TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Marco V – Sasazu – 25.9.2009

• Toto téma obsahuje celkem 38 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel TIGI a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 39)
  • Autor
    nexxie
    Člen

jo sice se mi tech 750 zda taky hodne.. ale taky v ty cene platis komfort klubu (nemam ted na mysli nejdrazsi listek na svete 😀 ).. ale luxusni zvuk, svetla, klimatizace, zachody.. to vsechno je v tom

DjDkD@ve
    Člen

to deivis_, iamek, hellman, gigidagia, pokoko:

Minimalne ta s Markusem za ty prachy fakt stala, mela vsechno co klubovka ma mit.
    Nevim jestli tu nekdy predtim hral Glen Morrison, dle meho tu hral poprve, Markus predvedl vyborny set (to ze tu uz nekolikrat hral mi opravdu nevadi a priste pujdu zase), atmosfera byla taktez paradni, lidi v pohode, prostredi na urovni, tak nevim co furt mate………

pokoko
    Člen

+4

souhlas……a hlavne lidi jsou chuji

GiGiDAGia
    Člen

+3

takhle se určitě brzy objeví konkurence (nebo nějaký náznak něčeho…), jenže to bude moc levný 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

+2

iamek
    Člen

deivis : +1

Anonymní uživatel
    Host

Pekne datum. Sak je uz volne 🙂
    A nechapu lidi co za djs typu Schulz, Marco V a spol daj 750,-Kč. Občas si tukam na celo. Pak tu ma existovat nejaka klubová scena 🙂
    Klubovou scenu si delame sami a timto ji rozhodne nepomahame 🙂

Jules
    Člen

[quote Dolikus1]nexxie: tak Burák jako rezident by tam asi měl bejt,nemyslíš?sm2

jinak návštěvu zvážim...jestli to bude zase 750,což asi bude..tak spíš jen pokud někde seženu levněji.[/quote]

trochu tu tvou verzi upravim: Burian jako rezident tam být musí, ale bejt by tam neměl 🙂

Ajinka05
    Člen

sm5Já jsem jasná, ale to sem vůbec psát nemusím

Muff
    Člen

[quote Hanny]Pokoko: ty mají informační hodnotu aspoň o tom, koho tam potkáš. [/quote]

Informacni hodnotu o tom koho tam potkam to muze mit maximalne az v den akce, ale do te doby se to jak je tady na foru zvykem jeste 10x zmeni a v den akce tam bude potom tak polovina tech co to tady napsali takze v tomhle souhlasim s pokokem.

TIGI
    Člen

[quote Hanny]Pokoko: ty mají informační hodnotu aspoň o tom, koho tam potkáš.
    [/quote]

Nečekal jsem že to někdy řeknu. Ale souhlasim stebou :o)

Klaptcha: Raději budu poslouchat své oblíbené stejné jména než řeči.

DjDkD@ve
    Člen

No nevim, nevim…….
    Marco V neni zrovna muj salek caje, nicmene o tom budu premyslet a treba se preci jen odhodlam sm15

pokoko: přání tigiho je mi svaté.. (ostatně jako každého zakladatele fora) tzn pokud psal že si máte nechat kecy (i když teda bylo jasné že vás to spíše nakopne k tomu to psát) tak si je nechte …

popravdě jestli lukin nebo ty nekdy zamíříte do sasazu tak sním svůk klobouk ten klub je moc velkej (a drahej) na to aby se tam vozily nizkorozpočtový jména.. zvyknětesi hudba je byzna a v současnosti dost velká jiný to nebude … jinak nejak nechápu co si tím z (24. 06. 2009 00:01) chtel říct.. bo stejně jako nekteré nezajímá „jo super budu tam“.. tak někoho nezajímá „už zase“ … popravdě já se divím že vás to ješte baví …

„howg“

Hanny
    Člen

Pokoko: ty mají informační hodnotu aspoň o tom, koho tam potkáš.
    Ale bez toho vašeho upozorňování, že se ty jména opakujou, by si toho nikdo nevšiml :D:D

pokoko
    Člen

Nechápu komu vadí příspěvky tohoto ražení. Zatímco příspěvky typu: Jo super budu tam FAKT někoho zajímajísm14

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 39)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.