TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MAGNETIC FESTIVAL presents AVICII, Hardwell, Chuckie… – 7.5.2012 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 196)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Naprosty masakr !

Chelseaplayer
    Účastník

No tak to uz je docela mazec,jedusm5

jAMiEE
    Člen

potvrzeno ★ DADA LIFE @ MAGNETIC FESTIVAL 7.5.2012, Prague ★

live61.com
    Člen

★ GOLD ALL INCLUSIVE vstupenky v prodeji ★
    http://www.ticketpro.cz

Anonymní uživatel
    Host

Listek doma :).

Mareno: V pohodě.. sm3 Beru to, že člověk má něco radši a něco míň, Ty naštěstí nepatříš mezi pár uživatelů, který si sem občas jdou namasírovat ego a napsat, že tenhle a tenhle styl je mimo mísu a kdo ho má rád, je totální looser.. sm4

Krishke: Já tam půjdu za muzikou, Hardwella a Laidbacka Lukea mám rád.. Jasně, je to trochu diskoška, stejně jako je diskoška víceméně SHM, ale každej holt nehraje ten oldschoolovej underground house jako Robbie Rivera např. sm3

krishke
    Člen

Tohle bude party, kam nejdete za muzikou, jen hodně velká a trošku předražená diskotéka (a o dost lepší, než ty, co tu máme normálně, aspoň vám tam nezahrajou Beyonce). Jdu tak jako tak, budu to brát jako přípravu na Tomorrowland.

@styk_pohlavson: Nakonec dopadne jako Kyau and Albert a bude tu de facto bydlet 😀

DjDkD@ve
    Člen

to mareno:

Nejsi sam, ja uz toho Housu mam taky uz plny zuby… sm15

mareno
    Člen

to styk: Čeho je moc, toho je moc. Ale nepopírám, že to byl výkřik do tmy, kterým jsem si pěkně ulevil a už jsem v klidu sm0

Krishke: Navíc je z Berlína, kdo by ho přivezl, ušetřil by za letenky.. Divím se českejm promotérům, že ho sem nikdo nedotáhne.. Možná budeme čekat 2-3 roky a pak ho sem, až budu na sestupu, vezmeme, nebylo by to poprvý ani naposledy, přece jenom jsme trochu pomalejší.. sm0

Mareno: Ale no tak.. sm4 Nevěřím, že člověk jako Ty, kterej tady na fóru má docela rozumný názory by nebyl open-minded.. sm3

Anonymní uživatel
    Host

tak to už je kurva mazec!sm10 ať už je květen..

mareno
    Člen

Haus geraus!

krishke
    Člen

Thomas Gold by nebyl špatnej… Adele – Set The Fire To Rain (Thomas Gold Remix) <3

Napadají Tě správně. sm0 Tak snad to bude taky pravda no.. sm4

jAMiEE
    Člen

napadaj me banany sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 196)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.