TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mark Norman @ Entrance 3rd Anniversary! 10/10/2009

• Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lukin_ a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 63)
  • Autor
    deivis
    Člen

Myslíš že Fléda nevede klub, nebo co si myslíš že vede? A snaží se každé akci dát velkou podporu, aby lidé došli. Není nic horšího než prázdný sál. Btw zadat plakat na akci grafikovi je otazka tak 15 minut. Zadat banner otazka tak 5minut a napsat Karlovio otazka tak 2minut. Na to ze to byli 3 narozeniny si nikdo nedal ani tech 20 minut prace na to tyto zakladni veci zaridit..

Sicky
    Člen

deivis: Promiň ale to je blbost… 🙂
    Srovnáváš nesrovnatelné. Je rozdíl mezi organizací jednorázové akce (ať už klubovky nebo halovky) a regulérním provozem klubu.
    Pokud připravuješ jednorázovou akci, tak se soustředíš čistě a jenom na ni. Máš čas připravit kvalitní mediaplán a máš několik měsíců na to, abys mohl lidi masírovat.
    Pokud provozuješ klub, tak na tohleto čas prostě není. Máš 8 (ne-li víc) akcí do měsíce a nemůžeš každé z nich připravit takovou podporu. Musíš uvažovat v dlouhodobějším horizontu. Cílem je dostat a udržet klub v kladných číslech, jinak se ti nevrátí ani prvotní investice.
    Po určité době provozu zjistíš, jak se vyvíjí návštěvnost v průběhu měsíce a taky s jakou návštěvností (orientačně) můžeš počítat na jaký typ akce. Podle toho připravuješ rozvržení programu a vybíráš si akce, které mediálně podpoříš.
    BTW takhle to dělá i Fabric. Flyer je sice základ + pár spotů v rádiu, nicméně ne na každou akci je plakát nebo tiskovka! Taky neplatí to, že každá akce má svého manažera. To je přepych, který bys nezaplatil.

andre
    Člen

nemůžu si pomoct, ale z Roxy v tomto případě mi číší úplný amatérismus

deivis
    Člen

[quote TWElight]deivis , ty seš opravdovej generál po bitvě , kde se něco nepovede, zjevuješ se s ústy plnými mouder , zajdi občas mezi chlapy do hospody , budou tě milovat.[/quote]

Chodím tam a milují mě 🙂
    Ne teď doopravdy.. Možná po 7letech co děláš akce budeš možná vědět … A btw už i Henry Ford to o té reklamě řekl dobře 🙂 Nechtěl vědět kolik peněz dává do reklamy třeba Apokalypsa, a další akce.. Možna tolik (pokud pracuješ) nevyděláš ani za rok.. Btw E-motion dává do reklamy na jednu akci cca kolem 40.000,-Kč.. To jen pro představu. A víš proč? Abych nemusel být po bitvě generál a hledal chyby jinde a ne u toho jak sem odrbal reklamu..

TWElight
    Člen

deivis , ty seš opravdovej generál po bitvě , kde se něco nepovede, zjevuješ se s ústy plnými mouder , zajdi občas mezi chlapy do hospody , budou tě milovat.

deivis
    Člen

[quote Sicky]deivis: Pokud děláš jednu akci za x měsíců, tak jí můžeš připravit masivní kampaň, jak říkáš. Pokud bys byl majitelem klubu, tak to prostě udělat nemůžeš, protože takových akcí musíš připravit 8 za měsíc! Absence flyeru sice neomlouvá, nicméně pořád je to pro ně jedna akce z mnoha. A mít neustále plný klub je spíše zbožné přání majitelů, které má ale do reality daleko.
    Jinak souhlas s Payou. Na Corderoyovi bylo taky jen pár lidí, takže na souběh akcí se vymlouvat nedá.[/quote]

