Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 156)
Zdravím, mám 2 volné lístky na Markuse. Onemocněl jsem, takže je nabízím za 1200,-. Ideálně s předáním v Ostravě, ale mohli bysme se domluvit i na předání v Praze.
Stejně to jsou zmatky. Markus se původně vyjádřil, že první bude poliak, pak wippenberg a on bude hrát do konce. To tvrdil ještě minulej tejden. Dost by mě zajímalo, co to UM dělá za kraviny a proč všude cpe Poliaka. Taková LayDee Jane, to je jiná. A dá se na ní i koukat 😀
Jinak stejně věřím Markusovi, že bude hrát do zavíračky
Markus Schulz – Prague ´11 release party má vyprodáno!
Release party nového alba Markuse Schulze Prague ´11, která se koná zítra v pražském klubu SaSaZu má vyprodáno! VIP vstupenky jsou již kompletně vyprodány a v prodeji v síti Ticketpro zbývá posledních pár desítek kusů základních vstupenek. Na místě budou v prodeji pouze vstupenky z nevyzvednutých rezervací, maximálně v počtu 100 kusů.
Pro ty, kteří si v sobotu chtějí navodit atmosféru již cestou do SaSaZu, či ze svých domovů, si mohou naladit radiovou show Global DJ Broadcast se speciálem k albu Prague ´11 a setem od Wippenberga mezi 21.00 a 23.00, na Dance radiu (89,0FM, 102,9FM).
Holešovický klub SaSaZu se návštěvníkům otevře ve 21.30. Release party nového alba Markuse Schulze, Prague ´11 odstartuje německý Dj/Producent Wippenberg ve 22.00. Hned po něm ve 23.30 nastoupí očekávaný Markus Schulz, který zahraje exkluzivní pět a půl hodinový set. V 05.00 zahraje závěrečný set český talentovaný DJ/Producent Michal Poliak. Předpokládaný konec je plánován na šestou hodinu ranní.
s trochou štěstí se poliak třeba ani nedostane k pultu, markus prostě bude hrát, dokavaď mu to povolej. Nevim, jestli ma UM koule na to, aby mu v 5 řekla, že končí