TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Markus Schulz – Prague ’11

• Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Laucco a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 97)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

všichni jste kokoti a vyližte si prdele sm2

Kucas
    Účastník

blá blá zas a znovu sm15

Villon
    Člen

Gyzd: Díky za podporu, ale zase bych to neviděl až tak černě. Oni milují uplift, melodic a já miluji progressive a tech. Každý máme svoje 🙂

K1aptcha
    Člen

GYzd: abys nedostal ban za toho kokota sm3 narozdíl od tebe nejsem vulgární sm2

navíc podle tvé logiky se Villon tady taky snaží přesvědčit o své pravdě, např. věta: „[i]Ale Markus narozdíl od mnou vyjmenované seznamu nedělá žádné výdělečné komerční srajdy a myslím že narozdíl od nich nesedí ve studiu nepřetržitě, ale jen když na experimentování má náladu a poté vydává jen to, co uznává za dokonalé.[/i]„, kterou mimochodem pak vlastně sám částečně vyvrátí souhlasem ohledně The New World a Do You Dream a výskytem těch pár pop tracků na albu sm2

Villon
    Člen

Jo takhle, potom já Adagiovky docela rád 🙂 docela dost. 🙂
    Co se týče té komerce. Je pravda že udělat nekomerční album je asi téměř nemožný. Je pravda že na Markusovy poměry je vocalových tracků docela moc no 🙁
    Imagine a Mirage: od obou jsem dost očekával, o to více obě zklamaly. Zvlášť když vyšel úžasnej Full Focus, tak jsem myslel že Mirage bude album snů a ono nakonec houby 🙁
    Akorát mi furt nejde do hlavy, proč Armin dělá releasy z takových sr**ek jako Not giving up on love, nebo Drowning. Ani to This light between us není nic až tolik přepychového. Nevím našel bych na albu třeba Orbion, nebo These silent heart, který si myslím by jako singly uvítalo spoustu DJs daleko víc

Anonymní uživatel
    Host

Villon: těmhle kokotům něco vysvětlovat je zbytečné a navíc se tě ještě snaží přesvědčit o jejich pravdě..

K1aptcha
    Člen

Adagiovka myšleno jako typ tracku s takovym tim uřvaným synťákem, ale vzhledem k tomu, jak melodicky slabý a předvídatelný jsou The New World a Do You Dream, tak spíš negativně, přecijen tu už máme Adagio, Serenity, Sail, Generate The Wave a ani na jedno se to myslím nechytá
    jako je jasný, že se v hodnocení neshodnem, jen mi to album přijde docela dost komerční, už tim podezřelym počtem vokálovek a potlačením trance/progressive feelingu, k tomu Imagine nebo Mirage se to docela dost blíží

Villon
    Člen

Ještě jsem zapomněl dodat důležitou věc.
    Album Do you dream i Throuth become things ve většině hýří energií, já z nich prostě cítím to že Markus chce chytit posluchače za srdce. Narozdíl od konečních zpívánek Twice in a blue moon, nebo Kaleidoscope. Co si budeme povídat Imagine a Mirage od Armina také ukrutně zklamala a podle mě těm Markusovým nasahají ami po kotníky.

Villon
    Člen

Away – je trošku nuda, ale určitě ne popík
    Rain – nejlepší song alba, nevím zda pojmem Adagiovka myslíš klad či zápor¨
    Dark heart waiting – taktéž v tom neslyším popík
    Do you dream – na to jak to bylo provařený docela nic moc, ale určitě ne nic katastrofálního
    The same – pecka kterou jsi vynechal
    Last man standing – nudnej popík (souhlasím)
    Sureal – zpěv Any Criady mi teda vůbec nesedí, ale základ toho songu je moc dobrej
    Lifted – nudnej shit
    Perception – k tomu jsem se už vyjádřil
    The New world – Tahle věc je u mě jeden z největších Markusových úletů, ale docela kvalitně to zachránil Coldharbour remixem
    65,4 Hz – druhá nejlepší věc alba. Tahle mě fakt baví a těším se na remix Mr. Pita. Ještě jsme ho neslyšel
    What could have been – opět přemýšlím, tím co jsi myslel Adagiovkou. Mě to teda přijde jako docela zajímavý progressive
    Goodbye – zpívánka(souhlasím)

Bohužel se naše hodnocení trošku rozchází

Chelseaplayer
    Účastník

Proc???Takove hovinka zase..

