TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Maddox Open Air – Kyau & Albert, Ronski Speed (1. – 2.7. 2011) Pardubice

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak tady jsou komplet moje videa ze soboty:

http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhee#g/u

Johnvas
    Člen

V sobotu jsem s přáteli vyrazil na ryby a hned po příjezdu mě překvapilo celkem hlasité dunění někde poblíž…samozřejmě mi to nedalo, zjistil jsem si, o co jde a místo relaxu na rybách jsem se vydal na Maddox :o)

[i]Micheala C[/i] jsem slyšel asi půl hodiny, tak nemůžu moc soudit…už je to teda asi 3 roky, co jsem na něho dost jezdíval a myslím, že ten zvuk má stále podobný.
    [i]Buriana[/i] jsem slyšel asi necelou hodinu a hrál pro mě celkem ID tracky…pro mě zajímavější tím, že nehrál z CDček.
    Po první půlhodině [i]Ronskiho[/i] jsem si říkal, že je to patlal první třídy, když míchal pátý přes devátý, do brakedownu přimíchával absolutně nesrovnaný druhý song a tak…ale pak se to celkem zlepšilo, i když těch mashupů a nových verzí bylo i na mě trochu moc :o)
    [i]Kyau & Albert[/i] jsem slyšel naposledy někdy před rokem a z celého lineupu jsem od nich čekal asi nejvíc – a naštěstí nezklamali. Celkem příjemný set, ale jak je psáno výše – Are You Fine, Velvet Morning, Always a Fool, Kiksu…nikdo neznal.
    A na [i]LayDee Jane[/i] jsem byl jen pár minut, ale co jsem slyšl za odchodu a z dálky, snažila se to tak nějak řezat…ale na konec bych si představoval ještě trochu něco jiného.

Zvuk – mně přišel celkem fajn :o)
    Světla – moc mě nezajímají, ale byly nějaké strobáče, takové ty barevné otočné hlavy a nějaký laser (celkem hezký když pak chvíli mrholilo)
    Bary – patrně se počítalo s několikanásobně větší návštěvností, takže fronty žádné…a teplý párek v rohlíku ve 4 ráno byl fajn :o)
    Organizace – nebyl jsem obyvatelem stanového městečka, ani jsem nevyužil pakroviště, ale co jsem tak koukal, přišlo mi to organizačně dobře zvládnuté

Celkově pro mě naprosto nečekanou účast hodnotím kladně :o)

Sunrise
    Člen

Sobota byla pochopitelně vydařenější, teda až na počasí. To nás ale nepřekvapilo, z pátka jsme věděli, že bude zima a déšť se naštěstí ozval až k ránu..

Musím teda podotknout, že atmosféra byla úplně na nule…Jediný, co návštěvníci znali byla Koko, Punk, Zombie Nation a Lethal Industry. To mě hodně mrzelo, ale i přes to jsem se snažila si to užívat jako na jakékoliv jiné akci…Sešlo se zde minimum trance fanoušků a bylo to hodně znát…Vzácnost rozhodně nebyli děti, který toužebně očekávali, že jim někdo zahraje Rytmuse..

Problém jako na každé akci – přehulenej zvuk !!! A samozřejmě nebyla žádná snaha to napravit…:(

Hudebně naprostá paráda..Ronski se předvedl v samých remixech a mashupech. Jediný, co snad bylo origoš byla Status Excessu D. Absolutně mě dostal Rebound (z tý budu i po padesátý vedle…), Mat Zo – Superman (Mike Koglin Remix), Andain – Promises (Gabriel & Dresden Remix) – ohromně příjemná záležitost na akci a Gareth Emery vs. Above & Beyond – On a Good Day (Metropolis) – ta se mi snad nikdy neohraje (ani tohle většina neznala, ještě že Ronskiho nenapadlo u „On A Good Day“ vypnout vokály, byl by to docela trapas..)

