TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2009 – 22.8.2009

• Toto téma obsahuje celkem 168 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jules a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 169)
  • Autor
    *_Marek_*
    Člen

Woody : od 16 hod,už je obloha v poho ….sm0

woody
    Člen

S tim pocasim to nevypada vubec dobre. Chcat bude a to i pres ujisteni od partyinfo ze ne, jen se podivejte na aktualni radarovy data na CHMU. No jo holt kazdejch 8 stovek je precejenom dobrejch sm0

seven
    Účastník

Já jsem hlavně zvědavej na ten line-up na transmission co tam má být udajně napsaný na nějakym bilboardusm3

Zochi
    Člen

John: OK, ozvu se ti a jenom zaplatíš řidičovi až v buse.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Zochy: Busem bych jel z Holešovic, musím si koupit lístek dopředu ? V těch 13:15 je to ideální..kdyžtak číslo 737 811 623

Zochi
    Člen

Davy: To nevim. Já jsem jedinej z naší party ven nešel. sm2 Ale myslim, že ven takhle pouštěli jenom kvůli tomu lijáku, aby se lidi třeba schovali do aut.

milan: Na Mácháči když vejdeš do areálu, tak už jseš vlastně na hlavní stage. Takže to tam tak fungovat nebude. To je prostě malá pláž, ale lidi se tam vejdou sm3

milan
    Člen

Já myslím že nebude problém i se zrcadlovkou. Třeba na creamfields jsme měli a bez problémů..Pustí tě normálně do areálu, ale samozdřejmě ne na stage…Snad to bude fungovat stejně i tady.

Davy
    Člen

Zochi: Kolik se za to platilo? Posílal jsem cca před měsícem dotaz na agenturu a dodneška mi neodpověděli. sm6

Zochi
    Člen

Jede zejtra někdo busem z Holešovic? Já jedu v 13.15 a v 15.05 jsem v Doksech.

Yarosslove: Minule se muselo zaplatit, když jsi chtěl odejít a vrátit se. Sprchy tam nejsou. Normální foťák si můžeš vzít.

DjDkD@ve: Toho se nemusíš bát. Při příjezdu do Doks tě cedule navede na obrovský parkoviště. sm3

DjDkD@ve
    Člen

Tak me by spis zajimalo, kam zaparkuju sveho zelezneho konika sm15

Yarosslove
    Člen

par dotazku na zacatek:
    – newite nekdo jak je to s vychazenim z arealu konani?…jako myslim tim, esli se muze vylyzt aniz bych musel platit druhej vlez, tohle se tyka predevsim stanaku, ale i tak…
    – sou v tom oplocenym arealu sprchy?…sinice se hold dostanou vsude zadarmo mno sm17
    – s focenim je to jak byva v poslednich letech standardem, tzn. zadny profi, ale kompakty do batuzku se muzou?

…doufam, ze uz tady tyhle dotazy nepadly, ptze nemam cas procitat celou diskuzism15

Sunrise
    Člen

Tak letos se Mácháč musí beze mě obejít…a co víc, já bez něj…sm19

Ale zahálet nebudu, naopak budu s váma soucítit a vyrazim do kina na Dobu Ledovou…sm0

PS: Budte někdo od té dobroty a pozdravujte ode mě Rogera…sm6 Děkuju…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ahoj, jede nějaká banda z Prahy vlakem ke které bysme se mohli přifařit ? sm0

Nuld@ : V Chomutově taky sprchlo, ale neboj do zítra se to vyblbne. Sice to na Ibizu nevypadá, ale pršet snad moc nebude.

*_Marek_* :Já se třeba na zpívánky těším.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 169)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.