Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Markus Schulz – Prague ’11 @ SaSaZu, 12.2.2011.
- Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
2Sexy a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 2. 2011 v 22:33 #191468
D4ve
ČlenJBL: bude to urcite cool a jede tam hodne lidi, musime taky sm0
13. 2. 2011 v 22:15 #191467JBL
Člento krishke: Souhlas, Sensation bude katastrofa. Jen mě osolovilo asi deset kamarádů, ať jdu s nimi na Sensation. Tito kamarádi ani tuto hudbu neposlouchají, ale prý to bude, jak píšeš, cool… Taky tam nepůjdu…
13. 2. 2011 v 22:12 #191466krishke
Členna druhou stranu, co si pamatuju z TM 2008, tak tam dost lidí prostě šlo, že jde o velkou akci, která je cool. Nejhorší to ale stejně bude na Sensation 😀
13. 2. 2011 v 22:07 #191465JBL
ČlenTo co jsem napsal jsem samozřejmě nemyslel na všechny… Co se týče cen, tak toto bylo moc, kdyby byly ceny alespoň jako v sazce piř TM. Jinak ale s vámi musím ve většině souhlasit. Jen jsem chtěl svým názorem poukázat, že po zážitcích z Pleasuru Islandu a TM mě to docela zklamalo. Ne hudba, ale ty věci kolem… Nevadí, bude další party…
13. 2. 2011 v 22:03 #191464Anonymní uživatel
HostNo nezbývá mi nic jiného než s tebou (JBL) souhlasit téměř ve všem 🙂 Já bych jen dodal,že ve VIP byla obsluha výborná,slečny tam běhali furt a měl jsem hned vše co jsem chtěl mít 🙂 Jim bych dal jedničku,Takže v tom s tebou nesouhasim , nevim jak to vypadalo dole.Ale co považuju za opravdu velkej úlet,že v sekci VIP bylo cca kolem 30 stupňů pana Celsia!!Myslim,že když člověk dá za lístek cca jednou tolik,tak by tam neměl chcípat vedrem.Z klimy nefoukalo nic a horký vydejchaný vzduch účástníků pod námi se hrnul přímo na nás.Téměř z každýho tam chcal pot a to dokonce i z lidí,kteří jen seděli!!A co byla úplný komedie,když na záchodě tekla teplá voda,kterou se ani moc nedalo osvěžit z čehož plynulo,že jsem vodou za 50Kč nejen zaháněl žízeň,ale se jí i polejval,abych si to tam vůbec užil!!Nazval bych to výsměchem a pro tak velkej podnik je to ostuda!!
co se týče Dj´s,tak Wippenberg měl slabší chvilky,ale jinak hrál oukej a co se týče MArkuse,tak k tomu nemám moc co dodat.Hrál luxusně a co se mi na tom chlapíkovi líbí,jak výborně komunikuje s publikem.Je vidět,že ho to baví a užívá si to.Byl luxusní Pan Schulz, S pozdravem Roman K.13. 2. 2011 v 22:00 #191463krishke
Členupřímně jsem lehce zklamanej z chování UM. Wippenberg sice cca od 11 hrál dobře, to však nemělo znamenat, že bude končit o půlnoci. Přeci jen nebyl hlavní hvězdou večera a nebylo by špatný, kdyby skončil včas. Markus začal výborně, celou dobu hrál suprově a ta hodinka se stačíma trackama byla fajn 🙂 Jen jsem nechápal, jak se ke konci nahnalo do boothu pět lidí a bez jakejchkoliv výčitek vyhnali markuse. Poliak hrál něco divnýho, ale potěšil mě love is darkness a rave n rollem.
Co se týče výtek JBL, tak musím lehce nesouhlasit 🙂 Já jsem na šatnu čekal +- minutu při vstupu a stejnou dobu při odchodu. Ceny jsou stejný jako v každým druhým klubu v praze, barmani se ke mně nechovali nijak divně, obsluhovali rychle, dokonce jsem na baru čekal kratší dobu, než když jdu na nějakou obyčejnou diskotéku. Jinak, nemyslím si, že většina lidí se šla prostě ukázat do SaSaZu. Jasně, takoví tam jsou vždy. Na druhou stranu, taky jsem ten nagelovanej retard přiléhavý košilce a upnutých kalhotech 🙂 To ale neznamená, že Markuse nežeru a šel jsem se tam prostě ukázat. Stejně tak jsem si tam hezky pokecal s podobným týpkem a hezky jsme pořešili trance 🙂 A drtivá většina lidí kolem mě zpívala snad všechny vokálovky, který markus zahrál.
