TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2011

• Toto téma obsahuje celkem 93 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel jAMiEE a poslední změna proběhla před 13 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 101)
  • Autor
    Michal
    Účastník

Ja spis doufam ze budou hlavni jmena jen v patek 🙂 Kdyz by je rozdelili do 2 dnu kdo by v hl. case hral na mainu? Rise bych dal uplne nakonec 🙂 4:30-6:00

Musím pochválit vrabčáky na střeše, nekecali ani s jedním jménem. sm0

Michal: Já si osobně myslím, že by ještě mohli splašit jedno jméno – když je fesťák teď dva dny,
    neříkej mi, že dají v jeden večer jenom jedno hlavní jméno a další večer dva..

Michal
    Účastník

Ingrosso potvrzen na FB Machace… Kez by bylo jeste nejaky dobry jmeno

Lukin_
    Člen

Proto se ptám neasi.

Anonymní uživatel
    Host

Nikde jsem neřekla, že u nás 😉

[img]http://http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188288_10150099878597693_8458032692_6838932_2608255_n.jpg[/img]

Lukin_
    Člen

Hanny: Dirty South tu má být 2x? Napiš prosím něco víc jestli můžeš

sneck05
    Člen

Laidback Luke nebude na sto pero,skoda,tak me zajima,kde bude zeby na Pleasure island??

hectic
    Člen

ninja edit: tak v tom případě tě stejně nechápu, nic moc producentů je tuna a srovnávat ho ještě s Kandim sm6, ale tak dobře no věc názoru

Boxi
    Člen

:)) jasny ze vim ze stoji za projektem System F, Gouryella. To jsou vyborny veci. Ovsem ojedinely.

Anonymní uživatel
    Host

Dirty South dvakrát během pár týdnů? No to mi pojď! Už aby bylo léto 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Možná netuší, že Ferry stojí za projekty jako je System F, Gouryella. To už jsou dneska takové klasiky, že se s nimi nemůžou novodobí trance producenti rovnat.

Boxi: Jasný, v pohodě.. Já to myslel z hlediska celý Ferryho víc jak desetiletý kariéry, nový album jsem bohužel neslyšel..sm3

Boxi
    Člen

Proste to tak citim, si projedte album od Ferryho a da se tam poslouchat opravdu jen malo zo toho , je to ovsem jen o vkusu. Kdyz to srovnam s Kandim tak prakticky vse co je od neho je pecka. Tak to srovnavam. Ale zase Kandour ty sety nema takovy jaky se za mne libi, takze tak to myslim.
    Vse je subjektivni

sm11

J.

Lukin: Aha, ok.

jAMiEE: Aha, díky! No byla by to paráda, kdyby byl tady, tak doufejme. Já to znova prověřoval u mýho „zdroje“, ale bohužel tuhle informaci nemá.

jAMiEE
    Člen

Po vystoupeni Laidback Luka v SaSaZu poradajici agentura sdelila, ze uz je temer jiste domluvene dalsi jeho ucinkovani v CR. Plno spekulaci bylo, ze bude na letosni sw, ale John Culter (spojenej s live61) to na fb ve vlaknu o sw vyloucil a rikal, ze Laidback se chysta na letni festival.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 101)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.