TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2010 – 20.8.2010

• Toto téma obsahuje celkem 172 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 188)
  • Autor
    Hanny
    Člen

Toto se líbí H.T. :D:D:D
    anooo 🙂

Kyana
    Člen

Tak další jméno je venku. Je to AXWEL … sm17

Rendolf
    Člen

Nebo Dejvida z Gheta sm15 ale to by asi listek nedali od 450,-

GiGiDAGia
    Člen

OT: Třeba Armina 😀

nexxie
    Člen

Boxi : myslim že pořád maji dost dobrejch a atraktivních jmen na výběr..

Vrečus
    Člen

[quote Boxi]Zdarec,

nemyslim si ze by Machac sel dolu, spis naopak, minuly rok byl fantastycky! Lepsi lajnu by si fanousek asi tezko nekde prar + to pocasi co bylo.
    Hodne Machaci uletly vcely Pleasure Islandem, tam bude trance spicka. Muzou dovezt zajimyvy jmena,ale pro nas, trancere, ale ne pro ostatni.
    Jorna nebo Wecka.

J.[/quote] kdyby byli wéčka tak se nerozmýšlím a jedu hned

Boxi
    Člen

Zdarec,

nemyslim si ze by Machac sel dolu, spis naopak, minuly rok byl fantastycky! Lepsi lajnu by si fanousek asi tezko nekde prar + to pocasi co bylo.
    Hodne Machaci uletly vcely Pleasure Islandem, tam bude trance spicka. Muzou dovezt zajimyvy jmena,ale pro nas, trancere, ale ne pro ostatni.
    Jorna nebo Wecka.

J.

Zochi
    Člen

Že z toho tracku bude půlka lidí tak vyndaná, že to bude hrát celej set a je jedno kolik 13 letejch dětí to zná. To tipuju já sm15

Btw Tocadisco mě tim totálně rozsekal na Sensation. Luxusně jsem na to zapařil. sm2 Ale pak jsem to začal slyšet všude a postupně jsem k tomu dostal menší averzi.

Newman
    Člen

sm15 Já nevím, má rád Riverside a je mu třináct?

2Sexy
    Člen

Taky to furt nechapu, zvlast to „takže je to asi jedno kolik lidí to znám 13“, wtf 😀

Chelseaplayer
    Účastník

No ctu to uz po nekolikate a porad to nemuzu pochopitsm15sm15sm15

Rendolf
    Člen

CRx: tak to jsem trochu nepobral, nejseš taky vyndanej??? sm15

Anonymní uživatel
    Host

Tam bude minimálně půlka lidí tak vyndaná že pojedu riverside po celou dobu jeho setu,takže je to asi jedno kolik lidí to znám 13

Sidney Samson na Mácháči mi moc nesedí… Hraje pěkný elektro, ale víc by mi seděl na SW.
    To se ale na druhou stranu nemůže stát, pač by jim to ID&T to stejně asi nedovolila..
    Jsem každopádně zvědavej, kolik lidí na Mácháči od něj bude znát něco jinýho než zmíněný „Riverside“. sm0

Kucas
    Účastník

Hanny : to nebylo nic proti Tobě přece sm3 nebudu Tě hanit za to že se ti něco líbí jako většina lidí tady

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 188)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.