TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2009 – dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 91. až 97. (celkem z 97)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

s ferrym souhlasim.nejlepsi set co sem od nej slysel.roger taky nezklamal a aly(jestli to teda byl on) potesil kdyz pri odchodu zahral pvdyka a home.lidi sem tam az moc a pocasi vyborny.ted nas ceka jeste hoodne dlouha cesta dom.pak napisu vic,az bude chvilka.

ics
    Člen

ferry je kral uz dlouho 😛

malarkey
    Člen

naprosto souhlasím, sám jsem z toho jeste ted na srot, protože tam snad každej zahrál naplno…….to jsem jeste nezažil :))

DjDkD@ve
    Člen

Tak toto byla moje absolutne top Trance akce u nas!!!!!

Staci kdyz dodam, ze 4 z 6 DJs ocenim 10/10 a dalsi 9/10 a 8/10!!!!!

Jdu spat, tak me neruste!!!!! sm15

Anonymní uživatel
    Host

TAK JAK SE VAM LIBIL VYKON PAULA OAKENFOLDA? 🙂

TIGI
    Člen

Tracklist [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,131562]zde[/url]
    Prosím o dopnění.

Co se týče organizace tak ta proběhla úplně v pořádku. Na zvuk si taky nestěžuju. Ceny za pití jsem moc neřešil vzhledem k tomu že jsem vypil dvě koly. Ale Dolikus řikal že za vodu chtěli pokaždé jiné peníze. Pro mě další skvělá párty s partou přátel. Jediné mínus celé akce byl asi ten písek v botách ale stím se samozřejmě počítalo.
    DJs

[b]Roger Shah[/b]: Velice sympatickej člověk. Také chválím jeho hraní na klávesy. Má to perfektně zmáknuté. Jak řikal Dave klidně mohli napsat Roger Shah LIVE !! Co hrál ale byl neuvěřitelně nudně utahanej uplift. Líbili se mi asi tak tři tracky jinak nic moc. 5/10

[b]Kyau and Albert[/b]: Typickej euphonic style :o) Potěšili Randy Katanou – Hype … už jsem je ale slyšel hrát lépe 7/10

[b]Ferry Corsten[/b]: Ferry ani tentokrát nezklamal. Po luxusním setu na Dance Valley i zde se předvedl v perfektním světle. Vrchol večera Brainbox a Flaming june (Gareth Wyn rmx) 10/10

[b]Paul Oakenfold[/b]: Ahoj Paule. Já jsem Jirka. Dej mi 1000 korun na hodinu a naučim tě mixovat aby jsi uměl srovnat beat když za to bereš takové peníze.
    Prostě Oukíííí neumí míchat. Chválím ale výběr tracků To všechna čest. Rozsekal mě strange world. Dávám 7/10

Pak už jsem pádil domů. Děkuji všem za super akci. Moc jsem si to užil a budu se těšit opět někdy příště :o)

Král je mrtev ať žije král, Ferry Corsten!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 91. až 97. (celkem z 97)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.