ho nezahrát.
Až budeš mít za sebou nějaký hit, tak uvidíš že když to nezahraješ v zemi kde budeš prvně budou lidé zklamaní.
On to chtěl hrát ale ne v originále.Ohledne Joonase je to jinak. Ten remix údajně nikdy nebyl zveřejněn a on ho chtěl při speciální příležitosti zahrát. Byl to Arminův remix na Alt+F4 - Alt+F4.[/quote]
Rozumím. Tak on to ten Ferry Tale určo nemyslel tak, že bude 80% věcí, co tam zahraje, na přání, spíš že by se nechal inspirovat a zahrál pár zajímavých věcí z toho, co mu lidi navrhnou. De facto máme na věc stejný názor – dj není jukebox, ale nemůže si jet jen to svoje bez ohledu na lidi, pro které hraje, musí ty lidi umět číst a naladit se na stejnou vlnu, jako oni.
A za sebe slibuji, že už sem žádný OT ohledně tohoto nenapíšu a omlouvám se všem, které to nezajímá a vadí jim to tu sm0
22. 7. 2009 v 18:55 #135458lachty
ČlenNa Mácháč se těšim,sem zvědavej,jestli dá Ferry konečně v ČR Exhale
22. 7. 2009 v 14:22 #135441Lukin_
ČlenA co takhle F16? sm2
22. 7. 2009 v 13:57 #135440deivis
Člen[quote f1d0][quote deivis]ty woe.. čeho se ještě v tranceu dočkáme.. lol.. toto je fakt dost směšný a jak píše škvára i dost úchylný..
jukebox rulezz.. 1 písnička 5,-Kč a je na 2hodiny vystaráno.. za 120,-Kč.. A nemusí se nikdo bookovat..
Trance už je vážne docela na dně, když se dělají věci podobné této..[/quote]
Zrovna co se Emotion týče mě napadají dva podobné případy:
1. - Když si lidi přáli, aby Jonas Hahmo zahrál Alt+F4 - Alt+F4 (už to vyplývalo z rozhovoru s ním před akcí, co si pamatuju) a on kvůli tomu udělal speciální remix tohoto tracku pro Emotion, ač je stylově už někde jinde.
2. - Když Lange zahrál na Emotion Follow Me, ač to neměl vůbec s sebou a co si pamatuju, když se to tu probíralo v diskuzi, tuhle věc snad nikdy na akci ani nehrál.
[/quote]My nikdy nikoho nenutili.. Oni jen nechápali, že lidé to chtějí i po takové době slyšet. Navíc jedna písnička u 2 a 3 hodinového setu je docela rozdíl jako napsal si na Facebook tyto věci a nebo posílat někomu na mail tracklist atd..
Lange měl Follow Me sebou.. jen ne v originále 🙂 A dost rychle pochopil proč jsme se na to ptali, stačilo mu říci, že první hraní v ČR a lidé se na jeho největší hit těší a bylo by divné ho nezahrát.
Až budeš mít za sebou nějaký hit, tak uvidíš že když to nezahraješ v zemi kde budeš prvně budou lidé zklamaní.
On to chtěl hrát ale ne v originále.Ohledne Joonase je to jinak. Ten remix údajně nikdy nebyl zveřejněn a on ho chtěl při speciální příležitosti zahrát. Byl to Arminův remix na Alt+F4 – Alt+F4.
22. 7. 2009 v 13:44 #135439f1d0
Člen[quote deivis]ty woe.. čeho se ještě v tranceu dočkáme.. lol.. toto je fakt dost směšný a jak píše škvára i dost úchylný..
jukebox rulezz.. 1 písnička 5,-Kč a je na 2hodiny vystaráno.. za 120,-Kč.. A nemusí se nikdo bookovat..
Trance už je vážne docela na dně, když se dělají věci podobné této..[/quote]
Zrovna co se Emotion týče mě napadají dva podobné případy:
1. – Když si lidi přáli, aby Jonas Hahmo zahrál Alt+F4 – Alt+F4 (už to vyplývalo z rozhovoru s ním před akcí, co si pamatuju) a on kvůli tomu udělal speciální remix tohoto tracku pro Emotion, ač je stylově už někde jinde.
