Toto téma obsahuje celkem 93 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel jAMiEE a poslední změna proběhla před 13 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 101)
Ja spis doufam ze budou hlavni jmena jen v patek 🙂 Kdyz by je rozdelili do 2 dnu kdo by v hl. case hral na mainu? Rise bych dal uplne nakonec 🙂 4:30-6:00
Musím pochválit vrabčáky na střeše, nekecali ani s jedním jménem. sm0
Michal: Já si osobně myslím, že by ještě mohli splašit jedno jméno – když je fesťák teď dva dny,
neříkej mi, že dají v jeden večer jenom jedno hlavní jméno a další večer dva..
Možná netuší, že Ferry stojí za projekty jako je System F, Gouryella. To už jsou dneska takové klasiky, že se s nimi nemůžou novodobí trance producenti rovnat.
Proste to tak citim, si projedte album od Ferryho a da se tam poslouchat opravdu jen malo zo toho , je to ovsem jen o vkusu. Kdyz to srovnam s Kandim tak prakticky vse co je od neho je pecka. Tak to srovnavam. Ale zase Kandour ty sety nema takovy jaky se za mne libi, takze tak to myslim.
Vse je subjektivni
Po vystoupeni Laidback Luka v SaSaZu poradajici agentura sdelila, ze uz je temer jiste domluvene dalsi jeho ucinkovani v CR. Plno spekulaci bylo, ze bude na letosni sw, ale John Culter (spojenej s live61) to na fb ve vlaknu o sw vyloucil a rikal, ze Laidback se chysta na letni festival.
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 101)