TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2009 – 22.8.2009

• Toto téma obsahuje celkem 168 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jules a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 169)
  • Autor
    D4ve
    Člen

jak nekdo nekomu muze psat nebo rikat co ma hrat? dmnce ne? DJ neni jukebox, a pokud je to DJ, tak hraje to co se libi mu a ne lidem.. sm2

milan
    Člen

Tohle mi dnes poslal Roger:
    i don’t know when i will play
    and i just do a kind of a concert playing my own songs, because i know of many czech fans who send me a wish list of their favourite songs of mine
    Takže hudební lahůdka…..

malarkey
    Člen

nevíte někdo kolik už se prodalo lístků?

Newman
    Člen

Jules: dají se najít vlaky jen s jedním přestupem v Bakově nad Jizerou, případně v Ml. Boleslavi sm16

Jules
    Člen

[quote Stoupa]Já taky jedu a rád bych vlakem, protože károu je to na houby pro toho, kdo řídí. Naštěstí spojení z Práglu neni tak zlý...[/quote]

no mě to vyhodilo asi 4 přestupy na různé vlaky, což neni ideální…. jaký spoj myslíš ty?

Stoupa
    Účastník

Gizmo: pro mě kapku pozdě, škoda sm2

Gizmo
    Člen

maličkost

Slevu 10 % na vstupné v předprodejní síti Tickepro nebo přímo na místě získáte po předložení jízdenky ČD. Na jízdence musí být uvedena cílová stanice Doksy a datum platnosti mezi 18. až 23. srpnem 2009.

Stoupa
    Účastník

Já taky jedu a rád bych vlakem, protože károu je to na houby pro toho, kdo řídí. Naštěstí spojení z Práglu neni tak zlý…

Anysa
    Člen

A nemáte někdo info, jak to bude se vstupem, když je to už od 14:00?? Když tam vlezem, tak už asi nebudeme moct odejít, že?sm14 Protože jsme se tam chtěli podívat odpoledne, odejít a pak zase přijít večer.

milan
    Člen

Jenom doufám, že Shah bude hrát při východu slunce a ne jako první….už aby to bylo…

Zochi
    Člen

nexxie: Ještě Filo & Peri a John Dählback. Já si ten déšť nejdřív užíval, akorát mi pak byla trochu zima. sm0 Ale stejně to byla nejlepší akce, i když jsem si muziku vůbec nepamatoval. sm2

DomManiac: To jste šli nějak brzo, ne? Když hrál Tiesto, tak už bouřka přestala.

My jsme tam byli od 19h až do konce do 6h ráno. sm3

K1aptcha
    Člen

nexxie: tak snad Filo & Peri, ne? sm6 žádní Agnelli & Nelson!

nexxie
    Člen

Anysa : loni tam byl tiesto, agnelli and nelson,.. ale hlavne pocasi to cely podelalo

DomManiac
    Člen

na nadrazi uz jit pesky po lonskem roce nechci :-D:-D:-D tou bourkou po tme:-D:-D vlak je asi 20 min chuzi od mista konani

Anysa
    Člen

Loni tam byl jenom Tiesto ne? Nebo ještě někdo?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 169)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.