2. – Když Lange zahrál na Emotion Follow Me, ač to neměl vůbec s sebou a co si pamatuju, když se to tu probíralo v diskuzi, tuhle věc snad nikdy na akci ani nehrál.Jinak hlasování o tracklistu či si nechat diktovat, co má dj hrát, je padlé na hlavu, to souhlasím. Ale dj si nemůže jet podle svého aniž by reagoval na to, co se děje na parketu. Když jsem hrál měsíc nazpět na akci v Lisabonu, klučina, co hrál přede mnou (headliner, začínal cca ve 3 ráno), utnul svižnej uplifting, stáhnul dost rapidně tempo a začal hrát dost nezáživnej progressive, čimž se mu během hodiny a půl jeho setu krásně vyhnat 80% návštěvníků do okolních klubů. Ve finále se lidi jdou na akci pobavit, zablbnout si a ne stát a koukat na někoho, kdo si tam za pultem šmrdlá něco pro sebe.
Abych nebyl jen OT, co se Mácháče týče, poslední dobou jsme se rozhodoval mezi ním a SoL, ale jelikož v době, kdy bude SoL, budu na výletu v Anglii, tak se na Mácháči s největší pravděpodobností objevím. sm11
22. 7. 2009 v 13:27 #135428deivis
Členty woe.. čeho se ještě v tranceu dočkáme.. lol.. toto je fakt dost směšný a jak píše škvára i dost úchylný..
Trance už je vážne docela na dně, když se dělají věci podobné této..
22. 7. 2009 v 13:16 #135427Sq4Raa
Členf1do: Pokud tě chápu správně, tak s tou druhou částí souhlasím. Hrát na výslovné přání mi ale přijde hodně mimo. A nechat dokonce hlasovat o tracklistu, to už je maximálně úchylný.
22. 7. 2009 v 13:01 #135426Gizmo
ČlenJinak Mácháč pro mě bude znamenat : Dopolko pořešit fotovýbavu a na poledne kámoš s kámoškou svatba (focení), stáhnout fotky možná i předtřídit, nabít znovu všechny baterie a podle času a případného srazu s dalšíma lidma se stavit na garden party po svatbě, pak hupnout na vlak nebo sehnat jiný odvoz a tradá na mácháč … bude zase odpočinkový … doufám že bude v poho počasí …
22. 7. 2009 v 12:57 #135424Gizmo
ČlenOMG jiné místo, jiný čas, stejný OT …
22. 7. 2009 v 2:30 #135411f1d0
Člen[quote D4ve]jak nekdo nekomu muze psat nebo rikat co ma hrat? dmnce ne? DJ neni jukebox, a pokud je to DJ, tak hraje to co se libi mu a ne lidem.. sm2[/quote]
Ferry Tale (tušim že to bylo včera) vyzval na Facebooku svoje fanoušky, aby mu napsali, co by chtěli slyšet na jeho nadcházející párty v Řecku – že sice nemůže vyhovět všem, ale že z toho některé věci určo vybere.
Osobně mi taky nevadí, když zahraju něco na přání, ale jak říká DjDkD@ve, v průběhu setu by s tím dje fakt rušit neměli, když už, tak třeba před setem.
A DJ, kterej hraje jen pro sebe, je špatnej DJ – samozřejmě že nejhraje věci, co se mu nelíbí, ale i kdybych tam měl selepší vokálovou slaďárnu, kterou bych si moc přál zahrát, ale cítím, že lidi chtěj přitvrdit, tak ji radši vynechám a vyhovím jim – dj musí umět číst, co lidi chtěj a ne si jich nevšímat. Samozřejmě to nemyslím úplně do detailu, dj musí umět překvapit a tak, každopádně si nemůže jet jen to svoje bez ohledu na to, co si dav žádá.
21. 7. 2009 v 22:18 #135401DjDkD@ve
Člento D4ve:
Proc by nemohli lide psat emailem, co si preji? Je to bezna komunikace mezi fanousky a DJi.
Demence je, pokud nekdo na akci chodi primo za DJem (pokud ho ochranka nezadrzi), ze chce nechat zahrat to a to, to se nastesti moc casto nestava…… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.