TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2009 – 22.8.2009

• Toto téma obsahuje celkem 168 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jules a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 169)
  • Autor
    Cantona
    Člen

věřím tomu že bude počasí tak akorátt….. sm3

milan
    Člen

Zatím to vypadá, že v sobotu pršet nebude, ikdyž asi nebude na koupání…Ale nevadí..mě by nevadila i menší přeháňka…Hlavně nesmí pršet v kuse…

edit – jestli se už podium staví, tak hlavně aby při té zítřejší bouřce nespadlosm0

Flash2001
    Účastník

Verca: taky se tesime, ale my s Kamcou se Bechera ani nedotkneme, takze je to na vassm4 Hlavne ale at se podari pocasi. Zima nevadi, dest ano…

Už se fakt moc těším,hlavně na Rogera Shaha, jelikož to pro mě bude první premiéra,kdy ho uslyším osobně hrát a navíc při západu slunce, co víc si přát, to bude nádhera ( no, hlavně, abych se tam nerozbrečela ). Dorazíme tam vlakem s Buchťákem, Flashem, Kamčou a Lachtanem asi poteče Becherovka Lemondsm18. Těším se i na ty, které tam potkám. Asi mi po tak dlouhém trsání v kuse upadnou nožičky a budu mít plné boty písku, jako jsem to měla v roce 2005 na Mácháči, kdy tam vystupoval Paul Van Dyk…zase se tam po 4 letech mrknu,původně jsem tam chtěla jet už odpolko a vykoupat se,ale jaksi moc teplo nebude,tak hlavně aby večer nepršelo,to by moc příjemné nebylo…Tak huj v sobotu na plážism5

Pokud nebude pršet, tak sobotní počasí je naprostý ideál. Hopsat někde v třiceti stupních se mi vážně nechce sm3

milan
    Člen

Bude válka v bahně?sm0

DjDkD@ve
    Člen

Ja mam plastenku a jsem vytrenovanej z letosniho Streetu, tak klidne at treba i prsi, aspon zurocim muj tvrdy Svycarsky trening sm15

milan
    Člen

Tak noc je chladná docela už teď. Hlavně ty rána. To vždycky jezdím do práce už i ve svetru, jaká je kosa….Taky si myslím, že pršet by nemuselo. Jestli přijde studená fronta ze západu, vyprší se v pátek a v sobotu už by mohl být klid.

Cantona
    Člen

Čágo ..jede někdo ze Zlína… ?? mám volný místo v autě…

f1d0
    Člen

[quote Nuld@][b]Během pátečního večera začne počasí u nás ovlivňovat studená fronta, která bude přecházet přes Česko od západu. Na frontě se mohou tvořit bouřky doprovázené přívalovým deštěm o intenzitě až 30 mm, krupobitím a silným nárazovým větrem o rychlosti kolem 100 km/h.
    V sobotu se pak ochladí až o 10 °C, odpolední teploty se zastaví na 19 až 23 °C. Obloha bude zatažená až oblačná, na většině území s deštěm, přeháňkami a zejména na Moravě a ve Slezsku místy s bouřkami.
    V neděli už bude opět převážně slunečno beze srážek a odpolední teploty se zastaví na letních hodnotách.[/b]

YESSS sm15[/quote]

Počasí bude naprd, prodejte lístky a doražte na GetUp! sm2. A jestli plánujete obě akce najednou, stejně prodejte lístky a o to víc se na GetUp! zboříme sm0 .

Honzin
    Člen

Oakenfold: omg no nevim ale mě osobně stačil na EC1 🙁 stop, play, stop…a o jeho výstupu osobním nemluvě…doufám že si promotéři s ním domluvili lepší podmínky při hraní (no alcohol…atd)

Newman
    Člen

Buďte rádi, že fronta s bouřkami přejde o den dřív, v sobotu večer a v noci už pršet nebude a jestli ano, tak to nebude nic, co by se nedalo přežít ve zdraví 🙂 Jen zamrzí, že noc bude docela chladná…

Gizmo
    Člen

[quote Nuld@][b]Během pátečního večera začne počasí u nás ovlivňovat studená fronta, která bude přecházet přes Česko od západu. Na frontě se mohou tvořit bouřky doprovázené přívalovým deštěm o intenzitě až 30 mm, krupobitím a silným nárazovým větrem o rychlosti kolem 100 km/h.
    V sobotu se pak ochladí až o 10 °C, odpolední teploty se zastaví na 19 až 23 °C. Obloha bude zatažená až oblačná, na většině území s deštěm, přeháňkami a zejména na Moravě a ve Slezsku místy s bouřkami.
    V neděli už bude opět převážně slunečno beze srážek a odpolední teploty se zastaví na letních hodnotách.[/b]

YESSS sm15[/quote]
    ne posledních několik týdnů odmítám předpovědi komentovat … viz tuším minulý týden kámošovo „tak koukám jak chtěj udělat z dnešní předpovědi úspěšnou – místa zasažená deštěm měla být slunečná a naopak a vítr a směr proudění jde více méně proti předpovězeným…“ o přechodu bouřkové fronty přes téměř celou republiku několik hodin po odvolání upozornění na bouřky a možné přívalové deště nemluvím

Partygirl
    Člen

samozrejme,celej tejden tropy a v sobotu zmrzneme.. ani me to letos uz neprekvapuje sm15

Flash2001
    Účastník

Sice bude chladnejc, ale s destem bych to az tak tragicky nevidel. Momentalne to vypada vyhledove takto:
    http://www.wetterzentrale.de/pics/Rmgfs813.gif

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 169)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.