TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MARCEL WOODS na Kouli – 16.3.2007 Milenium Tábor

• Toto téma obsahuje celkem 127 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Koule a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 128)
  • Autor
    TIGI
    Člen

Velke diky vsem za fotky. Ja si to take poradne uzil :o) Kdo nejel jako by nebyl :oD
    Marcel zahral uzasne akorat me mrzelo ze bylo tak natriskano …. jsem se tam nemohl ani hejbat :o))))

TechExtasy
    Člen

zde bude text tučněbola to geniaaaalna party,ti co ste neprisli,mate smolu…po kvalitativnej stranke skvele… zvuk,projekcia,osvetlenie,vsio bolo vynikajuce…. a marcel sa bavil…. 😛 a ludia taky… takze uuuuzasne….

Ligaya
    Člen

No lidi na Kouli bylo úplně skvěle! Dokonalá oslava narozenin!!!:´-)) Doufám že byli všichni v euforii jako já!:-)

Martin
    Člen

Zdar lidi,byl to masakr :-)).Cau Martin B-]

Sq4Raa
    Člen

Oxia domino byla na začátku…myslel jsem dokonce, že první song, pokud ne, tak tipuju 3.

Raduška
    Člen

akce naprosto supr! bezva nářez, skvělá atmoška, skvělý lidi a hodně fotek, to se mi líbí :oP

zdravim všechny lidičky co sem se s nima potkala – anče, winie, paya, honzin a spol., pulpi, athro, shadow, palči, filip, káčko, mareček helmanů no a především drobek a taky všechny na který sem si momentálně nevzpomněla!

:´-))

Paya
    Člen

p.s. Wydrovy fotky z Woodse jsou supeeer! :´-))

Paya
    Člen

takže k tracklistu – patří do něj následující skladby, s tím, že neznáme přesnou pozici

Marcel Woods – Get the Kleenex
    Oxia – Domino
    Dada Life – The Great Fashionista Swindle
    Marcel Woods – Don’t Tar Me With The Same Brush
    Steve Porter & Groovecreator – 1990 (Original Mix)
    Valentino Kanzyani – Paradox
    Marcel Woods vs. CLS – Can You Feel It

thx 2 DJ TIGI & Sq4Raa & Honzin

Kamil
    Člen

Koule – díky za upozornění, vůbec jsem ti toho nevšiml.

Koule
    Člen
    Kamil
    Člen

Pár fotek najdete i na nubreed.cz

Partygirl
    Člen

jupiiiiiiiiiiiiiiii 😀

dance-girl
    Člen

Že nám to ale s Partygirl a s Marcelem sluší :-P:-D

Koule
    Člen
    muminek
    Člen

huuustý fotky P@lči a navzdory tomu počtu, byla akce uplně mega, profesionalni djs,svetla,zvuk ceny vyborny a Atmosfera – to byla snad pro me nejlepsi klubova party za posledni rok a kdo vydrzel taxe prodluzovalo az do pul 7 asi a ten sekec wizard a pak znova drastics, bajo bajo B-]B-]:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 128)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.