TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MARCEL WOODS na Kouli – 16.3.2007 Milenium Tábor

• Toto téma obsahuje celkem 127 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Koule a poslední změna proběhla před 18 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 128)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

ja slysel Marclea zive prvne anaaaaadhera proste 😉 narez jak ma byt.. uzila sem si to maximalne.. skoda jen,z neprislo vic lidi jak mu asi muselo bejt kdyz hral pro prazdnej sal?? fakt ty lidi nechapu oni jim sem vozej DJe z NL a oni ani nepridou.. ale co,my co sme parili v prnich radach sme si zo uzili myslim skvele a snad i Marcela to bavilo:-D

Sq4Raa
    Člen

A já zrovna říkal škoda, žes tam nebyl, že bych tě chtěl poznat a tys tam nakonec pařil taky? Kde ses schvovával? 😀

PULPI
    Člen

jojo bylo to super…prisel jsem v pulce Bon.Finixe a supeeeeer…
    potom Marcel…nevedel sem co cekat,ale rozsekal me uplne krasne:´-))fakt akorat skoda ze nebylo tolik lidi,ale ti c tam yli,byli alespon real trance fans a ne zadni samponi a rozumi hudbe…myslim si ze si to marcel sam taky uzival…
    jinak svetla,lasery a zvuk to hodnotim za 1 proste krasa…
    no nezbejva rict ic jinyho,ze me maximalni spokojenost

http://www.youtube.com/watch?v=Cdth-HB4nOY …. jedno videjko z pátku 🙂 … omlouvam se za rozklepanou ruku ale artritýda z paření dělá své 😀

deivis
    Člen

Kluci se rozjeli koukam 🙂 Husta fotecka..

deivis
    Člen

Same super ohlasy.. Skoda ze jsme nejel, ale proste prace je prace a neslo to zmenit.. Snad priste.. Drzim pesti!!

Koule
    Člen

první fotky

Acidflash
    Člen

Ráno jsem se probudil, docela silný pištění v uších, trochu bolest hlavy, ale jinak moc parádní zážitek!!! 🙂 Myslim že se ta akce povedla na jedničku, teda až na to že nás tam bylo fakt málo. Trochu mi to připomíná Pardubickou Sunshine s Mark Norman a Corem 😉

Nejvíc se mi hudebně asi líbil Martin Gredner, jsem prostě na ty pomalejší rytmy… ale tím nechci říct, že ostatní DJs hráli nějak špatně.
    Bon Finix zahrál přesně podle očekávání jeho electro tech-house (nebo jak to nazvat 🙂 ) a na začátku překvapil trancovým rozjezdem.
    Marcel to vzal pořádně od podlahy, set byl pěkně našláplej!!! Čěkal sem že bude hrát spíš do techna podle jeho setu pro Trance Energy, ale nakonec se držel tech-trancu.

Pak už nás čekala dlouhá cesta domů, tak jsme se pomalu vypařili (asi doslova). Tím bych se chtěl omluvit Athrovi a Káčku že jsme se nepřišli ani rozloučit. Moc dobře se s váma kluci a slečno 🙂 pařilo, někdy to zopáknem! 😉 hehe už jenom kvuli tomu pivu :oP

inferno
    Člen

akcí je teď sice hodně, ale zrovna tato si zasloužila návštěvu více než nadstandartní

Pavi
    Člen

přidávám se k ostatním : bylo to úplně super. Kdo nebyl, prohloupil…

Leosh
    Člen

skoda…:-| ja tam nemoh – mel jsem na dnesni dopoledne nejaky program…B-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

taky bych rád vyslovil veliké dík, party se opravdu povedla 🙂
    škoda jen, ž dorazilo tak málo lidí, ale až na tohle to bylo naprosto boží mejdlo
    vy, co ste zůstali doma, zpytujte svědomíB-]

káčko
    Člen

zvuk luxus (akorát eště mi piští v uších.), prostor by byl taky luxus, bejt tam aspoň 2x tolik lidí : (, ceny taky luxus, pohovky též….

Greda vyváženej a svižnej,
    Finix na můj vkus rozporuplnej (nejlepší Breathe na konec:-D),
    WOODS podle očekávání (mazec, spíš druhá půlka působila kompaktnějc a líp..),
    Drastics taky podle očekávání.. (PRASEC!!!! Baker, Mojado, Cave… libůstky)

Jen bych se chtěl poptat jednoho ze zdejších: seděl jsi s bráchou fotografem na stejnejch pohovkách jako já a mluvili jsme mj. o Schulzovi v Mecce.. zapoměl jsem to jméno a hlavně – dlužim ti to pivo, tak doufám, že bude někdy možnost oplatit : ) páč ste se pak nějak vytratili….

málo lidu,… 😀 …ale jinak plán splněn na 200% 😀 (DJs,ceny na baru,organizace,šatny,apod.) … rozhodně bych to dal znova 😀 klidně dneska …ale být to blíž než 4 hodiny cesty 😀

2 dance-girl: tak jsem nakonec jel až v 9 ze Zličína, z Florence nic nejelo…a spát jsem ani nešel 😀

2 Sq4Raa: chvili počkaj, jen to pročistim a pošlu ti to, ač kvalita je mizerná,asi přestávam umět fotit a foťák k tomu přestává fungovat 😀 blbá kombinace

…a z těch, s kterýma jsem si třásl včera rukou a ví, že jsem je fotil, tak mi dejte vědět na moje ICQ já vám ty fotky pošlu 😉 (jedná se o Dance-Girl,Radusku + její ségru :-D,Hellmana,Sq4Raa,Winnie a víc jich tam asi nemam :-))

dance-girl
    Člen

No bylo to fakt supr, užila jsem si to moc moc 🙂 ta návštěvnost mě fakt naštvala, chudák Marcel, hrát pro polopráznej klub 😐 jinak prostor se mi líbil a ceny byly taky v pohodě, nebránila bych se tomu udělat tam zas někdy příště nějakou akci 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 128)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.