P.S. Nechápu, proč to Poliakovi znělo líp jak Markusovi…13. 2. 2011 v 22:00 #191462Muff
ČlenTak taky přidám svůj názor:
Ke klubu jsme dorazili 22:20, na to že měl být klub otevřen od 21:30 tak při pohledu na tu frontu sem si říkal WTF ? Po hodinovém čekání jsme se konečně dostali do klubu (zmatky u vchodu s lístkama, šatny… otřesná organizace).
Lidi v klubu tak akorát, nebylo to přeplněné (JBL asi nezažil Tiesta v T-Mobile nebo Schuzle v Mecce) a dalo se dostat všude kam bylo potřeba. Při vstupu do klubu sem si říkal, paráda to bude jízda a skutečně… djs odvedli skvělou práci i když škoda toho Markuse, že přijel tak pozdě.
Co mě ale na tomto snobském klubu štvalo (né nebyly to ceny, je to Praha takže sem nějak očekával přemrštěné ceny) byl zvuk! To bylo jako co ? Na některých místek totálně přebuzené, jíné místa byly zase hluché apod… Který umělec to zvučil ten klub ?
A další věc… ten klub nemá klimatizaci nebo něco takového ? Tam bylo na zdechnutí… asi tah na to aby si lidé kupovali to předraženou vodu nebo ten chlast protože jinak to nevidím. Člověk se nemusel ani hnout, jen tak stál jak dřevo a teklo z něho.Takže do SaSaZu už nikdy.
13. 2. 2011 v 21:18 #191459JBL
ČlenTak bych si dovolil přidat pár postřehů. V Sasazu jsem byl poprvé, a asi naposled. Je to na oko moc hezký klub samozřejmě, vše je čisté, paráda.
Teď začnu tento klub jen kritizovat, na začátku dlouhá fronta u vstupu a u šaten. Nevím, kolik lidí je zde kapacita a jak to vypadá na jiných eventech, ale bylo tam něúměrně moc lidí, nedalo se nikde hnout. Ceny na barech a chování barmanů, to bylo něco nechutného. Když si dáte za 45 kč vodu a na stovku vám zpátky nepřinesou… tak to o něčem svědčí.
Dále sorta lidí, která tam byla. MOhu říct, že naprostá většina ( ne všichni) se tam šla jen tak ukázat do Sasazu jako hogo fogo klubu a ukázat se tam, že na to maj. Mám na mysli pastic girls a trapný šamponi… S prominutím táhněte na Guettu. Když to porovnám například s Transmission nebo hlavně Pleasure Island, tak tam byly skvělý lidi, kteří jeli jen a jen za hudbou. Zde byla snaha o nějakou showcase, nebo cosi.Teď k muzice!
Wippenberg – nejdříve taková nuda, ale druhá polovina byla dost dobrá a konec vyvoněnej ten pán stále umí. Super předskokan
Markus – Dle mého za poslední rok u nás nejlepší set, lepší než z TM i než z Pleasuru. Hlavně je to profík, celou dobu makal naplno a nic nevypustil. Pokud se to někomu nelíbilo, tak nevím, co od něj čekal, protože on hrál v podstatě svoji produkci a repertoar z Global Dj Broadcast a myslím, že on nic jiného hrát nebude. Proběhlo tam několik neznámých tracků, podle poslechu a přečetení z Markusova FB lze usuzovat, že šlo o nějaké nové kousky z jeho projektu Dakota. Dále bylo slyšet několik uplných novinek, myslím remixů. Podle toho stylu to mohlo být Sanctuary od Garetha buď v remixu pro Garethovo remixové album, nebo jen nějaké Markusovo big room reconstruction. Zaznělo toho i víc nového. Myslím, že Markus splnil to, co se od něj čekalo.Jinak co se týče zvuku, Wippenberg nejdříve dost potichu…pak ok a Markus to bylo chvíli i o uši. Opravdu to hodně dunělo.
