TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Marco V – Fabric, Ostrava – 15.5.2009

• Toto téma obsahuje celkem 100 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel TIGI a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 105)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

Petro99 : Díky moc, to jsem hrál já a můj nick je Lukas R
    1. track byl mash up (As playmo come) a pak byl opravdu Orjan. Jestli chceš mám záznam tak hodím klidně link.

Petros99
    Člen

Výýýborná akce, sqěle jsem si jí užil…..Marco V dobrý, ale nejvíc jsem si zapařil na Laydee Jane a Poliaka, ten to řezal good….miluju TECHsm5
    Jinak mě pak taky bavil set Dj, kterej hrál asi kolem 3 ranní na 3. stage – začal Bartem Claessen – Playmo a pak tam hodil Orjan Nilsen – Vividasm5, nevím ale tedka jeho jméno…..Takže super party, zdravím všechny, které jsem potkal a s kterými jsem tam dorazil-o)))
    Btw ta sauna fakt byla hrozná na mainstage (eště větší než ve Vertigu)sm7, jinak fakt bylo vidět, že ostraváci kalí eště v 6 ráno, na parketu bylo
    pořád plno, jen pár lidí odešlo……dokonce když jsme někdy v 7 ráno odcházeli, někteří snad přicházeli teprv do Fabricu (asi ranní afterparty)sm15

tracidek
    Člen

Tady pár videí:

Bohužel zvuk je dost bídnýsm7

TIGI
    Člen

oooo diky ti boze :o)
    Marco zahral pulku sveho noveho alba a totalne to tam rozsekal. Docela me prekvapilo ze to bylo takove s vice techy nadechem nez jsem myslel. Skoda toho vedra v klubu a velkych front na barech. Jinak party dobra :o) Dekuji Martinkovi za nocleh a zdravim vsechny co jsem potkal.

D4ve
    Člen

nejlepsi hlaska od pokoka sm15 vis co, oni na trance.cz rikaj ze jsme fetaci, ser na ty chuje sm15

tracidek
    Člen

To byla včera jízda!!!…Fakt Nezapomenutelná párty!!…chci vrátit čas a dneska se znova chystatsm3

pokoko
    Člen

se máš čím chlubitsm4 gratuluju ti

SHP
    Člen

Pokoko: Není. I když kouřím péra, tak nevypadám jako buzna.

Lukin_
    Člen

Akci jsem si užil výborně, zahral jsem si výborně ale too much alcoholsm2

andre
    Člen

pohoda sm11

Tibbyk
    Člen

THOMAS COASTLINE ten to valil proste nejlepsism3
    jinak nerikam nic

pokoko
    Člen

Tak ted jsem se vrátil domů a musím říct že za celý večer mě nejvíc nadchl Roman Hyde,Coastline a potom překvapivě laydyna…..A SHP btw tvůj názor je zcela zcestnýsm17

hmm tak takovej neznám u fabru je ovšem výhoda že človek muže výlez ven a ani neopustí prostory klubu … každopádně smrdet celej večer na jednom místě když mi třeba djˇs momentálně nic neříkal bych neuměl..

navíc bejt nekde v klubu od 20:00 do 12:00 no uff. tak dlouho nevydržím ani doma..;)

iamek
    Člen

A proc nebyt v jednom klubu kdyz hudebne mi to tam vyhovuje ?

tak v praze máme studio a jiné kluby s aftery.. proč byt celej večer a následující den v jednom klubu..

shp: tak to si pěkná měkota… chodit tak brzo domů.. .

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 105)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.