TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2010 – 20.8.2010

• Toto téma obsahuje celkem 172 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 188)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

[quote Sandeagle]škvára:moc? to bylo ještě málo na tebe, nejsi nemocný? sm15[/quote]

No, když o tom teď mluvíš, nějak mě bolí játra….sm15

Zochi
    Člen

Z houseu jedině tech-house. Ty Axwelloviny a podobný to je tragédie.

Ta pasáž od času 4:10 – takhle to má přesně vypadat sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

budíček!!! sm15

Nulda
    Účastník

ad Sidney Samson – tomuhle se budu vyhýbat obloukem sm0 nic pro mě

Kucas
    Účastník

ty vole sm15 sm15

nexxie
    Člen

ať je to trance nebo house topic, všude se řeší ptákoviny sm3

A na Samsona se netěšíte nikdo? takovej megaproducent, nechápu jak na tenhle sound může někdo nadávat sm0

Sandeagle
    Člen

škvára:moc? to bylo ještě málo na tebe, nejsi nemocný? sm15

Sq4Raa
    Člen

zeleenda: Ty seš tak mimo, že už ti sem žádnej rozumnej člověk neodpoví sm15 Zbytku přeji pevné nervy.

Edit: No, to možná bylo moc ostrý. Sorry.

zeleenda
    Člen

[quote Starf][quote zeleenda]žádnej ze současných producentů EDM nemá takovej cit pro hudbu jako on[/quote]

to je opravdu hodne subjektivni nazor, osobne mi ten postnuty tracky prijde jako komercni trash... (ani nevim, proc sem pisu, stejne je to zbytecny, ale nejak me k tomu ranni snidane presvedcila) :)[/quote]

Díky za názor, mě rovněž připadá dosti amatérské něco označit nálepkou komerce, jen proto, že to má dokonalou a naprosto originální melodii.

Co je vlastně komerce?

K1aptcha
    Člen

Dexx: house nemusí bejt diskoška, jen ten track je diskoška (a to rozhodně víc než onen uplifting) sm3 navíc třeba proggy house (nebo vlastně jakejkoliv house, pokud to má nápad) já docela rád poslechnu (třeba u Prydy jsem měl pozitivn komentář), takže jakejpak supahardstyle K1aptcha, já mam docela rozhled, aby sis nemyslel sm2

Starf
    Člen

[quote zeleenda]žádnej ze současných producentů EDM nemá takovej cit pro hudbu jako on[/quote]

to je opravdu hodne subjektivni nazor, osobne mi ten postnuty tracky prijde jako komercni trash… (ani nevim, proc sem pisu, stejne je to zbytecny, ale nejak me k tomu ranni snidane presvedcila) 🙂

zeleenda
    Člen

Sq4Raa: O popularitě vypovídá kolik má kterej DJ a producent fanoušků na FCB, tam má Axwell něco kolem 100 000 fans, což je třeba v porovnání s Tiestem, Buurenem, Guettou, Dykem, Deadmau5sem směšný číslo…. Takže tvrzení, že Axwell je populární mi nepříjde úplně adekvátní. Jeho muzika se lidem prostě líbí a jak sem zmínil ve svém předchozím příspěvku, tak žádnej ze současných producentů EDM nemá takovej cit pro hudbu jako on. Viz jeho novej zatím nevydanej track Center Of The Universe.

iamek
    Člen

+1

Sq4Raa
    Člen

[quote zeleenda]To Hustey: U tvého příspěvku, že nejlepší produkci má Angello sem se zasmál... Nejlepší produkci a to z celý taneční hudby má jednoznačně Axwell a jedinej, kdo mu konkuruje je Eric Prydz. Axwell už asi 3 roky nepřetžítě nejzadávanější jméno na beatportu a prakticky každej jeho novej track se dostane na celkový NO. 1. za něj hovořej čísla...
    Tady je sním rozhovor: http://dirtymusic.cz/rozhovory_clanky_21.html%5B/quote%5D

Čísla mluví o popularitě, ne o kvalitě.

Hustey: Počkej, Monday znám, ale ty ostatní věci přece nejsou od Angella, ne? Nebo to on složil Seaweed pro Legera a dělá produkci pro Chrise Lakea? Jaxi psal, že má nejlepší produkci on a teď tady házíš tuty jména, taxem zmatenej.. Jinak ty tracky znám všechny, i Niton, výborná věc. sm3
    Jinak pro mě osobně je teda asi nejlepší Axwell.. Jeho remixy na Sweet Disposition, In The Air, Rotterdam City Of Love,
    Teenage Crime apod.. to je fakt paráda, tomu říkám parádní house.. Jako producenta jeho a pak Laidback Lukea dost žeru.
    Znáš btw IMOGEN & HEAP – HIde and Seek: v rmxu od Otto Knows nebo SGT. SLICK – „Everyday“ v Digital Lab remixu?
    Taky parádní kousky..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 188)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.