TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Marco V – Fabric, Ostrava – 15.5.2009

• Toto téma obsahuje celkem 100 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel TIGI a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 105)
  • Autor
    pokoko
    Člen

Má dvě patra a je tam ještě garáž:)

pokoko
    Člen

2Sexy: Jsi težký je to nej klub co se týče společnosti když si tam byl jenom jendou tak pomlč plssm14

M1chl
    Člen

2 Creams: To má Fabric víc pater? Nějak nevim kam by se ty stage vešli, pravda byl sem tam jenom jednou, takže asi nevim o všech možnostech klubu…

Creams
    Člen

Zase rozumu tady 😀 a pokud nevadí tak budou 3stage takže sun určitě nebude s marcem na jedné 🙂

tracidek
    Člen

2Sexy: Ty ho po jedné návštěvě párty,která byla prostě slabší než je na Fabric zvykem budeš navždy nesnášet!!!sm13

SHP
    Člen

2sexy: Tak je slavnej, konaj se tam akce se slavnejma jménama. Tady si
    ho lidi chválili. Osobně jsem tam nikdy nebyl.

2Sexy
    Člen

Taky sem s dovolením prispeju … Marco V na oslavu narozenin klubu? To je bída. Na SOL zahral extra nudně. Ale pokud hraje v klubu jinak, tak OK.
    Jinak 2SHP: Cim je ten klub slavnej? Jediny, co mi na tom klubu prislo pozitivní, byly slečny, jinak banda zfetovanejch lidí a nekvalitní soundsystem moc ke slávě klubu nepřídává.

SHP
    Člen

Tigi: Tobě to přeju, o tom žádná.
    A lidi mají právo napsat, že by na narozkách
    jednoho z nejslavnějších českejch klubů
    slyšeli někoho jinýho.

A San je taky hrůza.

M1chl
    Člen

Všem se omlouvám, ale cítil sem potřebu se vyjádřit, stejně jak to děláte u ostatních akcí které vám nesednou….Ještě jednou se omlouvám a přeju klidnou dobrou noc : P

pokoko
    Člen

Já uvažuju že bych něco napsal ale říkám si má to vůbec cenusm15 No já doufám že bude nějaká lepší akce protože když ne tak tam stejně skončím. Takže nebudu moc buzerovat ale jinak tak btw kdysi to byl frajer ale ted OMFGsm15

Edit:jinak kdyby se jmenoval Marco neví tak to na něho sedí víc:D

Nemo
    Člen

presne komu se to nelibi tak neremcejte a nikdo vas tam nenuti ani jit……. a presne Markus ve fabru tak to je super …….

Sonique
    Člen

Nevím, co teď Marco V momentálně hraje, ale takovej nehoráznej vrz si rozhodně nechám ujít sm4

TIGI
    Člen

Pokud vas ta akce nezajima tak se prosim k tomu nevyjadrujte. Nepotrebuju aby jste tu urazeli meho nejvetsiho favorita. O tom ten topic neni.

tracidek
    Člen

2 M1chl: Věř tomu,že to „tupé mlácení“ bude bavit plný klub jedinců!!![img]http://img.libimseti.cz/s/!465!.gif[/img]

iamek
    Člen

Tesim se 🙂 … Zakalime !

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 105)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.