TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Markus Schulz – Prague ’11 @ SaSaZu, 12.2.2011.

• Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 13 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 156)
  • Autor
    Michal
    Účastník

Slysel jsem info od znameho, nevim co je na tom pravdy, ze markus prijel nejak pozdejc, a pohadal se nejak s nekym z UM, proto zacal hrat pozdejc a pak mu nedovolili hrat dyl…. Kazdopadne byl pekne nastvanej Markus, ani na Twitteru se pak o akci nezminoval, jen ze si dava kafe ve Starbucks, tot vse. Trosku divny ne? Kdyz na twitteru psal ze tato akce bude hlavni event vikendu a ve vysledku vychvalil jen akci o den driv v Budapesti. Treba uz nebude na TM 2011 19.11. Vaše nazory na jeho nepochopitelne ukonceny set / temer zadne dojmy z akce na jeho Twitteru?

Teskotom
    Člen

Lidi poskakoval tam po podiu takovej chlapík s kamerou,nevíte z jakého servru to bylo?:)

Teskotom
    Člen

Nehrál náhodou Poliak něco s burianem? Vltavu? nebo se pletu:)

dejvis: promiň sm15 já se těším, neboj… sm3

Gizmo
    Člen

Tak jen rychle :
    + lidi
    + atmosféra
    + projekce
    + světla
    +Olaf – mám ho jako člověka strašně rád a o5 předvedl, že je velmi skromný – jak se ptal jestli by nemoh nahoru do VIP mě vážně pobavilo :-))) …

-bary – WTF ? jak je možné že na jednotlivých barech byli 2 lidi max a to jsem několikrát zaznamenal jen jednoho (sklo nosiče nepočítá) rekord 35 minut do koupě drinku – a to jsem vždy „nenápadně“ foťákem na bar a většinou to i zabralo – byli tací, co tam fakt stáli jak pecky leta letoucí…

-zvuk od půlky dál – potvrzuju, že na levé straně se mi zdálo že cosi odešlo a zvuk byl rozhozený a pak přebasovaný …

– (moje blbost) Fotka s Markusem mi není přána – o5 několik nafocených ale já jsem se k němu nedostal …

Celkově akce 8/10 – z toho ale minimálně 3 body za lidi a atmosféru…

jo a ještě moje … [url=http://www.rave.cz/fotky/15088/gizmovy-fotky-z-prague-11-release-party-s-markem-schulzem/]FOTKY[/url]

[img]http://www.rave.cz/data/2011/02/fotky/15088-gizmovy-fotky-z-prague-11-release-party-s-markem-schulzem-gizmo//99.jpg[/img]

Sigix
    Člen
    Anonymní uživatel
    Host

[quote Star_Guitar]
    Jedem na Intensive, děcka. Tam maximálně vypadne proud sm15[/quote]

Proud nevypadne. Od doby co mají celý spodek (komplet sklepy) tak mají všude nové pojistky. Proud tam nevypadl už dobré 3 roky 🙂

