TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2009 – 22.8.2009

• Toto téma obsahuje celkem 168 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jules a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 169)
  • Autor
    Newman
    Člen

Dejve, my se poznáme, tak tě kdyžtak odchytíme a olightstickujeme sm0

Stoupa
    Účastník

Chmmm, co budu dělat od dvou do čtyř? sm6

Jinak s časem Shaha sem spokojenej a že bude Fila na konci, s tim sem taky počítal… jenom nevim čim se budu dopovat, abych to vydržel, přecejen už nejsem nejmladší sm0

DjDkD@ve
    Člen

Jinak jsem ted okouknul vlaky (fuj ale – 48 km a osobakama to trva skoro 2 hodiny sm13 ) a jsem si temer na 100% jisty, ze pojedu autem, nebyl by tu nekdo, kdo by chtel jet z Litomeric???

pokoko
    Člen

já bych „oukenfolda“ vymazal úplně…..A jinak Riel hraje pomalej tech, ale hraje super mi se to aspon líbí:)….

DjDkD@ve
    Člen

to Jissiette

Nevim jestli se zname (podle nicku to nepoznam) sm15 , ale ten zelenej lighstick by nemusel byt spatny sm15

Newman
    Člen

Jiss: jj, napíšeme si sm4 btw jeden lightstick si rezervuju, jsem infantilní dost 😀

Jissiette
    Člen

Tak uz se nam to bliziiii sm5 Ale s tou predpovedi pocasi me teda taky zrovna nenadchli, jeste minuly tyden hlasili, ze ma byt pekne, a najednou patek a sobota nejhorsi z celeho tydne sm17
    Newman: tak kdyz uz mame ten casovy lineup, tak uz se podomlouvame na te doprave, napisu ti zase na fcb, ju? Nebo je tu jeste nekdo dalsi, kdo by jel z Hulina? 😉
    Btw. asi jsem infantilni, ale nema nekdo zajem o takovy vetsi lightstick na krk? Z Anglie mi jich zbylo jeste pet, fialovej, ruzovej, zelenej, zlutej a oranzovej, a pohybovat se tam takhle svitici v grupe by mohlo byt pekny sm0

marky79
    Člen

Nechme se všici překvapit, snad to počasí vyjde, pokud to nebude jak dneska to nesnesitelné dusno. Shah to bude paráda při západu slunce a na Alíky bude vycházet, myslím si,že to dobře vymysleli, akorát bych toho Okenfolda trochu zkrátila, to co předvedl tenkrát v PH, to bylo hrůza, vůbec tenhle člověk nekomunikuje s fanoušky..Tak na mácháči zdárek

Newman
    Člen

Klapča: za předpokladu, že teda nějaký západ bude, v sobotu má být všelijak sm2 A Riel hraje…co já vím? Zažil jsem ho jen na Music Lovers Maratonu a vůbec mě to nebavilo, určitě to nebyl uplift sm0

K1aptcha
    Člen

já jsem taky vcelku spokojenej… btw. co hraje Riel? já ho mam spojenýho s pomalejším techy trancem, tak mě kdyžtak vyveďte z omylu sm3
    a Shaha při západu slunce snad chtěl každej sm5sm4

pokoko
    Člen

FIla při východu sluncesm3 Beru berle a jedeme:D…Pusti me tam vůbec s berlema myslíte?

Flash2001
    Účastník

V tý době, kdy má hrát Shah, tak přibližně zapadá slunko, ne? Tudíž z mé strany v tom problém nevidímsm4 Akorát škoda, že hraje jen hoďku a půl…

milan
    Člen

Od té půlnoci jsem s tím nějak počítal, ale že dají Shaha už tak brzosm10sm9

*_Marek_*
    Člen

to je mi stejnak šumák,pač na mainu nebudu ani náhodou 🙂

Zochi
    Člen

non: Jo tak to promiň, už to vidim.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 169)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.