TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Marco V v Bratislavě-16.6,Incheba

• Toto téma obsahuje celkem 15 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

zrovnatak twister v sam sharp mixu pls sm0

Newman
    Člen

dukelak: já mám kdyžtak celý rls Ron_Van_Den_Beuken-Timeless_(Keep_On_Movin)__The_Remixes-CDM-2004-UTE sm4

btw ten Vocal Mix má 12 MB sm0sm16

Palda61
    Člen

dukelak: mám Ron Van Den Beuken – Timeless (Keep On Movin) (Ron Van Den Beuken Vocal Mix) [07:28m/256kbps/44kHz] – ale není to 256.. má to jen 9 MB sm4

dukelak
    Člen

Beukenovo album též k sehnání sm2

>>> Asylem (Alcatrazz Anthem 08) sm5

jinak kdyby měl někdo full verzi RvdB – Timeless, ale vokálovou, Keep on movin‘ se to jmenuje…nechť dá vědět…a nechci radio edit sm4

Palda61
    Člen

Marco mě vždycky nudilsm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

klapča: hmm ta party má bejt za 3 tejdny a nikde ani stopy po nějakym promu.. tohle asi nevyjde

K1aptcha
    Člen

jinak 13. 6. je na tom samém místě Ron van den Beuken… http://www.ronvandenbeuken.com/
    tak sakra kdy bude i u nás? he?

Fox Mulder
    Člen

Flayer je děs, no.. sm3 I ten název party.. Holt ale všechny flayery nemůžou bejt super, no.. sm3

káčko
    Člen

Newman napsal(a):
    ——————————————————-
    > Marco V někdy hrál dobře? Já nevím, ale mě ten
    > chlápek strašně nudí, tohle s radostí vynechám sm4

?? co dobře… luxusně a nenahraditelně, ten zvuk pro měl byla docela alternativa od těch Buuranů a spol. Sety i tvorba pořád ujdou, závidim vám ho na SW:(

Jinak tenhle plakát vypadá jak nějaká pozvánka na školní diskotéku, včetně toho názvu.. a ještě ke všemu je to pivní festivalsm15 Ale tak aspoň Marco najde další fanoušky..

Fox Mulder
    Člen

Marca jsem slyšel na Combinations v Praze (2.11.2006) a hrál dost nesourodě.. Chvíli to rozjel, pak to úplně zastavil několikasekundovou pauzou a pak znovu rozjížděl, aby to pak po 5 minutách znovu utnul. Ten jeho styl jsem nějak nepobral. Tracky to ale byly dobrý, to zase jo a atmosféra taky.

komar
    Člen

Marco V mě taky vždycky nebavil, ale na TE hrál fakt parádně…proto čekám co předvede na SW, ale do Incheeby jen on by mě asi nevyhnal…

Armin
    Člen

Zavání to špatným date, ale jestli budu doma, tak proč ne, Marco zatím nesklamal 😛

K1aptcha
    Člen

„zajímavá“ je doba party: 16.00 – 02.00 docela brzo, ne? sm2

TIGI
    Člen

Jedéééééééém sm0

hoky
    Člen

tak Marco V letos na TE naprosto fantastickej set, kdybych neměl zkouškový tak bych asi jel

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.