Závěrem chci říct, že jsem rád, že jsem mohl být u této release party, kdybych nejel, vyčítal bych si to, ale vzhledem k prostředí, kde se to konalo, už vyhledávat Sasazu nebudu a počkám si na TM či Pleasure Island. Toť asi vyloženě ve zkratce…
13. 2. 2011 v 21:01 #191458D4ve
ČlenStar_Guitar: tak to jsem rad, ze jsem nakonec nejel a zustal doma sm3
13. 2. 2011 v 21:00 #191457Star_Guitar
ČlenNo, myslím, že už jsem zažila lepší párty. Tahle byla organizačně dost nezvládnutá a na to, že do Práglu přijela hromada fandů z různých zemí, považuju tu přemrštěnou kapacitu, neskutečný prodlevy na barech, zmatky už u vchodu a předuněnej zvuk za slušný trapas.
A Markus už taky hrál líp. Potěšil klasikama a tím, jak si to užíval, ale jinak… Jinak to možná nemělo příliš cenu.
Zaplaťpánbu za trance.cz crew, která rozfouká i mračna pochyb nad SaSaZu.Víc v reportu na djz.cz (během příštího týdne).
EDIT: Ještě dotaz – nevíte náhodou někdo, proč Wippenberg přetahoval o půl hodiny a Markusovi pak zbylo jen 5 hodin, ne avízovaných 5,5? Přišlo mi že i ten konec byl nějaký do ztracena, jako by ho vyháněli. I mean – wtf?
12. 2. 2011 v 18:29 #191451Hanny
ČlenTak já se nakonec prý taktéž objevím, neb drahý Dolikus mi věnuje lístek k Valentýnu (romantika, ne?!)
Wohoo, už jen pár hodin 😀12. 2. 2011 v 14:24 #191446Jimmy-Gellar
Účastník[quote 2Sexy][b]Z Markusova blogu:[/b]
[i].... but of course, the main event and focus of attention is this Saturday, where the eyes of the Schulzarmy will be centered on SaSaZu in Prague, which was also the venue for the World Tour recording a couple of years ago. The set preparations have been in the works pretty much since the final beat at Transmission in November. It’s a celebration for all of the artists who contributed so greatly to the Prague ’11 compilation. It’s [b]also a celebration for the Coldharbour family who support me behind the scenes, since they’re going to be in attendance[/b][u][/u] too. And I’m hoping that my brothers can come and possibly bring my dad with them if he’s feeling up for it.
For whose of you who are travelling to Prague to join the locals, I hope that you all have a fantastic time. I’m going to be debuting some more Dakota material that I haven’t tested out live anywhere else before. Tickets for the night are almost sold out and there might be a few spares going, so make sure you head to the United Music website and snap them up before they run out.
It’ll be a long day for me. A few hours of press, then dinner, and a 5.5 hour set taking over the decks from Wippenberg. And you guys know me, there’s nothing I like better than being able to tell stories and take people on a journey with a nice long set. I have a feeling it’s going to be one of those nights for the books, and I can’t wait to see everyone there.[/i]
We cant wait too! sm5[/quote]
Jj sraz je připraven 🙂
12. 2. 2011 v 0:13 #191441Star_Guitar
ČlenAch. Doufám, že to bude stát za to!
11. 2. 2011 v 23:38 #1914392Sexy
Člen[b]Z Markusova blogu:[/b]
[i]…. but of course, the main event and focus of attention is this Saturday, where the eyes of the Schulzarmy will be centered on SaSaZu in Prague, which was also the venue for the World Tour recording a couple of years ago. The set preparations have been in the works pretty much since the final beat at Transmission in November. It’s a celebration for all of the artists who contributed so greatly to the Prague ’11 compilation. It’s also a celebration for the Coldharbour family who support me behind the scenes, since they’re going to be in attendance too. And I’m hoping that my brothers can come and possibly bring my dad with them if he’s feeling up for it.
For whose of you who are travelling to Prague to join the locals, I hope that you all have a fantastic time. I’m going to be debuting some more Dakota material that I haven’t tested out live anywhere else before. Tickets for the night are almost sold out and there might be a few spares going, so make sure you head to the United Music website and snap them up before they run out.
It’ll be a long day for me. A few hours of press, then dinner, and a 5.5 hour set taking over the decks from Wippenberg. And you guys know me, there’s nothing I like better than being able to tell stories and take people on a journey with a nice long set. I have a feeling it’s going to be one of those nights for the books, and I can’t wait to see everyone there.[/i]
We cant wait too! sm5
11. 2. 2011 v 21:41 #191437Jimmy-Gellar
ÚčastníkJj taky myslim že to natáhne…..spíš teda pevně doufám 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.