TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2010 – 20.8.2010

• Toto téma obsahuje celkem 172 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 188)
  • Autor
    Stoupa
    Účastník

Já teda za sebe řikám, že větší sračku než riverside sem hodně dlouho neslyšel… ale když chtěj z Mácháče piškotéku, je to jejich věc. Prachy nesmrděj.

Hanny
    Člen

Kucas: tak to si asi radši půjdu skočit z mostu, protože ze Samsona jsem nadšená.

Kucas
    Účastník

2sexy +4

Hanny: Těžko se na trance.cz bude líbit zrovna Samson … ani já na jeho Rivrsájd Madrfakr nejsem zvědavej sm3

Hanny
    Člen

2sexy +3

Nechápu – furt melete, jak se sem vozej pořád dokola ty stejný jména. Teď, když konečně přivezou do ČR někoho prvně, tak zas budete mít hubu plnou keců.
    *tired*

Nulda
    Účastník

2Sexy +2

Stoupa
    Účastník

2Sexy: +1

2Sexy
    Člen

#jamek: lol, minulej rok byl Machac akce roku v ČR.

iamek
    Člen

Solidni discoteka 😀 … Jeste Guettu a je to komplet 🙂 … Machac rok od roku jde tezce do pi-ce … Hold penize jsou penize …

Boxi
    Člen

Zatim hodne nuda line up, spis to tento rok vypada na Pleasure Island Fest, kde je urcite lepsi vyber. I kdyz ty tunely , ve kterých se to bude zase dít jsou dost jako ze na pyycu.

J.

GiGiDAGia
    Člen

Sidney Samson bude lákačka díky opožděnému nástupu „Riverside“ v českých rádiích… pokud se nemýlím 😉

Stoupa
    Účastník

Já věděl, proč si lupen nekupovat… zatim kejdy a lepší to asi nebude.

Hanny
    Člen

FB: MÁCHÁČ festival (official) Dalším zahraničním hostem je SIDNEY SAMSON (NL)

ano, ano, anoo! 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Mozna je to taktika, že si lidi reknou ze Marco V byl nejlepsi z DJu na SW ( jakoze bude – v konkurenci takovych sracek jako je Burian a Mr. White a rad si ho zopaknou), ale nemyslim si ze to postavi na nem, to by byla velka slabota…Loni taky byli 2 headlineri a zbytek stejne byl lakavejsi nez samotnej Oakenfold…Uvidíme

D4ve
    Člen

pokud nebude nejake jine lepsi jmeno, taky beze me .. kvuli Vecka nepojedu pres celou republiku ..

DjDkD@ve
    Člen

Tak z toho teda zrovna odvareny nejsem, loni me celkem nehorazne 2x zklamal, pokud to chteji postavit na Marcovi, tak letos beze me……

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 188)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.