Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Marco V – Sasazu – 25.9.2009
- Toto téma obsahuje celkem 38 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
TIGI a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17. 9. 2009 v 17:44 #140774
Amoondre
Člen[quote Anonymní uživatel]Pekne datum. Sak je uz volne 🙂
A nechapu lidi co za djs typu Schulz, Marco V a spol daj 750,-Kč. Občas si tukam na celo. Pak tu ma existovat nejaka klubová scena 🙂
Klubovou scenu si delame sami a timto ji rozhodne nepomahame :)[/quote]Jen proto, ze ty na to nemas, nebo nejsi ochoten dat, protoze je to moc neznamena, ze tohle kazi scenu ….2. 7. 2009 v 14:23 #133877Sq4Raa
Člen[quote iamek]Jsi ho udelej 😛 ...[/quote]
Jsi? Opravdu? Proboha sm6
26. 6. 2009 v 19:13 #133357pokoko
ČlenPlně souhlas deivis a hellman…..Taky mi je špatně když někdo dělá akce za jediným účelem a to jenom zisku. A navíc 100% si více užiju undergroud party není nad tmavý klub skoro bez světel a super hudba:)…Neříkám luxus je luxus to je jasné podle mě kde to bylo nejvíc zmáklé byl dopler. Byl to luxusní klub a taky super akce a zajímavé jména. Kdyby byly Pure dělané jako BT tak bych mlčel ale Pure je úplně někde jinde. Jsem rád že pomalu ale jistě se tomu trancu přestávám věnovat. Každopádně pokud bych trance začal poslouchat až nyní tak bych do klubu nekde mimo Ovu vyjel 2x do roka
26. 6. 2009 v 18:57 #133355iamek
ČlenJsi ho udelej 😛 …
26. 6. 2009 v 18:27 #133346majklhauske
Člensm6 každej thread o nekom kdo tu už byl a pokaždý ty samý plky
já chci mít váš čas..
26. 6. 2009 v 17:14 #133337Anonymní uživatel
HostOmyl kamaráde. Žádná nenávist v tom není a není v tom ani nic jiného. UM dělá byznys – jiní dělají více hudbu. Dělají osvětu. Já aktuálně nedělám nic. Jen objíždím akce jako DJ a rozjíždím pár nových projektů.
A ještě jedna věc. Klobouk dolů před tím co UM dělá, jen to chce více, než neustále to samé co tu bylo milionkrát za daleko méně peněz..
Btw ještě poznámka pod čarou. Ani jednou sem zde nic nenapsal, když mě UM udělala stejný termín jak E-motion a že jim bylo. Kromě všeho všechny PURE 🙂 Tak v tom prosím tě nehledej nic jiného.. Já bych tu E-motion udělal klidně i protí této PURE. Mám to totiž jinak ..26. 6. 2009 v 17:10 #133336Anonymní uživatel
Neaktivnísompet: dovolim si odpovědět, ikdyž to na mě mířený neni, on na nikoho špínu nehází, ale vysvětluje, dokonce to i sám říká. klasicky se tu projevuje něco, že někdo šáhne někomu druhýmu na píseček a místo, aby se onen třeba i přiučil (jakože deivis sice neni „trancer“, ale furt je to člověk, kterej stojí za jednou z největších českejch klubovek, nutno dodat že trancovou), tak se začne čertit.
26. 6. 2009 v 17:07 #133334Anonymní uživatel
Neaktivnídeivis +1
ale ještě pod to chci napsat, že tady nikdo nebrečí nad pure. říkám to furt dokola, ta akce má smysl a má svoje publikum, ale ani zdaleka nezaplňuje díru v českejch klubech a klubingu obecně, proto to neni akce pro spousty lidí. a scénu nezachrání, spíš naopak, jak píše deivis. ondro b, tobě se třeba líbí chodit do klubu mezi high society, ale mně se to docela příčí, protože to neni o hudbě, ale o módě, stylu atd, připadám si jak na přehlídce. um respektuju, udělali obrovskej kus práce a maj jasný cíle, je to jejich byznys, nic víc, nic míň.
26. 6. 2009 v 17:05 #133333sompet
ČlenBy mě zajímalo Deivisi, co Ti v posledních dnech UM udělala tak hrozného, že se tady na ně snažíš házet špínu jak jen to jde. Nevím no, vždycky jsem bral tvoje názory a rád si četl tvoje přízpěvky, protože se v nich člověk dozvěděl něco zajímavého (neříkám, že i v těch posledních nic zajímavého není) jen mi tady z toho vyznívá hodně (možná trochu zbytečné) nenávisti…ale to je můj názor a ty jsi zase řekl ten svůj…
26. 6. 2009 v 16:49 #133329Anonymní uživatel
HostOndrab – přesně 3 násobek 🙂 Pokud to chceš vědět přesně. Ale 4 Strings nepatřil mezi nejdražší DJs na E-motion 😉 Nejdražší byl JoC, kterej je tak o 1500 euro levnější než Marco V, když už teda máš potřebu srovnávat.