Michal
    Účastník

Taky pridam svoje dojmy z akce:
    Prisli jsme pred klub v 22:30, na parkete jsme byli v 23:20, v te zime to nebylo prijemny cekani, ale co uz 🙂
    Wippy: stihl jsme poslednich 40 min setu , kdyby byl lepsi warp-um DJ pred Markusem, mrzelo by me ten cas ve fronte mnohem vic
    Markus: pro me nejlepsi set od nej, samozrejme nepocitam – li ten konec do ztracena to me hodne nastvalo, jak je mozny , ze se zkrouhne cas hlavni hvezde? Mohl prece Polika hrat od 5:30-6:30, a nebo klidne jen do 6, ale ubrat Markusovi přes 20 minut to jsme teda nepochopil – btw vsimli jste si ze na Twitteru Markus psal jaka byla akce v Budapesti den predem, a o Release party ani ne? Myslim, ze ho to taky hodne nasralo takovy jednani, vubec se mu nedivim, a nechapu jak si tohle mohli dovolit 🙁
    Vzhledem k tomu ze za to Markus nemohl , tak pro me 1 z nej akci, tenhle Markusuv sound fakt muzu.
    Samozrejme skoda ze nebyl lepsi zvuk, loni na Pure bylo Funktion One. Jeste ze jsem si vzal Etymotic 🙂
    Bary – nastesti problem s vracenim jsme nemel, taky jsme bral vzdy Redbull + vodka + pivo / matonni za 200 Kc, ale to cekani nekonecny, hlavne na leve strane, na prave to bylo lepsi, celkove organizace nic moc, ale na to ja vzdycky kaslu kdyz je dobra hudba
    Poliak: nehodnotim, na toho uz nebyly síly parit, takze jen z poslechu – hral i mnohem hur, porad lepsi jak Burak 🙂
    Stage byla jak takova mala verze main stage z PI 🙂 Fakt hezky to vypadalo
    Celkove secteno podtrzeno luxusni akce!
    Jen takova mala anketa : kolik jste cca utratili za obcerstveni za tu noc? 🙂 Zisk z baru jde SasaZu nebo UM?
    UM maji mit letos minimalne jeste 1 nebo 2 klubovky , tesim se moc!

nexxie
    Člen

[quote Anonymní uživatel]joa kámoš ztratil nějakej ten kupon od svý bundy tak jim jí popsal i řek co je v kapsách a oni že za 2 kila je jeho tak jí tam nechal :D[/quote]

tak to jsem ještě nežral.. F**k Off SSZ sm18

No dobrý, tak když se posunul Schulz na půlnoc, aby ti, co stáli frontu venku, slyšeli i start, proč se stejnou logikou neposunul i konec jeho setu o půl hoďky? Mno? Pokud to tak vážně je, tak pořád nechápu které pako o tom rozhodovalo, všude se psalo že 5,5 hod. a najednou pět a set ukončený zničehonic a naprosto do ztracena.

Tím pádem samozřejmě souhlasím s Nexxem a spol. – kdo pozdě chodí, vystojí si intro u šatny, jeho smůla.
    Jestli na tohle UM bere ohledy a pak si samo odporuje tím posr… koncem… No comment. sm17

Tolik lidí z jiných zemí se sem tahalo a nakonec má UM z ostudy kabát…
    Zvuk špatně, bary naprd, klimoška nikde a hlavní hvězda má taky smůlu.

Jedem na Intensive, děcka. Tam maximálně vypadne proud sm15

Anonymní uživatel
    Host

2sexy: Myslim,že LOve is Darkness zrovna nic moc…moc zpievanky na můj vkus …u Sandera se mi spíš líbí,když hraje Renegade,Riff nebo Daisy to jsou libovky k němu jak dělaný :)))

mr.Majkl
    Člen

[b]Sigix[/b]: ano, triko Assassins Creed taktéž nezapomenu (frajer stál předemnou sm15). Jinak k tomu baru co píšeš, přesně tak.. za ty ceny by mohli mít aspoň dostatek… Taky jsem se potýkal s problémy..

2Sexy
    Člen

Tak se taky pripojim se svymi strucnymi dojmy:)

K memu nejoblibenejsimu klubu v Praze jsem dorazil priblizne po pul jedenacty a cekal me, stejne jako ostatni, prvni sok – fronta, ktera se navic temer nehnula. V ty zime fakt pecka. Po nekolika desitkach minut jsme se tedy presunuli dovnitr, kde me prekvapila dalsi silena fronta u saten, kterou jsem nastesti obesel tak, ze jsem si bundu nechal v aute… ale cekat tam dalsich 20 minut, tak to uz je trapas.. Jinak, proc u vstupu dostanu od hostesky pasku na ruku (Sensation ad sm12), kdyz ji pak ani nemuzu vyuzit k opusteni klubu?
    Diky skvele organizaci u vstupu jsem tedy zaslechl jen kratky zaver Wippenbergova setu a docela to uslo. Neocekaval jsem od nej po tom, co predvedl naposledy v Mecce, prakticky nic.. ale jak rikam, slo to:).

