TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty Mácháč – 22.8.2009

• Toto téma obsahuje celkem 46 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel TIGI a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 47)
  • Autor

[b]2Sexy:[/b]
    Já to beru zpět – drobný pokus-omyl. Omlouvám se za zmatky. Bylo to něco jiného, už mám stopu…
    Je to zatím ID, ale slyšela jsem ho včera ve FSoE, někde na 35. minutě, a bylo mi hned jasné, že to v sobotu Fila hrál.
    Podle všeho to vypadá právě na Bluemana. Až se objeví název, postnu ho sem.

2Sexy
    Člen

StarGuitar, to ze hral ? Podle me ne … Urcite ne : )

nexxie
    Člen

podle Tracklistu Ferryho to vypada jako jeho kazdej druhej set co v poslednim roce hraje.. a ne jako nejaka bombova senzace co pisou lidi v dojmech

Schmidt
    Člen

[b]I.K.I.:[/b] Dík.sm3 Někam to šoupnu. Uvidíme, jestli někdo zapochybuje, že by to věděl jistěji…

[b]4all:[/b] Nehráli náhodou taky Kyau Vs. Albert Ronski Speeda – The Space We Are ??? Myslím, že jsem byl v tu dobu opodál a zrovna jsem bumbal a jako se mi zdálo, že to bylo vončo. Ale třeba to je blbost…

I.K.I
    Člen

[quote Schmidt][b]I.K.I[/b]: O.K. Děkuji. Doplníme. Apropos nevěděl bys zhruba alespoň, estli to bylo někde na začátku nebo na konci ??? sm4
    [/quote]

hmmm, spíš v druhý půlce sm3

Schmidt
    Člen

[b]malarkey:[/b] [quote-0=shah rozhodně nezačal s Always the sun, to si pamatuju, pač vím,že to bylo něco novýho balearskýho, rozjíždělo se to pomalu jako Another Day in Terrace 🙂 O][/quote-0]

Což to je možný, mně se vlastně taky zdálo, že ještě předtím bylo jakési intro. V tom případě Durand byl jako druhý v pořadí. Mám takovýho tušáka, že se zrovna jednalo o Kim Svard – You & I, je to možný ????

[b]Hilvar +kaba[/b]: Sorry, jsem popleta. Přepsal jsem se. 14 samosebou má být Who Will Find Me, Roger přece nehrál 2x Back To You, že jo ??? sm15

[b]

MareK[/b]: Díky, už to opravuju a doplňuju.sm5

[b]Kucas:[/b] Přesně, Fila stopro hrál „Naši Dimenzi.“sm4

[b]

Jissiette[/b]: Čéče, mně se zdá, že ne. To bych poznal taky.

[b]

I.K.I[/b]: O.K. Děkuji. Doplníme. Apropos nevěděl bys zhruba alespoň, estli to bylo někde na začátku nebo na konci ??? sm4

[b]

Star_Guitar:[/b] Tak to ti taky nejsem jistý. Dokáže nás někdo rozsoudit ???sm17

[b]Princezna:[/b] Díky za připomenutí. Popravdě řečeno, já s těma IDčkama (zejména teda u Ferryho) taky moc nevím. Ale pár neznámejch tracků tam určitě bylo.sm4

[b]Kamil:[/b] Díky převelice. Nemáš náhodou taky šajna, estli to bylo spíš V první nebo druhé polovině setu ??? sm4

Jo a jestě jsem přišel na to, že Ferry nehrál přímo mix Fabia v mixu Cosmickejch Gateů, ale [b]Sindre Eide & Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage – Inside Of Sleep (Jason Mill ClubMash)[/b]. Viz Countdown 110.

Všem díky moc !!!!

Kamil
    Člen

Oakie určitě zahrál Robert Vadney – Fallen Angel’s Symphony a Moogwai – Viola

Princezna
    Člen

Ještě bych do tracklistu Ferryho přidala Cataracta – Primitus, ale kam?

Schmidt: To IDčko mezi gabriellas sky a made of love se mi nezdá, řekla bych, že to šlo za sebousm6

Ještě mě napadá, jestli Fila nehrál Reconceal & Andy Blueman – The World To Come (Andy Blueman Remix).
    Nejsem si jistá, opravte mě, jestli se mýlím..

I.K.I
    Člen

Řekl bych, že ještě Sied hrál Marcus Schossow – Kaboom, ale nevím kdy, ale určitě jsem to tam slyšel sm0

Jimmy-Gellar
    Účastník

To Kucas

Jj akorát koukám na svoje videa tak to tam vidim, že to byl Fila

Jissiette
    Člen

Neměl tam Corsten úplně meganáhodou taky svoje Freefalling? Ale je pravda, že to je dost pomalej track do takového setu.

Kucas
    Účastník

Our Dimension hrál Fila

Jimmy-Gellar
    Účastník

myslim že kyau hráli John OCallghan and Giuseppe Ottaviani – Our Dimension ……určitě tam byla a teď si nejsm jistej kdo jí právě dal

No, na to jsem, upřímně řečeno, zírala s otevřenou pusou. To intro bylo famózní a že to bude track od Juraje, to mě vůbec nenapadlo sm10sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 47)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.