Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Markus Schulz – Prague ’11 @ SaSaZu, 12.2.2011.
- Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
2Sexy a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
15. 2. 2011 v 14:17 #191574
Sigix
ČlenByl sem ve frontě kolem 30 minut, dorazil sem ve 21:15 info co tam kolovalo, ze to nestihli uvnitr uplne pripravit jeste, a proto nezacali ani v 21:30 poustet….
15. 2. 2011 v 13:24 #191571nexxie
ČlenTak já nevim, jedni píšou že lidi jsou UM u zadku a druzí zase že se Markus posunul protože lidi ještě čekali frontu.. Podle mě to kvůli frontě nebylo, parket už byl natřískanej o půl 12tý dost a nikdy jsem nezažil, aby se něco takovýho řešilo – prostě kdo pozdě chodí, ten měl mít podle mě smůlu.
15. 2. 2011 v 12:56 #191569krishke
ČlenCo vím, tak set nahráván byl, bude vysílán v rámci pořadu A State of Sundays na sirius xm. Jen je otázka kdy a jak velká část setu to bude. S trochou štěstí by mohl bejt celej a to už tuhle neděli, ale to je jen taková modlitba než ověřený fakt 😀
14. 2. 2011 v 22:45 #191544Anonymní uživatel
HostgarrlousANGEL: Souhlasim jednoznačně s tebou,kvůli tý vymrdaný frontě by začátek nestihlo x stovek lidí,proto to odložili páč zaplatit si Schulze a pak nestihnout začátek kvůli totálně nezvládnutý organiczaci je hodně smutný :)))
14. 2. 2011 v 22:34 #191543Jimmy-Gellar
ÚčastníkTak pro mě shrnuto zatím nejlepší klubovka.Markus zahrál luxusně a podle mých očekávání. Zazněli snad všechny tracky z kompilačky + plno dalších coldharbour tracků který miluju. Kdo čekal něco jinýho tak bohužel pro vás. já si to užil na maxïmum, Markusovo komunikace s publikem a jak siu to užíval prostě byla dokonalá. To bylo k hudební stránce. Co se týče ostatního, tak ta fronta byla úděsná dorazili jsme kolem 22:30 a už byla celkem dlouhá, po 30 min jsme se tam nějak dostali nakonec, když jsem viděl ty šatny a bary tak jsem taky ostatní litoval, tak jsem byl rád že kámoš měl VIP a moh jsem si tam k němu hodit bundu a když šel pro pití tak mi vzal taky bez front. Jinak dole k barmanům jak každej řiká přesně hrůza a dva děsy.
btw Markus řikal že bude set nahrávanej ale nevim jestli ho budou vysílat….určitě ne jako world tour to vim jistě, možná jen jak samostanej set an AH.fm co jsem slyšel ale to neni jistý.
Komplet videa ode mě budou tak zítra na večer 🙂
14. 2. 2011 v 20:57 #191530davvveetrance
ČlenCo myslíte,byl setík nahrávan ?
14. 2. 2011 v 18:42 #191516Anonymní uživatel
Hostnam sa pacilo,nebol problem s nicim,trosku ma prekvapilo,ze ked chces sediet tak musis vypit za 10 tisic,snazil som sa,ale neslo to,lebo sme boli len dvaja,hore to bolo skvele a aj dole sa dalo v pohode hybat,sasazu vam zavidime a urcite pojdeme znova
14. 2. 2011 v 17:04 #191512snek
Člentak nevím přišel jsem se sem mkrnout a napsat zážitek s párty a nestačím se divit jak to tu kritizujete. Do klubu jsem dorazil kolem 22hod, čekačka venku asi 15min, to se dalo, u šaten žádný větší zdržení. Wippenber ze začátku nic moc, ale ke konci už nás dobře připravil na Marcuse. Ten mě opravdu dostal, bylo vidět že do toho dává všechno, asi nejlepší set co jsem od něj slyšel, fakt klobouk dolů a vylepšil si můj názor na něj:) Atmosféra byla úžasná, to se u nás jen tak nevidí, tak mi chcete říct že všichni co jste tam řvali a skákali s rukama nad hlavou jste se špatně bavili? to mi neříkejte :))
14. 2. 2011 v 16:12 #191509Rendolf
ČlenChlape nebyl jsi tu jedinej na Ibize, byl tam odtud každý druhý, takže ceny známe, ale tady se mluví o Praze, ne o Ibize, v Amnesii, Privilege atd. neni problém nechat 200Euro za večer… ale jako voda za 100 je na Prahu celkem přemrštěná cena!!! A jestli máš na mysli akci Thuesday Amnesia s Garethem, Sanderem, a Schulzem, tak byla boží!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechápu, jak ti může Marcus přijít moc tvrdej…sm17
Nebyl by Marcusovo set???
