TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2010 – 20.8.2010

• Toto téma obsahuje celkem 172 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 188)
  • Autor
    honzátos
    Člen

Modlim se, aby zase byl Roger Shah, byl to před rokem neskutečnej masakr a můžou rovnou uvést, že to bude Live! sm3

GiGiDAGia
    Člen

Pospa: blbost 😀 Když UM rejžuje, proč by dala konkurence za Guettu a Deadmau5e takový balík?! Věřím jim, že budou originálnější 😉 ale v dnešní době to nejde za každou cenu.

a jaký smažky? Tady jsme na trancu, takže pohodička, procítěné tracky…

Gizmo
    Člen

Z toho tipuju jako reálného jen Sandera – u druhých dvou nevím nevím (a nemuseli by pokud jde o mě … )

Anonymní uživatel
    Host

to 2S: uvidíme , kdo se bude smát na posled 🙂 Guetta už je skoro jistej, Deadmau5 tam měl hrát už minulý rok a Sander má taky hrát v Česku…takže to není tak nerealný 🙂 …. jasně, nic pro smažky :))

Anonymní uživatel
    Host

#Pospa: Pevne doufam, ze nesplni sm2

Anonymní uživatel
    Host

David Guetta, Deadmau5, Sander van Doorn.. snad se to splní…

GiGiDAGia
    Člen

Yarosslove: Protože už tu byl – sem se vozí jen nová jména 😉 Předprodej od 19.4.

Yarosslove
    Člen

kdy bude rozjetej předprodej? loni to bylo skvělý, takže kliďánek to risknu koupit, aniž bych věděl jediný jméno:-) snda Pink dot nepodvede a dá tam ňáký neokoukaný resp. neoposlouchaný jména, který ať tu už byly či nikoliv typu: Colontonio, Carl B, Activa, Soloviev, nepohrdnul bych ňákou legendou typu Taucher bo Westbam a rád bych si dal repete z minula s Rogerem Shahem…newíte někdo proč ho sem nikdo nedoveze?

Rendolf
    Člen

Já bych na něj nejel, ani kdyby mi zaplatil… sm15

milan
    Člen

Guetta tu letos má být. Teď jen otázka kde, ale do Tesla arény bych na něj nejel ani kdybych to měl zadarmo 😀

malarkey
    Člen

já proti Dejvidovi nic nemám…tenkrát v Polsku na Global Gatheringu zahrál pěkně…líp jak takovej ATB (kterej by tam klidně taky mohl zahrát, když už jsme u těch velkých jmen) 🙂

DjDkD@ve
    Člen

to Aki:

Ano, kdo ho chce dovest musi mit na konte hned nekolik melounu, jinak se s nim David z Gheta nebude ani bavit sm15

Aki
    Člen

ať chcete nebo ne, kdo doveze Guettu, je milionář 🙂 Nejpopulárnější taneční jméno u nás..

guetta by udajně měl bejt v zaří v tesla arene.. ale pokud je mi známo sparta ji chce rekonstruovat .. takže…?

iamek
    Člen

Machac byl vzdy tspise echno festival coz nvm jestli vis … Organizatori tuhle znacku zabili uz pred nejakou dobou tiestem atd … Takze nevidim duvod proc by nebyl Guetta. Na akci od UM nebude a neni jiny festak ci halovka kde by mohl byt … Kdyz muze hrat na creamfields tak nvm proc ne na machaci …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 188)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.