O pul hodiny pozdeji, nez mel puvodne zacinat, nastoupil konecne pan Schulz:). Priznam se, ze mi jeho novy styl uplne nesedi (viz posledni kompilace, pro me skoro na hranici odpadu… naopak predchozi album Do You Dream? absolutni pecka.. ), takze jsem mel opravnene obavy, jak zahraje. Nastesti Markus nezklamal a set me bavil od zacatku do konce. Nasly se i nudnejsi pasaze (zejmena poslednich cca 45min), ale jinak parada.. Jako nejlepsi moment v jeho setu mi prislo Sanctuary v Original Mixu od Garetha Emeryho.. Pri tomhle tracku mi proste behal mraz po zadech a v kombinaci se skvelou atmosferou, kterou tvoril jak Markus, tak cesti partypeople, jsem si znovu mohl uvedomit, jak moc tuhle hudbu miluju:).
    Jak uz jsem zminil vyse, obrovskym plusem byla [b]atmosfera[/b]. Evidentne cesti partypeople dospeli a vi, jak se maji spravne bavit.. Velkej „palec nahoru“ a snad se podobni lide objevi i na Trance Fusion.
    Michala Poliaka asi nema smysl moc hodnotit, hral fakt skandalne, to ho hrani tehle „hudby“ vubec bavi?:). Zase na jeho obranu, zahral prekvapive Love is Darkness od Sandera, takze alespon tim potesil:)

A ted nejake zapory…
    – Bar a obsluha: Vzdycky jsem byl v SaSaZu spokojenej. Co jineho se taky da ocekavat od takto luxusniho, moderniho klubu. V sobotu jsem si vsak pripadal jak nekde uplne jinde. Barmani byli pomaly, bylo jich malo, nestihali, a navic nevraceli kolik meli – pry jim dosly drobny a zaokrouhlovali tak smerem nahoru. Navic byli i zmateny – kamarad si napriklad dal redbull za 75 a platil dvoustovkou. Dostal zpatky do ruky nejaky drobny a diky tlacenici u baru neresil, kolik mu vratila, proc taky. Samozrejme o par metru dal pote zjistil, ze mu vratila 20Kc. Seriously wtf? Nepoznavam ten klub. Aspon ze to Mojito bylo jako vzdy vyborny:)
    – Dalsi veci bylo sileny horko.. je fajn, ze vsude nad hlavama mame klimatizace, ale proc jsou sakra vypnuty? Nepochopim..
    – Jeste abych nezapomnel: Prebasovany zvuk. Ke konci to vypadalo, ze nejaka z beden odesla, vysledkem byl ne moc peknej sound.. ale jinak v prubehu noci parada.

I kdyz by se mohlo zdat, ze tenhle report neni uplne pozitivni, tak akce to byla fajnova. Po hudebni strance jsem si diky vykonu Markuse nemohl stezovat. S tou organizaci uz to bylo znatelne horsi, snad se klub polepsi a vrati se vse zase do poradku.
    Thats all : )

Jimmy-Gellar
    Účastník
    Anonymní uživatel
    Host

wippenberg nejnudnější set co sem v životě slyšel…markus krása žeru ho i podpis mám)) poliak good 100x lepsi nez wippenberg az na toho crazy froga a nirvanu..) byl sem 20cm od bedny a prislo mi to potichý a přebasovaný..až bedny praskaly..=žadná euforie :((po akci sem si normalně nasadil sluchátka a boží zvuk:) -po transmission sem nemoh tejden poslouchat protože tam byl zvuk tak obrovsky luxusní že sluchátka byly trapný..a hodně..) frontám sem se smál krásně sem to ošéfoval příchodem v mikině 🙂 ceny wtf? joa kámoš ztratil nějakej ten kupon od svý bundy tak jim jí popsal i řek co je v kapsách a oni že za 2 kila je jeho tak jí tam nechal 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 156)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.