A když už srovnáváš tak cena v předprodeji 200 na místě 250. Relativně to souhlasí až na jednu zásadní věc a to kapacita. Když vezmeš guestlist nemožnost VIP vstupu pro ty prdelky a buzíčky, kteří si říkají celebrity tak ve finále zjistíš, že to je prostě jinak.
Osobně dle mě se dá jít i jinou cestou než vozit esa typu Marco V (podesáte v ČR z toho dvakrát na akci za cenu 150kc v předprodeji), Schulz (po 7mé v ČR) atd.. Jsou i jiné cesty. Menšího zisku, ale vzdělávání publika, tvoření klubové scény a chystání si publika na chození na megaakce. Toto bohužel UM neumí. UM dělá obyčejnou byznu a na lidech jim hudebně extra nezáleží. Vše mají o show, celebritách, bombastické neúměrné kampani a pozlátkách na které se lidé chytají. A řeknu ti jednu věc. Toto nikdy nebyl můj cíl. Kdo začínal na clubingu tak ví že toto je prostě shit.
Ale abys mě zase nechytl za slovo, nezávídím jim nic, ani trošku. Každej má clubing někde jinde. Já ho mám od začátku více o undergroundu a hudbě a ne o těch pozlátkách 🙂
Věřím že se UM bude dařit, navíc se silou sponzorů co mají mají tyto akce dopředu zaplacené a už jen vytváří zisk..
Kdybys chodil na akce od 98 roku tak možná pochopíš co tím myslím.
Klubová tranceová scéna v ČR neexistuje a nikdy neexistovala .. A jedna akce PURE ji nezachrání, protože toto není klubing, ale ždímání peněz..26. 6. 2009 v 13:33 #133294ondrab
Člendevis:co me bylo receno, tak Marco V si bere za hrani asi tak 4-5 nasobek toho co te stal 4Strings ;)..coz si myslim, ze urcite neni malo….
taky nevim co porad remcate proti Pure..driv se sem nevozili znama jmena a vsichni remcali, ze tady nehraje nikdo poradnej..ted se sem vozi kazdej mesic a kazdej remca, ze to je vohrany…bud vas sere, ze to nedelate vy a nebo proto, ze vam to ubira potencionalni navstevniky…ja daleko radeji pujdu do peknyho klubu s kvalitnim zvukem, nez do zahuleny „andrgrandovy“ diry, kterou by tady z vas mnoho lidi asi ocenilo…ano je to tam drahy, chodi tam vyssi trida, UM na tom pravdepodobne hodne vydelava, ale pokavad je o to zajem, nikdo jim nemuze vycitat ze to delaj…tak prestante porad brecet..peace
26. 6. 2009 v 10:05 #133268Anonymní uživatel
HostMarco V stojí za 750,-Kč těm pár lidem co ho žerou. Další zbytek přijde na pozlátka, na to že si UM platí reklamu na super.cz a na to že ve VIP budou celebrity atd..
Toto není klubing. Klubing je o něčem jiném. Toto je normální byzna a to jak co nejrychleji shrábnout balík. Osobně mě to neoslovuje a nikdy jsem nedal v CR za klubovku tolik penez. Jak zde píše Hellman, vypalit oci mohu na solarku a zvuk dobrej mam i ze sluchatek.
Osobně bych nemel nic proti kdyby cena byla treba 350,-Kč. Ale jde o to že toto je presne to co ku*vi scenu a melo by se proti tomu neco delat.
Treba udelat jinou akci 25.9. 🙂
Btw Marco V není extra drahy DJ. Pri cene 750Kč ho zaplatí cca 200lidí.. Dalších 200lidí zaplatí klub a reklamu..
Klubová scena v CR je v prde*i. A tranceová uplne. Ta proste neexistuje..26. 6. 2009 v 3:21 #133263Anonymní uživatel
Neaktivnídkdave: přečti si, co napsal deivis, to je to, co proti tomu věčně máme.. mně je nějakej šulc s prominutim u prdele, z takovejhle djů sem odrostl už před nějakym pátkem a pořádná klubová scéna tady prostě neni.. a dávat 8 kil za to, aby do mě celej večer pražil světelnej park o výkonu poloviny slunce a abych se mohl dívat na celebrity ve vip balkonku a navrch poslouchat furt dokola ty samý songy hraný akorát pokaždý jinym djem, to už de mimo mě
a konec ot srajd, marco v za to asi stojí, ale mě tohle prostě neoslovuje26. 6. 2009 v 2:44 #133262pokoko
Členja mam to že když lidi budou stale chodit na tak ohrané jména za tolik peněz tak se ty jména tady budou stále opakovat protože proč by UM riskovala….A dále když se tak dívám pomalu jediná clubovka je Pure to jsme to dopracovali.
26. 6. 2009 v 0:05 #133251dukelak
Člennad 300 (+-) za klubovku v ČR jsem nikdy nedal a asi nedám…beztak nechávám dýška na baru sm2 by mělo stačit
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.