Dovolte mi vážení přátelé vás tímto topicem pozvat na takovou menší sešlost.
Konat se bude v menším klubíku v Praze na Vinohradech a já tam oslavím 30 let života
Na dvou stageích se vam představí známý se kterýma sem něco prolil a prožil. Akce bude taková multižánrovka takže na své si přijde každý
Stage na které se nachází bar a při vstupu ji potkáte jako první říkejme ji teda Stage 1, zde se bude hrát klidněji minimal, techhouse atp, je zde hodně sezení a hlavně ten bar :), i zde si samozřejmě budete moct hodit nožkou. Představí se vám na ní dj´s MILO kterého znáte asi hlavně jako fotografa, DEIVIS a MICHAEL C
Na druhé stagei to sice taky začne v pohodičce ale postupem večera bude pořádně divoká :). Zde se bude hrát Trance Psytrance a Harddance. Na této stagei večer otevře ATHRO kterého jsem hodně moc chtel ale než se mi ho podařilo zkontaktovat plakátek musel do tisku, tudíž jako jediný chybí na flyeru. Následovat bude ZOOROPA kterého už jako ZOOROPU nikdy neuslyšíte… , protože transformoval na ZOOROPIXe 🙂 V jeho podaní bude konec setu trochu divočina ale dark psy je proste labužnická muzička 😀 . Jako poslední se předvede svůj um REVOLT.
Na závěr bych ješte napsal že všechny své známé a prátele rád uvidím, ale pokud tedy chcete nosit nejaký dary (škodu su dělat nemusíte já to nák nevyžaduji) tak lahve s tvrdým alkoholem si zase odnesete ten nepiju a doma ve špajzu jich par mám co tam stojej tudíž naprostej nesmysl cokolik takovýho vymýšlet a nosit ;)…