Promin ale to je blbost… 🙂
    Mrkni se na Fabric, Flédu a jiné kluby, které mají akcí třeba 10 a více za měsíc a na všechny mají nejen flyery, ale vesměs i plakáty (minimálně Fléda). Možná to je ale tím, že každá akce má svého managera, který toto řeší. Osobně bych si nedovolil neudělat na akci plakát a také nevylepit. Toto je dle mě základ reklamy v dané lokalitě. A to nemluvím o bannerové a informační (tiskovky) reklamě.
    Neudělat ani jednu věc z toho, tak to prostě pak takto dopadne. Nevím proč to neudělali, do hlav jim nevidím, asi to nepotřebují, ale pak to třeba vypadá obdobně.
    Jinak počet lidí (takovýto) mohl být i s reklamnou, ale aspoň by člověk měl dobrý pocit, že pro to něco udělal. Takto ho mít nemůže. A pokud to jsou 3tí narozeniny Entrance, tak o to hůře. Kdo o tom věděl? Tady těch 10 lidí ? … hmm..

Sicky
    Člen

deivis: Pokud děláš jednu akci za x měsíců, tak jí můžeš připravit masivní kampaň, jak říkáš. Pokud bys byl majitelem klubu, tak to prostě udělat nemůžeš, protože takových akcí musíš připravit 8 za měsíc! Absence flyeru sice neomlouvá, nicméně pořád je to pro ně jedna akce z mnoha. A mít neustále plný klub je spíše zbožné přání majitelů, které má ale do reality daleko.
    Jinak souhlas s Payou. Na Corderoyovi bylo taky jen pár lidí, takže na souběh akcí se vymlouvat nedá.

Paya
    Člen

K1aptcha: tak trancer by proboha mohl sledovat, co se děje v Roxy, resp. u Michaela C, resp. třeba sem tam prolítnout můj naprosto pofidérní měsíčník na rejvu (aha, chápu, to už to nečtou ani tranceři 🙂 …

jo, a jen napůl souhlas … nejen masa … masa + někteří tady … jak jsem napsal …

Deivis: pochopitelně že bych nechtěl těch 5-6 jmen dokola … a ano, neudělat flyer, to je naprostý výsměch … bylo mi DJs dost líto …

deivis
    Člen

Paya – to nechtěl aby se stalo.. Jak by to zde vypadalo.. Ale dle me stačí na každé akci Schulz a je vyprodáno 🙂

Každopádně nemít na akci ani flyer svědčí o tom kam chtějí tu akci směřovat. Dle mě je flyer a reklama základ. Osobně bych si nedokázal bez masivní reklamy představit akci. Nebo možná dokázal, ale beze mě, protože koukat na 100 lidí by mě fakt v tak velkém sále nebavilo a osobně bych se styděl postavit DJe před prazdný sál, kde je hrstka lidí.. (samozřejmě jen v případě kdy bych se na to vy**l tak jak v Roxy). Třeba ale už nemají chuť cokoliv dělat.

DjDkD@ve
    Člen

to K1aptcha:

Tak minimalne ti „kritici“ co volaji po neokoukanych jmenech a chodi na toto forum o tom vedet museli, kdyz tu to tema vysi uz tydny a prehlednout se teda nedalo (zas tolik temat tu neni)………

K1aptcha
    Člen

jaká odpověď, když teda nebyla absolutně žádná promotion sm2

a určitě chtěls říct „masa na nic jiného nechodí“ sm3

TIGI
    Člen

[quote Paya]dokonalá odpověď na ty řeči, které zde někteří mají proti vožení stejných jmen sm4

být promotérem, nevozím nic jiného než 5-6 jmen dokola, na nic jiného nechodíte sm4

btw nechápu, jak Roxy nemůže udělat flyer sm8 a propos, zdravím všechny, co byli sm14[/quote]

+1

já zvládnul v pátek Corderoye a v sobotu fandit repre i roxy, ale souhlasim s Dolikusem
    jinak samozřejmě flyer je základ, opravdu krom stranek roxy a tady topicu jsem nikde nic neviděl

Paya
    Člen

dokonalá odpověď na ty řeči, které zde někteří mají proti vožení stejných jmen sm4

být promotérem, nevozím nic jiného než 5-6 jmen dokola, na nic jiného nechodíte sm4

btw nechápu, jak Roxy nemůže udělat flyer sm8 a propos, zdravím všechny, co byli sm14

scorn
    Člen

a co řikal michael c?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 63)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.