TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Markus Schulz – Los Angeles ’12

• Toto téma obsahuje celkem 32 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rado a poslední změna proběhla před 12 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)
  • Autor
    Chelseaplayer
    Účastník

Nechtel by nekdo privezt toho mladocha Khomhu konecne do Cr?Sice je to trosku z ruky,ale co uzsm13

Anonymní uživatel
    Host

Tak mohu říct, že super kompilačka, Prague minulý rok se mi rozhodně tolik nelíbila. Jen Quantum Mechanics mi přijde že je z velké části inspirována z Do You Dream od Markuse:)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no na kompilačku jsem se docela těšil po těch ukázkách…a taky nezklamala, hlavně cd1 je povedené:

Disc 1:
    01. San Andreas Soundlab – Hollywood Boulevard
    02. Danilo Ercole – A Man with Two Names to je start jako prase, výborné intro a fantastickej hypnotickej track od Ercoleho 9/10
    03. Wellenrausch – Million Miles to Run aj ty vokály tam nemuseli být 6+/10
    04. Klauss Goulart – Sweet Little Pepper trochu mi to připomíná Reboot, ale jinak fajn 7+/10
    05. Rebels Without a Cause & York – Red Violin další hypno řacha, podobně jako Ercole 7+/10
    06. Basil O’Glue – Doublespeak Effects typickej Basil, hodně , fakt hodně temné 8/10
    07. Nifra – Dark Harbour kurňa tohle je šleha…ten beat a basovka, to je dusot! 9+/10
    08. Erick Strong vs. Dart Rayne – Shamballa taky dobrý, i když melodicky ne tolik přítažlivé jako předchozí track 7+/10
    09. Mark Otten – Hyperfocus po několik temějších klubových věcech trochu poklidnější track, i když se taky slušně rozjede 8/10
    10. Danilo Ercole – Quasar tvl tohodle producenta začnu sledovat, opět unikátní track 8/10
    11. Beat Service – Fortuna něco jako Outsider, takže klubové pojetí, uřvané synthsm chytlavá melodie 7+/10
    12. Styller – Quantum Mechanics mírně chaotický track, i když určitě ne špatný 6+/10
    13. Markus Schulz – Bolandish mno a celkově docela temní první cd je zakončeno jak se patří temným až depresivním trackem 7/10

Disc 2:
    01. San Andreas Soundlab – Avalon
    02. Arnej – We Unite hodně podobný jeho předchozím produkcím, takže fjn, ale čekal bych ještě víc od takové kapacity 8/10
    03. KhoMha – Mind Gamer techy nálož 6+/10
    04. Rex Mundi – Shocking Blue ten hlavní motiv mi teda moc nesedí, to je docela takové cheesy na Mundiho, jinak to jakože jde 7/10
    05. Styller – All That Remains (Basil O’Glue Remix) ne až tak dakr, jak bych u Basila čekal, fajn 7+/10
    06. DNS Project – Recapture podle očekávání kluová turbulntní vrzka 6/10
    07. Mr. Pit – Pole Position taky takový klubový noisy track 6/10
    08. Aaron Camz – Aqwa vrčící synths, další klubovka, cd2 mě zatim tak nebere 5/10
    09. Omnia & Ira – The Fusion jo tak tohle je samozřejmě hitovka celé kompilace 10/10
    10. KhoMha – Artemis wow parádní pianové pasáže, jinak je to ale další klubová drť 🙂 7+/10
    11. Rex Mundi – Opaque další nezvykle noisy track od Rexe? 7/10
    12. Elevation vs. Grube & Hovsepian – City of Angels no konečně taky nějakej pořádnej trancy track na cd2 8/10
    13. Ercola featuring Annie – Follow Me (Rex Mundi Remix) to už je trošku typičtější Mundi produkce, hlavně ta temná basovka, jinak je to ale docela nezáživné 6+/10
    14. Mr. Pit – River of Hearts (Outro Mix) Mr Díra napodruhé a asi lépe, taky taková ta typická klubovka, je to celkem melodické, takže ok 7/10

Je mi jasnej záměr…cd1 mělo být temnější, poslechovější a mě sakra sedlo, většina tracků zní dost originálně a určitě si poslech prvního cd hned několikrát zvopáknu 8+/10
    cd2 je o poznání klubovější, uřvanější, místama mírně techy, kdyby tam nebyly ty 2-3 dobré věci, tak by mě moc nebavilo ale…7/10

Hunter
    Člen

tak musim rict ze to spatny nakonec nebylo, nasly se tracky co me tam bavily ale aji takovy co mi tam vadily – tracky s w&w synthem a jeste tracky co se tam nehodily – Omnia & Ira – The Fusion, tam to bylo uplne mimo…

Anonymní uživatel
    Host

Tak jsem se dočkal…. zítra jsou druhé Vánoce sm5

rado
    Člen
    rado
    Člen
    rado
    Člen
    rado
    Člen

Emery?

Hunter
    Člen

Elevation vs. Grube & Hovsepian – City of Angels by sloooo sm11 a samozrejme jeste KhoMha – Mind Gamer

rado
    Člen

Jo jo, fakt ma potešilo že som sa to objavilo v trackliste, nie je to tak dávno čo Schulz hovoril že sú tam nejaké opletačky s právami a pravdepodobne to nikdy nevydá, bolo by škoda nechať tak skvelý track zapadnúť prachomsm2

sheppi
    Člen

další track z kompilace, vokál nic extra, ale tu typickou „drive“ basovku od Rexe miluju sm5

Hunter
    Člen

ac sem velkym priznivcem CLHR soundu tak tohle pro me asi nebude uplne ono, chybi mi melodie a vetsi sofistikovanost, mozna se mi to casem zacne libit ale zatim to moc neplati, par kousku tam dobrych je ale za Prahou aspon pro me zatim o parnik pozadu, Fortunu bych neskutecnou bombou nenazval, na Outsider resp. Charged nema ani zdaleka a ten vypistenej w&w synth mi abych pravdu rekl leze celkem na nervy, paradoxne ten nejjednodussi track je pro me zatim ten nejsofistikovanejsi – Danilo Ercole – A Man with Two Names

rado
    Člen

Fortuna neskutočná bomba!

rado
    Člen
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.