[b]malarkey:[/b] [quote-0=shah rozhodně nezačal s Always the sun, to si pamatuju, pač vím,že to bylo něco novýho balearskýho, rozjíždělo se to pomalu jako Another Day in Terrace 🙂 O][/quote-0]
Což to je možný, mně se vlastně taky zdálo, že ještě předtím bylo jakési intro. V tom případě Durand byl jako druhý v pořadí. Mám takovýho tušáka, že se zrovna jednalo o Kim Svard – You & I, je to možný ????
[b]Hilvar +kaba[/b]: Sorry, jsem popleta. Přepsal jsem se. 14 samosebou má být Who Will Find Me, Roger přece nehrál 2x Back To You, že jo ??? sm15
[b]
MareK[/b]: Díky, už to opravuju a doplňuju.sm5
[b]Kucas:[/b] Přesně, Fila stopro hrál „Naši Dimenzi.“sm4
[b]
Jissiette[/b]: Čéče, mně se zdá, že ne. To bych poznal taky.
[b]
I.K.I[/b]: O.K. Děkuji. Doplníme. Apropos nevěděl bys zhruba alespoň, estli to bylo někde na začátku nebo na konci ??? sm4
[b]
Star_Guitar:[/b] Tak to ti taky nejsem jistý. Dokáže nás někdo rozsoudit ???sm17
[b]Princezna:[/b] Díky za připomenutí. Popravdě řečeno, já s těma IDčkama (zejména teda u Ferryho) taky moc nevím. Ale pár neznámejch tracků tam určitě bylo.sm4
[b]Kamil:[/b] Díky převelice. Nemáš náhodou taky šajna, estli to bylo spíš V první nebo druhé polovině setu ??? sm4
Jo a jestě jsem přišel na to, že Ferry nehrál přímo mix Fabia v mixu Cosmickejch Gateů, ale [b]Sindre Eide & Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage – Inside Of Sleep (Jason Mill ClubMash)[/b]. Viz Countdown 110.
Všem díky moc !!!!