TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2011

• Toto téma obsahuje celkem 93 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel jAMiEE a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 101)
  • Autor
    iamek
    Člen
    D4ve
    Člen

styk: presne tak, s tim mam taky zkusenosti.. fetaci te nikdy nijak neobtezujou, to spis ti ozralci vytvareji konflikty sm15

oka, poptej se ho a dej vedet sm3

Sheva: Ok. Asi jde i trochu o to, že kdo má špatnou zkušenost, může paušalizovat, těžko to posoudím objektivně..
    Co se týče lidí, nepropaguju drogy, ale v globálu mám asi radši lidi zfetovaný než ožralý, pač když je někdo agresivní,
    je z 95% ožralej, kdežto zfetovaný (podle mejch zkušeností) se málokdy rádi perou.

D4ve: Já se na to optám Artenta za ty dva tejdny a optám se i, jak se ztama dostává do Amsteru a tak, ok? sm3

D4ve
    Člen

styk: kua ja tam chci jet sm7 vubec mi nevadi ze tam bude malo lidi, jedem prece kvuli hudbe, ne? sm16

sheva
    Člen

to řikal Artento?? byl sem poslední dva ročníky zpět, vždycky oba dny a žádné rvačky sem nezaregistroval… sfetovaný brity to jo sm15, ale to se najdou na každý akci takový individua

D4ve: S tou Luminosity víš jak to je.. Jednak jsem čekal, že to je fesťák pro víc jak nějakých +- 2.000 lidí, no ale spíš mě trochu odrazuje to, co mi říkal Reinold s Artentem, že první den v poho, ale druhej den řada zfetovanejch lidí a díky tomu, že tam jezdí hodně lidí z ostrovů, tak prej není moc nouze o rvačky apod.. Což na akcích nenávidím.. Nic, proberem jindy jinde. sm4

DjDkD@ve
    Člen

Pokud tam daji jeste minimalne jedno zajimave Trance jmeno, tak bych o tom mohl zauvazovat….

Ingrosso je mi uplne volnej, takze Dirty South doplneny o Duranda pro me jeste neni dostatecne lakadlo, abych na to zajel….

D4ve
    Člen

styk: jak by byl Woods tak bych o tom mozna aj uvazoval, ikdyz.. Luminosity je Luminosity sm16

D4ve. Ještě jedno jméno by nebylo marný no.. sm3 Ideálně Marcel Woods v pátek za Ríšu od 3 do 5 a praskne mi vocas. sm3

[quote Michal]Ja spis doufam ze budou hlavni jmena jen v patek 🙂 Kdyz by je rozdelili do 2 dnu kdo by v hl. case hral na mainu? Rise bych dal uplne nakonec 🙂 4:30-6:00[/quote]

Bohužel, měl by bejt od jedný do tří. Jinak vzhledem k tomu, že to je open air a na pláži, nečekal bych nějakej nářez..
    Takový ty „halový“ věci typu „Madagascar“ nebo „Lethal Industry“ apod. si myslím, že dávat nebude.. spíš nový album a tak.

D4ve
    Člen

[quote styk pohlavson]Musím pochválit vrabčáky na střeše, nekecali ani s jedním jménem. sm0

Michal: Já si osobně myslím, že by ještě mohli splašit jedno jméno - když je fesťák teď dva dny,
    neříkej mi, že dají v jeden večer jenom jedno hlavní jméno a další večer dva..[/quote]

oni podle me to jmeno uz davno splasili, jen o nem zatim nikdo nevi sm14

jAMiEE
    Člen

Nekde jsem cetl, ze muzeme cekat minimalne 4 zahranicni djs… tak nas snad jeste nejaky zajimavy jmeno ceka 🙂 jinak zatim Dirty South + Seb Ingrosso super

Pavi
    Člen

Tak to říkali hned od začátku že velký jména budou jenom v pátek… V sobotu budou jenom český DJs, to bude spíš takovej after…

No taky doufam ze by mohla byt v patek trance stage,nejaka solidni lajna.Uvidime no …Porad jeste je v zaloze Pleasure Island

Jimmy-Gellar
    Účastník

já bych dal ještě další veětší trance jméno…a v pátek trance a v sobotu house a je to :D:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 101)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.