TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Markus Schulz – Future Cities (Transmission 2010 Anthem)

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

[quote Dolvich]nějak tomu chybí drive, toto přeci není anthem trance[/quote]

zaplatpanbuh za to… normalni pecka ktera slape a hodi se mi k tomu 🙂

nexxie
    Člen

nevím co blázníte, po poslechu Do You Dream přece nemůžete čekat nějakou energickou pecku.. Kdyby tahle věc byla na albu, tak bych ji zařadil k těm povedenějším, rád si na něj zapařim sm4

Anonymní uživatel
    Host

Možná to není ta klasická trance anthem, ale sedí mi to k letošnímu motivu TM – Future cities…pokud nám má TM přiblížit vizi budoucího života, tak já sem s tímto trackem spokojen – vize budoucnosti mam většinou spojené s depresí a temnotou (nejspíš díky sci-fi literatuře:D ) – a Schulzovo track tohle splňuje – je temnej a depresivní – takže 9/10.

Anonymní uživatel
    Host

Hral to i v poslednim GDJB, take se mi to libi vic nez NW. Myslite ze W&W budou hrat jako posledni?

Sunrise
    Člen

Na první poslech mě to trochu zklamalo, taky bych čekala něco víc strhujícího, obvzlášť když jde o TM, kterou Markus tak zbožňuje (i když po dlouholeté spolupráci kdo ví, jestli ještě…). Ale v traileru nezní špatně a pokud se tam k tomu přidají nějaké prskavky a podobné efektíky, mohlo by to hnout v základech…

Dexx
    Člen

Není to zlé. Též se mi to zamlouvá víc než NW.

Dolvich
    Správce

nějak tomu chybí drive, toto přeci není anthem trance

Anonymní uživatel
    Neaktivní

myslím, že docela povedená hymna…na první poslech se mi zamlouvá o něco víc než adagiovskej New World

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.