K1aptcha
    Člen

album: Do You Dream -> Alpha State – intro, Away – popík, Rain – adagiovka, Dark Heart Waiting – popík, Not The Same – zpívánka, Do You Dream – adagiovka, Last Man Standing – popík, Surreal – zpívánka, Unsaid – popík do morku kostí, Lifted – zpívánka, Perception – coververze s vokálem, The New World – adagiovka, Lightwave – zpívánka, 65.4 Hz – pomalej uplift, What Could Have Been – adagiovka, Goodbye – zpívánka
    Perception: jen mi de o to, že se jedná o coververzi na Cass & Slide – Perception, do toho by asi vyloženej producent nekomerčák/experimentátor taky nikdy nešel sm3

Villon
    Člen

The New world a Do you dream souhlasím. Ty také moc nemusím. Jinak teda nevím které album je na půl popíkový 🙂 to mi prosím objasni a co se týká Perception? Tam si dovolím odporovat. Perception u mě je věc se kterou se dá experimentovat jak v mashupech, tak přímo za mixážním pultem a pokud tuhle věc nepovažuješ za undergroundovou, možná by jsi si jí měl pustit ještě jednou trošku hlasitěji a představit si jí zakomponovanou v nějakým setu 🙂

K1aptcha
    Člen

a jelikož třeba mezi The New World a Do You Dream neni skoro rozdíl a nápadně se podobaj anthemovkám/adagiovkám od Armina nebo Generate The Wave (jenže je to několikrát slabší), tak tady si asi vybral zrovna slabší chvilku během toho nekomerčního experimentování, co? sm0 a půlka alba zpívánková/popíková, to taky zrovna underground přístup není… a jako třešnička na dortu – Perception jako coververze na klasiku… vážil bych slova sm3

Villon
    Člen

Nexxie: mám pocit že jsi ne uplně pochopil můj příspěvěk 🙂

Myslím že já opravdu nejsem ten, kterýmu by jsi musel vysvětlovat rozdíl mezi DJingem a produkcí. (:
    Takže abych to objasnil. Markus u mě je naprosté numero uno planety a předčí i taková jména jako jsou v seznamu v ohledu na DJing.
    A co se týče produkce, tam bych ho sice nevyšvihoval na mety nejvyšší, protože po světě chodí nespočet úžasných, talentovaných producentů. Markus a můj vyjmenovaný seznam bych řekl že nepatří do té absolutní top špičky. Ale Markus narozdíl od mnou vyjmenované seznamu nedělá žádné výdělečné komerční srajdy a myslím že narozdíl od nich nesedí ve studiu nepřetržitě, ale jen když na experimentování má náladu a poté vydává jen to, co uznává za dokonalé. Z toho důvodu Markuse řadím na daleko vyšší pozici než mnou vyjmenovaný seznam 🙂 Proto je u mě hrdina a proto ho tak žeru 🙂

P.S:: mnou vyjmenovaný seznam samozřejmě tímto nechci nijak schazovat, všichni jsou něčím výjímečný a všem patři pokora za jejich celožiivotní práci 🙂

nexxie
    Člen

Villon : Je rozdil mezi DJingem a produkcí.. Taky mam jeho sety a kompilace rad, ale co se tyce produkce, tak tam myslim ze uz nejakej mesic (rok) plne zapada to toho tvyho seznamu mezi ostatni.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 97)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.