Kyau & Albert mě položili už na začátku. Dune – Heiress Of Valentina (Alesso Exclusive Mix) !!! Vždycky jsem si to děsně přála slyšet na akci, a je to vážně nářez…Byl to zvláštní pocit tleskat a hopsat tam úplně sama…:D Z jejich tvorby jsem postřehla Kiksu a Are You Fine (na tracklistech se pracuje, pokud by měl někdo zájem, jenom si nejsem v něčem jistá, takže počkám na Jimmyho videa).

dukelak
    Člen

nějaký reference? já se kvůli (sice ustupující) viróze nezůčastnil…a taky kvůli počasí, bylo to nevyzpytatelný…tak by mě zajímalo, o jak moc velkej zážitek jsem přišel

Jimmy-Gellar
    Účastník

No už se taky těšim na dnešek, nakonec nás jedou 2 auta 🙂

Sunrise: tak se tam někde potkáme 🙂

Sunrise
    Člen

Právě jsme se vrátili z house nášupu…Prostor není nejhorší, jenom místo písku jsou všude kamínky, někde i kameny..Prostor na paření byl kdekoliv a kdykoliv..Za celou dobu ani nekáplo, ale kdyby náhodou dneska, tak vedlejší stage je ve stanu a na hlavní by se dalo v pohodě schovat u barů, kde je ještě kus navíc zastřešen..
    Hudba super, až na Luccu – ta mě prostě nikdy nezaujme..pro mě dobrý warmoš a dnes se těším na pořádnou dávku trance music..:)
    Jo a pořádně se nabalte, i při intenzivním paření a dobrému oblečení jsme málem zmrzli…

dukelak
    Člen

mám to za humny, určitě dorazim a na němčoury se těšim! 🙂

Newman
    Člen

Sobota vypadá dobře, ale pochybuju, že dorazím…

Jimmy-Gellar
    Účastník

Nás dorazí plný auto (5 lidí) ale jen na sobotu 🙂

Sunrise
    Člen

Line-up:

PÁTEK 1.7.
    MAIN STAGE:
    19.00 – 20.30: BON FINIX
    20.30 – 22.00: JOHN CULTER
    22.00 – 23.30: WAVE HOUSE GANG
    23.30 – 01.30: LUCCA
    [b]01.30 – 03.30: MAX VANGELI (USA)[/b]
    03.30 – 05.30: MICHAL POLIAK

GIMLET MUSIC BAR HOUSE STAGE:
    20:00 – 22.00: DJ VICHY
    22:00 – 24.00: DJ FLASH
    00:00 – 02.00: ELECTROHANDS
    02:00 – 04.00: MAREK LANDSMAN
    04:00 – 05.30: DJ FANNY

SOBOTA 2.7.
    MAIN STAGE:
    13.00 – 14.30: DJ FLASH
    14.30 – 16.00: ELECTROHANDS
    16.00 – 17.30: MARCOS
    17.30 – 19.30: CHRIS SADLER
    19.30 – 21.30: MICHAEL C
    21.30 – 23.30: MICHAEL BURIAN
    [b]23.30 – 01.30: RONSKI SPEED (DE)[/b]
    [b]01.30 – 03.30: KYAU & ALBERT (DE)[/b]
    03.30 – 05.30: LAYDEE JANE

GIMLET MUSIC BAR HOUSE STAGE:
    20:00 – 22.00: GORDON FREEMAN
    22:00 – 24.00: THE CLANG (TRANCEGATE & CLARA BAILAR)
    00:00 – 02.00: MARTEZ ORTEGA
    02:00 – 04.00: HONZA MAYER
    04:00 – 05.30: DJ GODY

[url=http://www.maddoxopenair.eu/o-akci/]Info[/url]

Opravdu mě překvapuje, jak je dnešní svět omezenej jenom na ten facebook, proto se to dovídám jako poslední (a po Pardubkách nejspíš chodim se zavřenýma očima ???).
    I přes to by mě zajímalo – kdo razí?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.