TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2009 – 22.8.2009

• Toto téma obsahuje celkem 168 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jules a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 169)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

Na svojich stránkách maj rozepsaný kdo na jaký stage hraje a všichni z plakátu jsou na main stage…….psáno že začne akce už ve 14:00, nevim jestli začne i main tak brzo, jestli jo tak to vychází do 6 do rána že čedký djs 1,5 hodiny a zahraniční 2 hodiny každej ….no jsem zvědavej

Dolikus1
    Člen

předpokládám,že budou všichni na jedný…otázka je,jak dlouhý budou sety…viděl bych to že Ferry a Oakenfold po 2 hod,zbytek hod,max 1,5……

Jules
    Člen

když jsem se tu nedávno rozčiloval při koupi lístku na pattersona do meccy, že ty poplatky jsou nevídaný, tak mi tady každý říkal: ale prosimtě dvacka tě nezabije to je v pohodě to bych neřešil – bylo to asi 50 kč. tedka už si berou 100 kč… no já nevim kam to spěje.

btw všechny ty hlavní djs budou na jedný stagi nebo na vícero a je tu možnost překrývání jmen? dost nerad aby mi něco uteklo- chtěl bych slyšet všechny co jsou napsaný velkým písmem na tom reklamním letáku 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dvacku z čeho? já jim dycky nechal provizi 10%, ale tohle je ještě víc

Poplatek si brali dvacku, to sou teda vydřiduši.

K1aptcha
    Člen

jj poplatky sm7 docela dost

Anonymní uživatel
    Neaktivní

poplatky prodejci?

Řekněte mi někdo co si mám myslet o tom že na webu jsou vstupenky za 799,- ale na ticketpro jsou za 888,- ?
    [url=http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/127123-machac-2009.html]Ticketpro[/url]
    [url=http://www.partyinfo.cz/machac009/vstupenky.php]Partyinfo[/url]

kupoval jste si na Ticketpro někdo v poslední době vstupenky? nemají chybu jen na webu?

K1aptcha
    Člen

Oukáč bude tak naspeedovanej, že to stihne, to je v cajku sm15

Laucco
    Účastník

[quote TranceKeeper]náhodou jsem se koukl na stránky Oakenfolda a čumím jak puk, to není člověk to je robot a nebo je naklonovanej.
    [url=http://www.pauloakenfold.com/events]Všimněte si 22. srpna[/url][/quote]

jasnej klon !! sm15

Jimmy-Gellar
    Účastník

Má docela fofr ten klučina 😀

náhodou jsem se koukl na stránky Oakenfolda a čumím jak puk, to není člověk to je robot a nebo je naklonovanej.
    [url=http://www.pauloakenfold.com/events]Všimněte si 22. srpna[/url]

DjDkD@ve
    Člen

to 2Sexy & Sandeagle:

Hele, ale ty rostenky v tom traileru jsou celkem luxusni sm15 vubec nechapu, co se vam na nich nelibi, ste snad hetero, ne??? sm15

milan
    Člen

Tak na příští sobotu hlásí 25-30°C a pak se má jenom ochlazovat. Jenom aby ta předpověď vydržela.
    Takže všichni plavky sebousm16

Sandeagle
    Člen

[quote 2Sexy][quote Sandeagle]tak ten trailer je jednim slovem humus sm15

Je vidět za co organizátoři letošní účastníky mají: "Banda tupých děcek kteří sem stejne jedou jen za kundama" sm15[/quote]

Presne, ten trailer je jak upoutávka na akci rádia Evropy 2 sm17[/quote]

Ještě tam chybí ten hlas z Evropy 2 kterej říká „Je ti jedno co posloucháš? Je ti jedno kam pojedeš? Je ti maximálně 18 let? Tak to je mácháč to pravé pro tebe ! Užij si tu pravou atmosféru na pláži, kde ti zahrají nějaký týpci který vlastně nejsou podstatný jelikož ty sem jedeš absolutně kvůli něčemu jinému“ sm15

Dejmetomu mácháč jako hudební festival, no dobrá – ale ten trailer spíš vypadá jako reklama na kosmetiku, nebo hadry, než na propagačník k takovéhle akci, je fakt že nenarazit na nej na stránkách mácháče a nebýt těch dvou sekund na konci s flyerem tak ani vzdáleně nevim na co to vlastně je.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 169)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.