14. 2. 2011 v 15:47 #191504Anonymní uživatel
Host– vizuál naprosto vynikající
– fronta před klubem dost hrozná (50min), ale relativně dobře zvládnutá (jestli předbíhalo 20% lidí, tak se to ještě dá, hlavně že to jakžtakž postupovalo – není to zásluha ani tak pořadatelů, ale spíš lidí, co na akci šli)
– fronta před šatnou totálně špatně zvládnutá – kdo nepředběhl, nehnul se ani o krok – přiznávám, že jsem to po 10 minutách na místě vzdal a taky všechny předběhl (sorry)
– barmani trochu pomalejší, ale dalo se (kupoval jsem vždycky víc věcí najednou, takže jsem peníze nazpátek po nich nikdy nechtěl; vodka+redbull+mattoni za 200 Kč i se „spropitným“ mi přišlo OK (na Ibize jsem dal v Pachi jenom za ten redbull 17€, takže o přemrštěných cenách mám trochu jiné mínění… – btw do Pachi už nikdy)
– vedro mi nevadilo
– hudba moc přebasovaná a moc tvrdá, místy nudná – nelituju, že jsem si Markuse na Ibize nakonec nechal ujít, za to pětikilo to v Praze úplně stačilo14. 2. 2011 v 13:54 #191501Teskotom
ČlenAle co jsme si tam my první ve frontě vytpěly za kosu:D
14. 2. 2011 v 13:52 #191500Anonymní uživatel
Host[quote JBL]Tak bych si dovolil přidat pár postřehů. V Sasazu jsem byl poprvé, a asi naposled. Je to na oko moc hezký klub samozřejmě, vše je čisté, paráda.
Teď začnu tento klub jen kritizovat, na začátku dlouhá fronta u vstupu a u šaten. Nevím, kolik lidí je zde kapacita a jak to vypadá na jiných eventech, ale bylo tam něúměrně moc lidí, nedalo se nikde hnout. Ceny na barech a chování barmanů, to bylo něco nechutného. Když si dáte za 45 kč vodu a na stovku vám zpátky nepřinesou... tak to o něčem svědčí.
Dále sorta lidí, která tam byla. MOhu říct, že naprostá většina ( ne všichni) se tam šla jen tak ukázat do Sasazu jako hogo fogo klubu a ukázat se tam, že na to maj. Mám na mysli pastic girls a trapný šamponi... S prominutím táhněte na Guettu. Když to porovnám například s Transmission nebo hlavně Pleasure Island, tak tam byly skvělý lidi, kteří jeli jen a jen za hudbou. Zde byla snaha o nějakou showcase, nebo cosi.Teď k muzice!
Wippenberg - nejdříve taková nuda, ale druhá polovina byla dost dobrá a konec vyvoněnej ten pán stále umí. Super předskokan
Markus - Dle mého za poslední rok u nás nejlepší set, lepší než z TM i než z Pleasuru. Hlavně je to profík, celou dobu makal naplno a nic nevypustil. Pokud se to někomu nelíbilo, tak nevím, co od něj čekal, protože on hrál v podstatě svoji produkci a repertoar z Global Dj Broadcast a myslím, že on nic jiného hrát nebude. Proběhlo tam několik neznámých tracků, podle poslechu a přečetení z Markusova FB lze usuzovat, že šlo o nějaké nové kousky z jeho projektu Dakota. Dále bylo slyšet několik uplných novinek, myslím remixů. Podle toho stylu to mohlo být Sanctuary od Garetha buď v remixu pro Garethovo remixové album, nebo jen nějaké Markusovo big room reconstruction. Zaznělo toho i víc nového. Myslím, že Markus splnil to, co se od něj čekalo.Jinak co se týče zvuku, Wippenberg nejdříve dost potichu...pak ok a Markus to bylo chvíli i o uši. Opravdu to hodně dunělo.
Závěrem chci říct, že jsem rád, že jsem mohl být u této release party, kdybych nejel, vyčítal bych si to, ale vzhledem k prostředí, kde se to konalo, už vyhledávat Sasazu nebudu a počkám si na TM či Pleasure Island. Toť asi vyloženě ve zkratce...[/quote]
S tema barmanama je to pravda, nevraceli a jeste si porat neco mumlali smerem na nas. Jinac, byl sem mezi prvnima ve fronte, otevirali kolem 21:40.
14. 2. 2011 v 13:47 #191499Teskotom
ČlenTak jako Markus jel dobrý špony.Mamjen malinkatej nedostatek stím zvukem… a když přišla hvězda zapult tak jsme my v předu byly jak sardinky.
Chci se zeptat,nevíte názvy servůkterý tam měly fotoreporty?14. 2. 2011 v 13:21 #191498kameja
ČlenKAri a spol…. toto je vlakno markus schulz, tak se vy s prominutim kreteni dete vycpat s nejakou sensation a nespamujte tu….
14. 2. 2011 v 12:27 #191495garrlousANGEL
ČlenTo, že Wipenberg přetahoval do 12 bych přisoudil tomu, že venku ještě čekala hromadu lidí a tak to UM natáhla, aby bylo co nejvíc plno a aby další půlka neřvala, že nestihli začátek kvůli frontě.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.